Eurovision 2017: To «This is love» είναι το τραγούδι που στέλνει φέτος η Ελλάδα στην Eurovision

Eurovision 2017: To «This is love» είναι το τραγούδι που στέλνει φέτος η Ελλάδα στην Eurovision Facebook Twitter
7

H ψηφοφορία για τα τρία τραγούδια της Demy που διαγωνίστηκαν για τον τελικό της Eurovision 2017 ολοκληρώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα και το κοινό επέλεξε το «This is love» του Δημήτρη Κοντόπουλου.

Το τραγούδι αυτό συγκέντρωσε εκτός από την πλειοψηφία του televoting και την προτίμηση των επιτροπών από ελληνικές κοινότητες της Ομογένειας.

Η ποσόστωση στην ψήφο ήταν 70% από το κοινό (μέσω televoting) και 30% από την κριτική επιτροπή.

This is love


Σύνθεση – παραγωγή: Δημήτρης Κοντόπουλος.
Στίχοι: Romy Papadea & John Ballard.

Ο 62ος Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision 2017 θα γίνει τον Μάιο στο Κίεβο της Ουκρανίας.

  

  

 

 

Τα άλλα δύο τραγούδια που διαγωνίστηκαν:

Angels
Σύνθεση – παραγωγή: Δημήτρης Κοντόπουλος.
Στίχοι: Romy Papadea.

When then morning comes around
Σύνθεση – παραγωγή: Δημήτρης Κοντόπουλος.
Στίχοι: John Ballard.

TV & Media
7

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, η Όμπρεϊ Πλάζα και ο Μπεν Στίλερ αποχαιρέτησαν τον Στίβεν Κόλμπερτ λίγο πριν το τέλος του Late Show

TV & Media / Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, η Όμπρεϊ Πλάζα και ο Μπεν Στίλερ αποχαιρέτησαν τον Στίβεν Κόλμπερτ λίγο πριν το τέλος του Late Show

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, η Όμπρεϊ Πλάζα, ο Μπεν Στίλερ, η Μάρθα Στιούαρτ και άλλοι διάσημοι φίλοι του The Late Show εμφανίστηκαν στο προτελευταίο επεισόδιο της εκπομπής, όπου ο Στίβεν Κόλμπερτ απάντησε επιτέλους στις ερωτήσεις που έκανε τόσα χρόνια στους καλεσμένους του.
THE LIFO TEAM
Ένας από τους πρώτους άνδρες supermodels, μια αίρεση στη Νέα Υόρκη και ο Φάμπιο: Το HBO έκανε σειρά μια απίστευτη αληθινή ιστορία

TV & Media / Ένας από τους πρώτους άνδρες supermodels, μια αίρεση στη Νέα Υόρκη και ο Φάμπιο: Το HBO έκανε σειρά μια απίστευτη αληθινή ιστορία

Το Bring Me the Beauties: A Model Cult αφηγείται την ιστορία του Χόιτ Ρίτσαρντς, ενός από τα πρώτα male supermodels των ’80s, που έζησε για χρόνια μέσα στην αίρεση Eternal Values.
THE LIFO TEAM
Ο Άντερσον Κούπερ φεύγει από το 60 Minutes τη στιγμή που η ανεξαρτησία του δοκιμάζεται

TV & Media / Ο Άντερσον Κούπερ φεύγει από το 60 Minutes τη στιγμή που η ανεξαρτησία του δοκιμάζεται

Ο Άντερσον Κούπερ αποχαιρέτησε το 60 Minutes μετά από σχεδόν 20 χρόνια, μιλώντας για τους γιους του αλλά και για την ανεξαρτησία της εκπομπής, σε μια στιγμή αναταράξεων για το CBS News.
THE LIFO TEAM
Ο Στίβεν Κόλμπερτ αποχαιρετά το Late Show με σύνθημα «Απολυμένοι αλλά γιορτινοί»

TV & Media / Ο Στίβεν Κόλμπερτ αποχαιρετά το Late Show με σύνθημα «Απολυμένοι αλλά γιορτινοί»

