Παπαγεωργόπουλος: «Κανένας Έλληνας δεν πιστεύει ότι τον πρόδωσα»

Παπαγεωργόπουλος: «Κανένας Έλληνας δεν πιστεύει ότι τον πρόδωσα» Facebook Twitter
17

Στις Φυλακές Διαβατών οδηγήθηκε ο πρώην Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος και οι άλλοι καταδικασθέντες για την υπεξαίρεση των 51,4 εκ. από τα ταμεία του Δήμου.

Πριν οδηγηθεί στις φυλακές ο κ. Παπαγεωργόπουλος έκανε, σύμφωνα με το thestival.gr,  την εξής δήλωση: «Χωρίς κανένα αποδεικτικό στοιχείο και ενώ αποδεδειγμένα ο επίορκος υπάλληλος υπεξαιρούσε πολλά χρόνια πριν αναλάβω δήμαρχος, μου επέβαλαν ποινή ισόβια. Είναι φανερό ότι η δίκη εξελίχθηκε σε πολιτική δίκη και με αποκλειστικό κριτήριο την ικανοποίηση ενός κλίματος που ζητά αίμα πολιτικών.

Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι ενδόμυχα κανένας Θεσσαλονικιός και κανένας Έλληνας δεν πιστεύει ότι ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος τους πρόδωσε.

Θα περιμένω την απόφαση του δευτεροβάθμιου δικαστηρίου.

Κάποιοι θα πεθάνουν με τις τύψεις τους.»

Την τελευταία φράση την είπε και προς τους δικαστές μετά την απόφαση για καταδίκη του σε ισόβια. «Δεν θα είμαστε εμείς αυτοί», απάντησαν οι δικαστές.

 

Όπως φαίνεται και από τα video του seleo.gr ο κ. Παπαγεωργόπουλος μεταφέρθηκε στις φυλακές κάτω από τα χειροκροτήματα υποστηρικτών του, ένας εκ των οποίων του είπε ότι «και τον Κολοκοτρώνη, φυλακή τον έβαλαν.»

17

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Προχωράμε στην πρόωρη εξόφληση του δανείου των 52,9 δισ. ευρώ που είχε λάβει η χώρα το 2010»

«Στόχος μας είναι έως το 2030 η Ελλάδα να μην έχει το υψηλότερο δημόσιο χρέος στην Ευρώπη», αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός στην καθιερωμένη κυριακάτικη ανάρτησή του
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΕΕ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: Η Ευρώπη δεν μπορεί να ανεχθεί νέα προσφυγική κρίση όπως του 2015

Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στις επιπτώσεις από επιθέσεις σε ενεργειακές υποδομές, προειδοποιώντας ότι μπορεί να οδηγήσουν σε σοβαρές συνέπειες για την παγκόσμια οικονομία
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΙΡΑΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Κανείς δεν ξέρει πόσο θα διαρκέσει αυτός ο πόλεμος»

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε σε όλα τα ζητήματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία ενώ προανήγγειλε πρόσθετα μέτρα σε περίπτωση που η κρίση στη Μέση Ανατολή διαρκέσει περισσότερο από το προβλεπόμενο
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΕΝΟΠΛΕΣ, ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Οι Έλληνες να εμπιστεύονται τις ένοπλες δυνάμεις σε αυτούς τους ταραγμένους καιρούς»

Η αναφορά του πρωθυπουργού στο νέο πρόγραμμα αεράμυνας «Ασπίδα του Αχιλλέα», που όπως ανέφερε θα ενισχύσει σημαντικά την προστασία της χώρας απέναντι στις σύγχρονες και μελλοντικές απειλές
THE LIFO TEAM
ΣΑΜΑΡΑΣ ΒΟΥΛΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝΤΕΣ

Πολιτική / Σαμαράς από Βουλή: Δεν υπάρχουν επαγγελματίες ανησυχούντες αλλά ερασιτέχνες εφησυχασμένοι

