Eurovision 2017: To «This is love» είναι το τραγούδι που στέλνει φέτος η Ελλάδα στην Eurovision

Eurovision 2017: To «This is love» είναι το τραγούδι που στέλνει φέτος η Ελλάδα στην Eurovision Facebook Twitter
7

H ψηφοφορία για τα τρία τραγούδια της Demy που διαγωνίστηκαν για τον τελικό της Eurovision 2017 ολοκληρώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα και το κοινό επέλεξε το «This is love» του Δημήτρη Κοντόπουλου.

Το τραγούδι αυτό συγκέντρωσε εκτός από την πλειοψηφία του televoting και την προτίμηση των επιτροπών από ελληνικές κοινότητες της Ομογένειας.

Η ποσόστωση στην ψήφο ήταν 70% από το κοινό (μέσω televoting) και 30% από την κριτική επιτροπή.

This is love


Σύνθεση – παραγωγή: Δημήτρης Κοντόπουλος.
Στίχοι: Romy Papadea & John Ballard.

Ο 62ος Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision 2017 θα γίνει τον Μάιο στο Κίεβο της Ουκρανίας.

  

  

 

 

Τα άλλα δύο τραγούδια που διαγωνίστηκαν:

Angels
Σύνθεση – παραγωγή: Δημήτρης Κοντόπουλος.
Στίχοι: Romy Papadea.

When then morning comes around
Σύνθεση – παραγωγή: Δημήτρης Κοντόπουλος.
Στίχοι: John Ballard.

TV & Media
7

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τίνα Τέρνερ (1939-2023): Ένας αληθινός θρύλος

Μουσική / Τίνα Τέρνερ: «Ούτε ένας δεν με αγάπησε στη ζωή μου, ούτε καν ο πατέρας και η μάνα μου»

Παρ’ όλες τις επιτυχίες και τις εκρηκτικές εμφανίσεις, η Τίνα Τέρνερ έζησε τα πρώτα σαράντα χρόνια της ζωής της με μοναξιά, κακοποίηση και στερημένη από αγάπη. Ο τρόπος που άφησε πίσω της τον τρόμο και την ενδοοικογενειακή βία και έγινε σύμβολο τόλμης και περηφάνιας και η πορεία της προς τη σαρωτική επιτυχία είναι είναι τα βασικά στοιχεία που συνθέτουν το παζλ της ζωής της.
M. HULOT
Λουτράκι: «Δεν θέλω να ξαναπώ τίποτα» - Αποχώρησε από ζωντανή σύνδεση η δασκάλα που κατήγγειλε τον 6χρονο

TV & Media / Λουτράκι: «Δεν θέλω να ξαναπώ τίποτα» - Αποχώρησε από ζωντανή σύνδεση η δασκάλα που κατήγγειλε τον 6χρονο

«Δεν ξέρω τι λέει αυτή η κυρία, ήθελε να κάνει τον θεατρινισμό της, ήθελε να βγει στην τηλεόραση για να κάνει αυτό το show» ανέφερε φανερά ενοχλημένος ο Λάμπρος Κωνσταντάρας
LIFO NEWSROOM
Κρις Τζένερ: Η άβολη στιγμή που οι κόρες της αστειεύτηκαν ότι ο Ο. Τζ. Σίμπσον είναι ο πραγματικός πατέρας της Κλόε

TV & Media / Κρις Τζένερ: Η άβολη στιγμή που οι κόρες της αστειεύτηκαν ότι ο Ο. Τζ. Σίμπσον είναι ο πραγματικός πατέρας της Κλόε

«Και οι δύο μπαμπάδες μου» - Η 70χρονη παρέμεινε σιωπηλή κατά τη διάρκεια της φαινομενικά άβολης στιγμής, κατά τη διάρκεια του νέου επεισοδίου των Καρντάσιανς στο Hulu
LIFO NEWSROOM

σχόλια

6 σχόλια
Στην Eurovision όσες φορές προσπαθήσαμε να αποφύγουμε το Ελληνοτουρκοκaρακιτσαριό που μας διακρίνει συνήθως πέφτουμε στην άλλη όχθη και πιστεύουμε ότι αξιοπρεπής εμφάνιση σημαίνει να αντιγράψεις τα κατάλοιπα των ξένων βινυλίων και να περάσεις αξιοπρεπώς απαρατήρητος χωρίς να δώσεις με ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ. Τελείως άστοχη επιλογή της ψηφοφορίας αλλά και του συνθέτη που αυτή τη φορά δεν άφησε στο ελάχιστο να φανεί η ιδιαίτερη και ας πω τουλάχιστον για τα δικά μου αυτιά σπάνια φωνή της Demy και πέρασε η συνήθης εύκολη συνταγή να είναι κάποιος κακέκτυπο της Αγκιλέρα και να μην είναι ο εαυτός του.
Δεν ακούγονται και πολλά καλά σχόλια. Επιπλέον η Demy είδα να δέχεται άδικα ήδη αρκετά κακά σχόλια. Πολύ μιζέρια ρε παιδί μου (καλά σχεδόν κάθε χρονιά γίνονταν αυτό). Η Demy ως νεαρή τραγουδίστρια της πάει για Εurovision, είναι ωραία και ούτε έχει κάκιστη φωνή. Το τραγούδι που τελικά προκρίθηκε δεν είναι και για να αναφωνήσεις ΟΥΑΟΥ! μόλις το ακούσεις αλλά ιδιαίτερα άσχημο δεν είναι. Σχετικά καλό είναι και σαφώς το καλύτερο από τα τρία που παρουσιάστηκαν. Επίσης έχουμε στείλει πολύ χειρότερα όπως και γενικότερα οι μισές χώρες άσχημα τραγούδια στέλνουν....όσοι είναι συνήθως εκτός Top 20 ή 15 δεν είναι και αριστουργήματα. Πιστευω έχουμε ελπίδες για την 10αδα, πλάκα πλάκα τέτοια τραγουδάκια τα πάνε καλά στο Διαγωνισμό! Θα μπορούσε ναχει λίγο ελληνικό χρώμα ωστόσο όπως καινα έχει, καλή τύχη να έχουν Demy και υπόλοιπη αποστολή και ας μην πρόκειται για κάναν σημαντικότατο Διαγωνισμό!! Η Ελλάδα μαζί σου.ΥΓ: Περιμένω αρνητικές και μιζερα σχόλια τύπου με τι ασχολεισαι και εσυ, ασε ρε μες στν κριση ναουμε στελνουμε ατομο εκει περα κτλπ.
Ανέμπνευστο,λες και βγήκε από μηχάνημα.Ανόητο ρεφρέν,ούτε καν πιασάρικη ποπ.Η δε βραδια που παρουσίασε η ΕΡΤ ντροπιαστική.Με χάλια στούντιο,κάκιστο φωτισμό,χάλια συνδέσεις με άσχετους ηλικιωμένους ανθρώπους,πολλά τεχνικά προβλήματα.