Έκρηξη στο αυτοκίνητο του Λουκά Παπαδήμου - Ανοίχτηκε παγιδευμένος φάκελος μέσα στο όχημα

Έκρηξη στο αυτοκίνητο του Λουκά Παπαδήμου - Ανοίχτηκε παγιδευμένος φάκελος μέσα στο όχημα Facebook Twitter
4

Έκρηξη σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Γ' Σεπτεμβρίου και Μάρνη, σε όχημα στο οποίο επέβαινε ο πρώην πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για τραυματισμό του Λουκά Παπαδήμου, ενός φρουρού που ήταν στο όχημα και του οδηγού του.

Πληροφορίες κάνουν λόγο για ύπαρξη παγιδευμένου με εκρηκτικά φακέλου ο οποίος ανοίχτηκε μέσα στο όχημα.

Ο κος Παπαδήμος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν αποκλείσει την περιοχή.

Η έκρηξη έγινε, ενώ το όχημα ήταν εν κινήσει και σύμφωνα με τις πρώτες εικόνες το αυτοκίνητο έχει υποστεί ζημιές. Επίσης, υπήρχε και συνοδευτικό αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο κος Παπαδήμος έχει τραύματα στο θώρακα, στην κοιλιακή χώρα και κάτω άκρα, τον παγιδευμένο φάκελο άνοιξε ο ίδιος ενώ η έκρηξη ήταν μικρής ισχύος.

 
Ελλάδα
4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΝΝΑ ΣΤΡΑΤΙΝΑΚΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ελλάδα / Ποια είναι η Άννα Στρατινάκη: Το βιογραφικό και η πορεία της υποδιοικήτριας που παραιτήθηκε

Η παραίτησή της έρχεται λίγο μετά τη γνωστοποίηση της υπόθεσης Παναγόπουλου για υπεξαίρεση χρημάτων και την εμπλοκή του συζύγου της, αν και η ίδια στην επιστολή της αναφέρει πως παραιτείται «για οικογενειακούς λόγους υγείας»
THE LIFO TEAM
ΓΣΕΕ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ

Ελλάδα / Γιάννης Παναγόπουλος: «Είμαι στη διάθεση της Δικαιοσύνης» – Τι έδειξε η έρευνα για τις εταιρείες «οχήματα»

Ο Γιάννης Παναγόπουλος και έξι πρόσωπα που εμφανίζονται ως ιδιοκτήτες ή νόμιμοι εκπρόσωποι των εταιρειών αυτών, φέρονται σύμφωνα με την έρευνα, να υπεξαίρεσαν δύο εκατομμύρια ευρώ
THE LIFO TEAM
ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ ΚΙΝΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΝΑΤΟ

Ελλάδα / Υπόθεση κατασκοπείας: Πώς έφτασε η ΕΥΠ στα ίχνη του αξιωματικού - Έδινε πληροφορίες για ΝΑΤΟϊκά σχέδια

Ο αξιωματικός που υπηρετούσε σε θέση ευθύνης, κατηγορείται ότι συνειδητά μετέδιδε σε τρίτους άκρως απόρρητες στρατιωτικές πληροφορίες, που θέτουν σε κίνδυνο την εθνική ασφάλεια
THE LIFO TEAM

σχόλια

4 σχόλια
Το φαινόμενο της τρομοκρατίας έχει βαρύ παρελθόν στη χώρα μας. Δεν έχει εξαλειφθεί και ούτε πρόκειται να γίνει αυτό ποτέ, όπως σε όλο τον κόσμο.Για αυτό, κάποιοι λέγαμε ότι πρέπει τουλάχιστον να αποφεύγονται οι πολιτικές "αβροφροσύνες" τύπου "γερμανοτσολιάδες, αρχιερείς/αρχιτέκτονες της διαπλοκής και της υποτέλειας στους τραπεζίτες (Στουρνάρα ακούς;), στα τέσσερα, περήφανος ελληνικός λαός ή μαζί μας ή προδότες".Όταν απευθύνεσαι σαν πολιτική ηγεσία στο θυμικό και σαν να είσαι ο θεός και κανείς άλλος πριν και μετά από σένα, θολώνεις το μυαλό και εξάπτεις πάθη, όχι μόνο των οπαδών σου αλλά και στην υπόλοιπη κοινωνία, που μοιραία θα αντιδράσει. Καλλιεργείς κλίμα βίαιης αντιπαράθεσης, ακόμη και στα μη εξτρεμιστικά στοιχεία μέσα στην κοινωνία. Αυξάνεις τους υποψήφιους “επαναστάτες”.Συνεπώς, πολιτικά, η παρούσα κυβέρνηση χρεώνεται ότι με την όλη στάση της, τουλάχιστον δεν έχει συμβάλει στην δημιουργία ήπιου πολιτικού κλίματος. Αντίθετα, βλέπουμε διάφορους Συριζαίους “επαναστάτες” και “επαναστάτριες” να θέλουν “μετωπικές” εν έτει 2017 και μέσα στην Ε.Ε., που μια την πολεμούν και μια παρακαλούν για την αλληλεγγύη της, μετά την Μεγάλη Κυβίστηση.Τώρα λοιπόν - μέσα στα χάλια μας - δεχόμαστε ένα χτύπημα που θα έχει και δυσμενή οικονομικό αντίκτυπο. Συμπερασματικά :Είναι δύσκολο, αλλά ας φροντίσουν οι πολιτικοί να μην προκαλούν ένταση και έξαψη των παθών και - μακροπρόθεσμα - να εκπαιδεύσουν πολίτες με συνείδηση ότι έχουν κοινή ιστορία και κοινά συμφέροντα, που υπαγορεύουν να ζήσουν μαζί.Αν σε θάψω δύο μέτρα κάτω από το χώμα και ο γιος σου θάψει τον δικό μου, με ποιον θα ζήσουμε κύριε Πολάκη μου ;Το δύσκολο και η μαγκιά είναι να πείσεις ότι έχεις πιο σωστές απόψεις από τους άλλους, χρειάζεται υπομονή, δουλειά και μυαλό βέβαια - όχι κουμπούρια.
Αν σήμερα είμαστε όλοι τραπεζίτες, πάρτε τους δρόμους κι κλέψτε όποιον βρεθεί μπροστά σας. #PapadimosΚαι αν τελικά ο Παπαδήμος την πάτησε όπως ο Ξηρός και απλά του έσκασε στα χέρια πριν την τοποθετήσει;Και στον Σημιτη και στον Σημιτη #papadimosΠαύλος Χαϊκάλης: ΠΟΥΣΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΑΠΑΔΗΜΟ (3/2/2012)ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Χούντα Παπαδήμου και συνεργατών. (17/1/2012)ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση Παπαδήμου είναι πολιτική Χούντα…. (19/11/2011)Αυτοί κυβερνούν.