Μετά το τελευταίο γύρισμα του The Late Show, ο Στίβεν Κόλμπερτ οργανώνει αποχαιρετιστήριο πάρτι με σύνθημα «Απολυμένοι αλλά γιορτινοί» ένα πικρό αστείο για το τέλος μιας ολόκληρης εποχής στη βραδινή τηλεόραση.
THE LIFO TEAM
AKYLAS EUROVISION ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΠΟΥΤΖΙΔΗΣ ΜΑΡΙΑ ΚΟΖΑΚΟΥ

TV & Media / Κοζάκου - Καπουτζίδης για Akyla: «Γιατί ένα νέο παιδί, που ζει το όνειρο, να αισθάνεται την ανάγκη να απολογηθεί;»

Οι δύο παρουσιαστές, με αφορμή την απολογητική στάση του Έλληνα καλλιτέχνη μετά τον τελικό της Eurovision, μίλησαν για την πίεση που βιώνουν σήμερα οι νέοι και για την ανάγκη να σταθούμε σε αυτήν και να μην την αγνοούμε
THE LIFO TEAM

σχόλια

6 σχόλια
Στην Eurovision όσες φορές προσπαθήσαμε να αποφύγουμε το Ελληνοτουρκοκaρακιτσαριό που μας διακρίνει συνήθως πέφτουμε στην άλλη όχθη και πιστεύουμε ότι αξιοπρεπής εμφάνιση σημαίνει να αντιγράψεις τα κατάλοιπα των ξένων βινυλίων και να περάσεις αξιοπρεπώς απαρατήρητος χωρίς να δώσεις με ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ. Τελείως άστοχη επιλογή της ψηφοφορίας αλλά και του συνθέτη που αυτή τη φορά δεν άφησε στο ελάχιστο να φανεί η ιδιαίτερη και ας πω τουλάχιστον για τα δικά μου αυτιά σπάνια φωνή της Demy και πέρασε η συνήθης εύκολη συνταγή να είναι κάποιος κακέκτυπο της Αγκιλέρα και να μην είναι ο εαυτός του.
Δεν ακούγονται και πολλά καλά σχόλια. Επιπλέον η Demy είδα να δέχεται άδικα ήδη αρκετά κακά σχόλια. Πολύ μιζέρια ρε παιδί μου (καλά σχεδόν κάθε χρονιά γίνονταν αυτό). Η Demy ως νεαρή τραγουδίστρια της πάει για Εurovision, είναι ωραία και ούτε έχει κάκιστη φωνή. Το τραγούδι που τελικά προκρίθηκε δεν είναι και για να αναφωνήσεις ΟΥΑΟΥ! μόλις το ακούσεις αλλά ιδιαίτερα άσχημο δεν είναι. Σχετικά καλό είναι και σαφώς το καλύτερο από τα τρία που παρουσιάστηκαν. Επίσης έχουμε στείλει πολύ χειρότερα όπως και γενικότερα οι μισές χώρες άσχημα τραγούδια στέλνουν....όσοι είναι συνήθως εκτός Top 20 ή 15 δεν είναι και αριστουργήματα. Πιστευω έχουμε ελπίδες για την 10αδα, πλάκα πλάκα τέτοια τραγουδάκια τα πάνε καλά στο Διαγωνισμό! Θα μπορούσε ναχει λίγο ελληνικό χρώμα ωστόσο όπως καινα έχει, καλή τύχη να έχουν Demy και υπόλοιπη αποστολή και ας μην πρόκειται για κάναν σημαντικότατο Διαγωνισμό!! Η Ελλάδα μαζί σου.ΥΓ: Περιμένω αρνητικές και μιζερα σχόλια τύπου με τι ασχολεισαι και εσυ, ασε ρε μες στν κριση ναουμε στελνουμε ατομο εκει περα κτλπ.
Ανέμπνευστο,λες και βγήκε από μηχάνημα.Ανόητο ρεφρέν,ούτε καν πιασάρικη ποπ.Η δε βραδια που παρουσίασε η ΕΡΤ ντροπιαστική.Με χάλια στούντιο,κάκιστο φωτισμό,χάλια συνδέσεις με άσχετους ηλικιωμένους ανθρώπους,πολλά τεχνικά προβλήματα.