Σε κρίσιμη κατάσταση νεαρή μητέρα που χτυπήθηκε με σκεπάρνι στο κεφάλι - Οι αρχές αναζητούν τον σύζυγό της

Σε κρίσιμη κατάσταση νεαρή μητέρα που χτυπήθηκε με σκεπάρνι στο κεφάλι - Οι αρχές αναζητούν τον σύζυγό της Facebook Twitter
(φώτο αρχείου) ΑΠΕ ΜΠΕ/PIXEL/Σωτήρης Μπαρμπαρούσης
1

Σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Ιωαννίνων «Γ. Χατζηκώστα» νοσηλεύεται διασωληνωμένη 27χρονη γυναίκα, η οποία φέρει τραύμα από σκεπάρνι στο κεφάλι και βρέθηκε αναίσθητη, μέσα στο σπίτι της, στο χωριό Πέτρα της Πρέβεζας.

Τη νεαρή, η οποία είναι μητέρα ενός 3χρονου παιδιού, εντόπισε το βράδυ της Δευτέρας αιμόφυρτη μέσα στην κουζίνα του σπιτιού της, συγγενικό της πρόσωπο και κάλεσε ασθενοφόρο.

Αρχικά, η 27χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Άρτας, αλλά, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής της μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ιωαννίνων και εισήχθη στη ΜΕΘ.

Η Αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό του συζύγου της 27χρονης, ο οποίος είναι άφαντος και θεωρείται βασικός ύποπτος για τον τραυματισμό της γυναίκας.

Σημειώνεται πως ο 34χρονος που αναζητείται, πριν από έναν μήνα είχε συλληφθεί για εμπλοκή σε σπείρα διαρρηκτών στο Λούρο, αλλά αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια