Eurovision 2017: To «This is love» είναι το τραγούδι που στέλνει φέτος η Ελλάδα στην Eurovision

Eurovision 2017: To «This is love» είναι το τραγούδι που στέλνει φέτος η Ελλάδα στην Eurovision Facebook Twitter
7

H ψηφοφορία για τα τρία τραγούδια της Demy που διαγωνίστηκαν για τον τελικό της Eurovision 2017 ολοκληρώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα και το κοινό επέλεξε το «This is love» του Δημήτρη Κοντόπουλου.

Το τραγούδι αυτό συγκέντρωσε εκτός από την πλειοψηφία του televoting και την προτίμηση των επιτροπών από ελληνικές κοινότητες της Ομογένειας.

Η ποσόστωση στην ψήφο ήταν 70% από το κοινό (μέσω televoting) και 30% από την κριτική επιτροπή.

This is love


Σύνθεση – παραγωγή: Δημήτρης Κοντόπουλος.
Στίχοι: Romy Papadea & John Ballard.

Ο 62ος Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision 2017 θα γίνει τον Μάιο στο Κίεβο της Ουκρανίας.

  

  

 

 

Τα άλλα δύο τραγούδια που διαγωνίστηκαν:

Angels
Σύνθεση – παραγωγή: Δημήτρης Κοντόπουλος.
Στίχοι: Romy Papadea.

When then morning comes around
Σύνθεση – παραγωγή: Δημήτρης Κοντόπουλος.
Στίχοι: John Ballard.

TV & Media
7

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το ChatGPT βάζει πραγματικές υπογραφές σκιτσογράφων του New Yorker σε σκίτσα που δεν έκαναν ποτέ

Τech & Science / Το ChatGPT βάζει πραγματικές υπογραφές σκιτσογράφων του New Yorker σε σκίτσα που δεν έκαναν ποτέ

Περισσότεροι από 15 σκιτσογράφοι βρέθηκαν να «υπογράφουν» εικόνες που δεν είχαν σχεδιάσει ποτέ. Μετά τις ερωτήσεις του Nieman Lab, η OpenAI πρόσθεσε περιορισμούς σε ορισμένα prompts, αλλά το πρόβλημα συνέχιζε να εμφανίζεται.
THE LIFO TEAM
Από τον Oppenheimer στον Προμηθέα: Το Vanity Fair βάζει τον Σαμ Άλτμαν στην κορυφή του νέου κατεστημένου

TV & Media / Από τον Oppenheimer στον Προμηθέα: Το Vanity Fair βάζει τον Σαμ Άλτμαν στην κορυφή του νέου κατεστημένου

H λίστα ισχύος New Establishment του VF επιστρέφει και στέφει Νο 1 τον Σαμ Άλτμαν, φωτογραφημένο από την Άνι Λίμποβιτζ. Η στέψη συνοδεύεται από μια λιγότερο βολική ερώτηση: ποιος έδωσε σε λίγες εταιρείες το δικαίωμα να αποφασίζουν πόσο ρίσκο μπορεί να αντέξει ο υπόλοιπος κόσμος;
THE LIFO TEAM
Η Τζέσικα Λανγκ επέστρεψε στο «American Horror Story» και έστειλε τη Μάργκαρετ Θάτσερ στην κόλαση

TV & Media / Η Τζέσικα Λανγκ επέστρεψε στο «American Horror Story» και έστειλε τη Μάργκαρετ Θάτσερ στην κόλαση

Η 13η σεζόν του American Horror Story έστησε μία από τις πιο camp σκηνές της μέχρι σήμερα: η Λανγκ εμφανίζεται ως Θάτσερ, αλλά και ως Έλσα Μαρς, η οποία τη ρίχνει κυριολεκτικά στην κόλαση.
THE LIFO TEAM
Guardian, FT και AP ζητούν να ξέρουν πώς χρησιμοποιεί η AI τα άρθρα τους

TV & Media / Guardian, FT και AP ζητούν να ξέρουν πώς χρησιμοποιεί η AI τα άρθρα τους

Μεγάλοι εκδότες προτείνουν ένα κοινό σύστημα που θα δείχνει αν ένα άρθρο χρησιμοποιήθηκε για να παραχθεί μια απάντηση, αν εμφανίστηκε ως πηγή και αν έφερε τον χρήστη πίσω στο περιεχόμενό τους.
THE LIFO TEAM

σχόλια

6 σχόλια
Στην Eurovision όσες φορές προσπαθήσαμε να αποφύγουμε το Ελληνοτουρκοκaρακιτσαριό που μας διακρίνει συνήθως πέφτουμε στην άλλη όχθη και πιστεύουμε ότι αξιοπρεπής εμφάνιση σημαίνει να αντιγράψεις τα κατάλοιπα των ξένων βινυλίων και να περάσεις αξιοπρεπώς απαρατήρητος χωρίς να δώσεις με ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ. Τελείως άστοχη επιλογή της ψηφοφορίας αλλά και του συνθέτη που αυτή τη φορά δεν άφησε στο ελάχιστο να φανεί η ιδιαίτερη και ας πω τουλάχιστον για τα δικά μου αυτιά σπάνια φωνή της Demy και πέρασε η συνήθης εύκολη συνταγή να είναι κάποιος κακέκτυπο της Αγκιλέρα και να μην είναι ο εαυτός του.
Δεν ακούγονται και πολλά καλά σχόλια. Επιπλέον η Demy είδα να δέχεται άδικα ήδη αρκετά κακά σχόλια. Πολύ μιζέρια ρε παιδί μου (καλά σχεδόν κάθε χρονιά γίνονταν αυτό). Η Demy ως νεαρή τραγουδίστρια της πάει για Εurovision, είναι ωραία και ούτε έχει κάκιστη φωνή. Το τραγούδι που τελικά προκρίθηκε δεν είναι και για να αναφωνήσεις ΟΥΑΟΥ! μόλις το ακούσεις αλλά ιδιαίτερα άσχημο δεν είναι. Σχετικά καλό είναι και σαφώς το καλύτερο από τα τρία που παρουσιάστηκαν. Επίσης έχουμε στείλει πολύ χειρότερα όπως και γενικότερα οι μισές χώρες άσχημα τραγούδια στέλνουν....όσοι είναι συνήθως εκτός Top 20 ή 15 δεν είναι και αριστουργήματα. Πιστευω έχουμε ελπίδες για την 10αδα, πλάκα πλάκα τέτοια τραγουδάκια τα πάνε καλά στο Διαγωνισμό! Θα μπορούσε ναχει λίγο ελληνικό χρώμα ωστόσο όπως καινα έχει, καλή τύχη να έχουν Demy και υπόλοιπη αποστολή και ας μην πρόκειται για κάναν σημαντικότατο Διαγωνισμό!! Η Ελλάδα μαζί σου.ΥΓ: Περιμένω αρνητικές και μιζερα σχόλια τύπου με τι ασχολεισαι και εσυ, ασε ρε μες στν κριση ναουμε στελνουμε ατομο εκει περα κτλπ.
Ανέμπνευστο,λες και βγήκε από μηχάνημα.Ανόητο ρεφρέν,ούτε καν πιασάρικη ποπ.Η δε βραδια που παρουσίασε η ΕΡΤ ντροπιαστική.Με χάλια στούντιο,κάκιστο φωτισμό,χάλια συνδέσεις με άσχετους ηλικιωμένους ανθρώπους,πολλά τεχνικά προβλήματα.