EΡΧΟΝΤΑΙ!

Αλητεία Κασιδιάρη έξω από την αίθουσα του Κοινοβουλίου: Βίντεο -ντροπή με χυδαίους χαρακτηρισμούς

Αλητεία Κασιδιάρη έξω από την αίθουσα του Κοινοβουλίου: Βίντεο -ντροπή με χυδαίους χαρακτηρισμούς Facebook Twitter
11

Οι εικόνες ντροπής εντός του κοινοβουλίου με τη χυδαιότητα της Χρυσής Αυγής να πρωταγωνιστεί συνεχίστηκαν και έξω από την αίθουσα.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης ο οποίος επιτέθηκε εναντίον του Νίκου Δένδια συνέχισε το παραλήρημά του και ενώ οδηγούνταν εκτός της αίθουσας.

Οι δημοσιογράφοι περίμεναν να καταγράψουν κάποια δήλωση του Κασιδιάρη ο οποίος με πρωτοφανείς χαρακτηρισμούς συνέχισε να επιτίθεται λεκτικά εναντίον του Δένδια.

Στη δημοσιότητα δόθηκε πριν λίγη ώρα ένα βίντεο που καταγράφει την έξοδό του και τους χυδαίες εκφράσεις που χρησιμοποίησε.

 
Πολιτική
11

EΡΧΟΝΤΑΙ!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΝΕΣΤΟΡΑ ΜΗΤΕΡΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης για τον θάνατο της μητέρας της Αφροδίτης Νέστορα: «Καμία ανοχή στο αίμα και τον διχασμό των άκρων»

«Η σκέψη μου είναι στην οικογένεια του θύματος, αλλά και σε όλα τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που χτυπήθηκαν τόσο άνανδρα», γράφει στα social media - Ολόκληρο το μήνυμα του πρωθυπουργού
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης από Θεσσαλονίκη: «Η βία δεν έχει καμία θέση σε μια οργανωμένη κοινωνία»

Οι δηλώσεις του πρωθυπουργού για την επίθεση με γκαζάκια στα σπίτια στελεχών της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη - «Αυτοί οι οποίοι ενδύονται τον μανδύα των κοινωνικών αγώνων για να προβούν σε τέτοιες ενέργειες, δεν είναι παρά απλοί εγκληματίες»
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΚΑΖΑΚΙΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: Στη Θεσσαλονίκη μετά τις επιθέσεις με γκαζάκια σε βάρος στελεχών της ΝΔ

«Η παράταξή μας έχει πληρώσει βαρύ φόρο αίματος από την εγχώρια τρομοκρατία και δεν πρόκειται επ ουδενί να επιτρέψουμε την αναβίωση τέτοιων φαινομένων» είπε ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM
ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΦΩΤΙΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

Πολιτική / Σύλληψη 57χρονης για τη φωτιά στην Κορινθία: «Ήταν υποψήφια βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας» λέει ο Γεωργιάδης

«Την φαντάζομαι να μας βρίζει ως "δολοφόνους", "χούντα" ακολουθώντας την τοξικότητα της Αρχηγού της», γράφει στην ανάρτησή του ο υπουργός Υγείας
THE LIFO TEAM

σχόλια

9 σχόλια
Τα κομματα του "δημοκρατικου τοξου"λενε:"Η Χρυση Αυγη ειναι ενα νεοναζιστικο κομμα στελεχωμενο απο ακροδεξιους τραμπουκους οι οποιοι εχουν στοχο την καταλυση της Δημοκρατιας".Η Χρυση Αυγη λεει:"Το σαπιο,διεφθαρμενο και διαπλεκομενο πολιτικο και μιντιακο συστημα πολεμαει με καθε τροπο την Χρυση Αυγη διοτι αυτη ειναι αποφασισμενη να καθαρισει την χωρα απο αυτους".Χαρακτηριστικοτερα παραδειγματα του οτι οι μεγαλυτερες εξαπατησεις των απλων αναθρωπων του λαου γινονται οχι με την χρηση ψευδων,αλλα με την χρηση προσεκτικα επιλεγμενων "κομματιων της αληθειας", ειναι δυκολο να σκεφθει κανεις.
Και μετά από όλα αυτά λες , μα επιτέλους οι ψηφοφόροι της χρυσης αυγης, θα καταλάβουν τι μερος του λόγου είναι. Έλα όμως που βλέποντας τέτοιου είδους γεγονότα λένε τι καλά που έχουμε και αυτούς στη βουλή μπροστά στα άλλα τα λαμόγια. Δεν μετανιώνουν λεπτό που τους ψηφίσανε.
χαίρομαι που όλοι επιτέλους συμφωνούμε για το τι ακριβώς είναι αυτοί οι ούγκανοι.Με στενοχωρεί μόνο, που σε αντίστοιχο (και μάλλον χειρότερο) επεισόδιο, λίγο παλαιότερα,από τον ίδιο άντρακλα, δεν είμασταν όλοι, τόσο κάθετοι εναντίον του.
Μην παίρνεις όρκο πως όσοι καταδικάζουν σήμερα την επίθεση στον Δένδια,έκαναν μια ανασκόπηση και κατάλαβαν-έπειτα από βαθιά αυτοκριτική- τη λάθος στάση τους όταν παίχτηκαν τα μπουνίδια στα Κανέλλη.Οι περισσότεροι παίζει να νομίζουν ακόμα πως καλά τις έφαγε.
Αηδιασμένος με το αίσχος του Μνημονίου που έχει καταστρέψει την Ελλάδα ο Κασιδιάρης, "γάμησε μία αδερφή εκεί μέσα". Το αντιμνημονιακό μέτωπο που δοξάσατε. Ντροπή σας.