Αλητεία Κασιδιάρη έξω από την αίθουσα του Κοινοβουλίου: Βίντεο -ντροπή με χυδαίους χαρακτηρισμούς

Αλητεία Κασιδιάρη έξω από την αίθουσα του Κοινοβουλίου: Βίντεο -ντροπή με χυδαίους χαρακτηρισμούς Facebook Twitter
11

Οι εικόνες ντροπής εντός του κοινοβουλίου με τη χυδαιότητα της Χρυσής Αυγής να πρωταγωνιστεί συνεχίστηκαν και έξω από την αίθουσα.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης ο οποίος επιτέθηκε εναντίον του Νίκου Δένδια συνέχισε το παραλήρημά του και ενώ οδηγούνταν εκτός της αίθουσας.

Οι δημοσιογράφοι περίμεναν να καταγράψουν κάποια δήλωση του Κασιδιάρη ο οποίος με πρωτοφανείς χαρακτηρισμούς συνέχισε να επιτίθεται λεκτικά εναντίον του Δένδια.

Στη δημοσιότητα δόθηκε πριν λίγη ώρα ένα βίντεο που καταγράφει την έξοδό του και τους χυδαίες εκφράσεις που χρησιμοποίησε.

 
Πολιτική
11

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΙΡΑΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Κανείς δεν ξέρει πόσο θα διαρκέσει αυτός ο πόλεμος»

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε σε όλα τα ζητήματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία ενώ προανήγγειλε πρόσθετα μέτρα σε περίπτωση που η κρίση στη Μέση Ανατολή διαρκέσει περισσότερο από το προβλεπόμενο
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΕΝΟΠΛΕΣ, ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Οι Έλληνες να εμπιστεύονται τις ένοπλες δυνάμεις σε αυτούς τους ταραγμένους καιρούς»

Η αναφορά του πρωθυπουργού στο νέο πρόγραμμα αεράμυνας «Ασπίδα του Αχιλλέα», που όπως ανέφερε θα ενισχύσει σημαντικά την προστασία της χώρας απέναντι στις σύγχρονες και μελλοντικές απειλές
THE LIFO TEAM
ΣΑΜΑΡΑΣ ΒΟΥΛΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝΤΕΣ

Πολιτική / Σαμαράς από Βουλή: Δεν υπάρχουν επαγγελματίες ανησυχούντες αλλά ερασιτέχνες εφησυχασμένοι

Η «απάντηση» του Παύλου Μαρινάκη στον Αντώνη Σαμαρά που μίλησε στη Βουλή, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Ενέργειας, για την κύρωση ενεργειακών συμφωνιών
THE LIFO TEAM
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ

Πολιτική / Υπουργείο Εξωτερικών: Καμία εκούσια διαρροή προσωπικών στοιχείων για τον επαναπατρισμό πολιτών

«Το υπουργείο Εξωτερικών αποδίδει ιδιαίτερη βαρύτητα στη διασφάλιση της προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και θα προβεί στις δέουσες ενέργειες», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση
THE LIFO TEAM
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΙΘΑΚΗ ΚΟΖΑΝΗ

Πολιτική / Τσίπρας από Κοζάνη: Κόκκινη γραμμή η μη χρήση στρατιωτικών βάσεων που μπορεί να θέσουν τη χώρα σε κίνδυνο

Ο πρώην πρωθυπουργός ξεκίνησε την τοποθέτησή του αναφερόμενος στο διεθνές περιβάλλον και την γενικευμένη γεωπολιτική αστάθεια στην περιοχή του Ιράν
THE LIFO TEAM

σχόλια

9 σχόλια
Τα κομματα του "δημοκρατικου τοξου"λενε:"Η Χρυση Αυγη ειναι ενα νεοναζιστικο κομμα στελεχωμενο απο ακροδεξιους τραμπουκους οι οποιοι εχουν στοχο την καταλυση της Δημοκρατιας".Η Χρυση Αυγη λεει:"Το σαπιο,διεφθαρμενο και διαπλεκομενο πολιτικο και μιντιακο συστημα πολεμαει με καθε τροπο την Χρυση Αυγη διοτι αυτη ειναι αποφασισμενη να καθαρισει την χωρα απο αυτους".Χαρακτηριστικοτερα παραδειγματα του οτι οι μεγαλυτερες εξαπατησεις των απλων αναθρωπων του λαου γινονται οχι με την χρηση ψευδων,αλλα με την χρηση προσεκτικα επιλεγμενων "κομματιων της αληθειας", ειναι δυκολο να σκεφθει κανεις.
Και μετά από όλα αυτά λες , μα επιτέλους οι ψηφοφόροι της χρυσης αυγης, θα καταλάβουν τι μερος του λόγου είναι. Έλα όμως που βλέποντας τέτοιου είδους γεγονότα λένε τι καλά που έχουμε και αυτούς στη βουλή μπροστά στα άλλα τα λαμόγια. Δεν μετανιώνουν λεπτό που τους ψηφίσανε.
χαίρομαι που όλοι επιτέλους συμφωνούμε για το τι ακριβώς είναι αυτοί οι ούγκανοι.Με στενοχωρεί μόνο, που σε αντίστοιχο (και μάλλον χειρότερο) επεισόδιο, λίγο παλαιότερα,από τον ίδιο άντρακλα, δεν είμασταν όλοι, τόσο κάθετοι εναντίον του.
Μην παίρνεις όρκο πως όσοι καταδικάζουν σήμερα την επίθεση στον Δένδια,έκαναν μια ανασκόπηση και κατάλαβαν-έπειτα από βαθιά αυτοκριτική- τη λάθος στάση τους όταν παίχτηκαν τα μπουνίδια στα Κανέλλη.Οι περισσότεροι παίζει να νομίζουν ακόμα πως καλά τις έφαγε.
Αηδιασμένος με το αίσχος του Μνημονίου που έχει καταστρέψει την Ελλάδα ο Κασιδιάρης, "γάμησε μία αδερφή εκεί μέσα". Το αντιμνημονιακό μέτωπο που δοξάσατε. Ντροπή σας.