Καραμανλής: «Εγώ τον Τσίπρα, τον πάω»

Καραμανλής: «Εγώ τον Τσίπρα, τον πάω» Facebook Twitter
15

«Εγώ τον Τσίπρα τον “πάω”. Εχει κάτι το φρέσκο. Πέτυχε να είναι αξιωματική αντιπολίτευση με πολύ υψηλό ποσοστό» φέρεται να έχει πει, σύμφωνα με το Βήμα της Κυριακής, σε συνομιλητές του, ο Κώστας Καραμανλής.

Η εφημερίδα γράφει ότι ο πρώην πρωθυπουργός εκφράζεται πολύ θετικά για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και έχει εκφράσει άποψη για το τι πρέπει να κάνει για να κερδίσει τις εκλογές. Υπογραμμίζει, πάντως, πώς αν ο ΣΥΡΙΖΑ του Αλ. Τσίπρα κέρδιζε τις εκλογές η Ελλάδα θα ήταν εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Όπως περιγράφει το δημοσίευμα ο πρώην Πρωθυπουργός έχει να συνομιλήσει επί της ουσίας πολύ καιρό με τον Αντώνη Σαμαρά. Και στους συνομιλητές του εκφράζεται με πολύ θετικά λόγια για τον Αλ. Τσίπρα.

Μάλιστα, φέρεται να έχει πει ότι ο Αλ. Τσίπρας δεν θα πρέπει να υποκύψει στα συμφέροντα και καλό θα ήταν για να ενδυναμωθεί να προχωρήσει σε δυο-τρεις διαγραφές

15

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης στη Βουλή για την πρόταση Προανακριτικής: «Αθλιότητα εναντίον εκλεγμένου πρωθυπουργού»

Πολιτική / Μητσοτάκης στη Βουλή για την πρόταση Προανακριτικής: «Αθλιότητα εναντίον εκλεγμένου πρωθυπουργού»

Δεν θα μπορούσα να μην αντιδράσω σε μια χυδαία απόπειρα των τεσσάρων πιο μικρών κομμάτων της αντιπολίτευσης να μετατρέψουν ένα εθνικό δράμα σε απόπειρα πολιτικής σκευωρίας», είπε ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM
Γιατί επιχειρούν να επιστρέψουν στο προσκήνιο Σαμαράς και Τσίπρας

LiFO politics / Γιατί επιχειρούν να επιστρέψουν στο προσκήνιο Σαμαράς και Τσίπρας

Ο πολιτικός αναλυτής και διευθυντής ερευνών της Opinion Poll, Ζαχαρίας Ζούπης, συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για τα σενάρια δημιουργίας νέων κομμάτων από τους δύο πρώην πρωθυπουργούς.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Μητσοτάκης για απόφαση ΣτΕ για τα μη κρατικά ΑΕΙ: Τέλος στα ταμπού και στις ιδεοληψίες

Πολιτική / Μητσοτάκης για απόφαση ΣτΕ για τα μη κρατικά ΑΕΙ: Τέλος στα ταμπού και στις ιδεοληψίες

Την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας να κρίνει συνταγματικό τον νόμο για τη λειτουργία μη κρατικών πανεπιστημίων χαιρέτισε ο πρωθυπουργός, κάνοντας λόγο για "τέλος στις ιδεοληψίες" και "τολμηρό βήμα προς την πρόοδο"
LIFO NEWSROOM

σχόλια

10 σχόλια
Αυτο το αδειασμα στον Σαμαρα επρεπε να το περιμενουμε.Ο Καραμανλης,ασχετα αν τα εκανε σκατα,κινειτε στη κεντροδεξια πλευρα της Ν.Δ.Ο Σαμαρας τεινει προς τα ακρα και ειναι υπερσυντηριτικος στις πεποιθησεις του. Σε σημειο σωβινισμου.Εχουμε μπαλωθιες στην Ν.Δ λοιπον.Ο Αντωνακης εβαλε στο ενα ποδι το τσαρουχι,στο αλλο την αρβυλα,φορεσε την περικεφαλαια,εριξε πανω του και το ρασο,θελοντας να φτιαξει ετσι κρατος.Την τυφλα του δεν εχει.Μας παει 50 χρονια πισω.
Αν λαβουμε ως σερβιτορο τον Τσιπρα,ο Καραμανλης του φωναζει,Αντωνη εισαι σε λαθος διαδρομη. :-)Δεν κρινω το εργο του Καραμανλη,πρεπει ομως να καταλαβουμε,οτι το πισωγυρισμα του Σαμαρα,στη θρησκεια,στους προγονους θεους,ηρωες,μας οδηγει σε νεα αδιεξοδα.Μιλαω πλεον για τεχνικο γυψο.Παλαιολιθικες αξιες.
Έχει μούτρα και μιλάει. Αυτά είναι. Στα αντίδια μας, αν τον πας και η άποψη σου γενικότερα. Εκείνη η αναδιάρθρωση του Κράτους τι έγινε, μεγάλε? Πνίγηκε στα κοντοσούβλια και στο ΧΒοχ?