Η «απάντηση» του Παύλου Μαρινάκη στον Αντώνη Σαμαρά που μίλησε στη Βουλή, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Ενέργειας, για την κύρωση ενεργειακών συμφωνιών
THE LIFO TEAM
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ

Πολιτική / Υπουργείο Εξωτερικών: Καμία εκούσια διαρροή προσωπικών στοιχείων για τον επαναπατρισμό πολιτών

«Το υπουργείο Εξωτερικών αποδίδει ιδιαίτερη βαρύτητα στη διασφάλιση της προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και θα προβεί στις δέουσες ενέργειες», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση
THE LIFO TEAM

σχόλια

10 σχόλια
οκ, μένει να δούμε τότε. Όντως το "πιθανότερο" για την έφεση δεν το ξέρω. Αλλά και έτσι 8 χρόνια κάθεται. Στα ισόβια αποφυλακίζεσαι στα 20 χρόνια που γίνονται 16 αν είσαι άνω των 70 και αν είσαι πάνω των 65 κάθε μέρα στη φυλακή λογίζεται διπλή.8 χρόνια. Είναι δε λέω, αλλά δεν είναι ακριβώς αυτό που φαντάστηκαν όσοι άκουσαν "ισόβια".
Καλά τώρα , όταν λέμε "Ισόβια", μιλάμε για 8 χρόνια πριν την έφεση. Το πιθανότερο είναι με έφεση και "καλή διαγωγή" να κάτσει 3 χρονάκια. Για να μην τρελενόμαστε κιόλας και να ξέρουμε τι λέμε.
Έχεις κάποια τεκμηρίωση για αυτό;[σημειώνω οτι με αιτιολογία την χρονική διάρκεια της κλοπής δεν του αναγνωρίστηκε πρότερος έντιμος βίος, ούτε μεταμέλεια -από την στιγμή που αρνείται ακόμη τα πάντα. Δεν νομίζω οτι θα αλλάξει κάτι από τα δύο στο εφετείο]
"Ελπίζω να μή σε αθωώσει κανένα δικαστήριο..."Όσο νάναι ένα άχτι του το είχατε αρκετοί - λίγο η γραβάτα, λίγο το αυτάρεσκο χαμόγελο... σίγουρα άν είσασταν ένορκοι δέν θα κολούσατε σε λεπτομέρειες της δικογραφίας. Ά μα πιά, του άξιζε !
Λες στην Ελλαδα να αρχισουν να φυλακιζουν στα αληθεια αυτους που τα εφαγαν???Αμφιβαλω, παντως περασε λιγο στα ψιλα οτι ο Μακης Ψωμιαδης απαλλαχθηκε απο τις πιο βαριες κατηγοριες που ειχε και του μενουν μονο οι πιο ελαφριες... Οποτε με επιφυλαξη...
Η αντίφαση είναι στο DNA μας. Πάω στοίχημα ότι αυτοί που μαζεύτηκαν να τον χειροκροτήσουν, όταν είναι με φίλους τους, ένα απ' τα πράγματα που λένε είναι ότι πρέπει επιτέλους να πάνε φυλακή αυτοί που κατάκλεψαν τον τόπο.
Βρεθηκε επιτελους το μυαλό όπου Παπαγεωργόπουλος=Κολοκοτρωνης!!!Ολο το βραδυ το σκεφτοταν! Ο εγκεφαλος του στην φορμολη να μην τον χασουμε!!!!!!
Εδώ βρέθηκαν κοντά 120.000 λοβοτομημένοι ου πήγαν να ψηφίσουν σύνεδρους του ΠΑΣΟΚ, 15 νοματαίοι φίλα προσκείμενοι που χειροκροτούσαν το "δήμαρχο της καρδιάς τους" μας κάνουν εντύπωση; Θα μου πεις, βέβαια, "από κάπου ξεκινάει όλο αυτό" και θά' χεις δίκιο!