ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.3.2017 | 21:13

Θα ηθελα τη γνωμη σας

για κάτι. Μία φίλη μου,χωρίς να δώσω δικαιώματα για κουτσομπολιό κάνοντας ανάλογες δηλώσεις, με ρώταγε συνέχεια αν έχω κάποια κοπελα ή αν βλέπω κάποια. Η ίδια έχει αγόρι, οποτε μάλλον φαινοταν να ενδιαφερεται για το πώς τα πάω με τα προσωπικά μου. Εγώ γενικα δεν μου αρεσει να συζητάω τη προσωπικη μου ζωη. Δε ρωταω τους αλλους αν εχουν ταιρι καθως δε μου αρεσει να με ρωτανε.(η αληθεια ειναι οτι θελω να βελτιωσω τη προσωπικη μου ζωη χωρίς να κάνω θόρυβο ρωτώντας τον καθένα να μου γνωρίσει κάποια. Παλιότερα ήμουν πολύ κλειστός άνθρωπος και πλέον προσπαθώ να κάνω υπέρβαση του εαυτού μου. Αυτά όμως θα τα πω σε κάποια άλλη εξομολόγηση :) ) Στο θέμα που ανέφερα πιο πάνω λοιπόν, απαντούσα στις ερωτήσεις της με διακριτικότητα. Οπότε καποια στιγμη προεκυψε να μου αρεσει μια κοπελα απο κοινη μας παρεα, την οποια η φιλη μου την ηξερε πολυ καλα. οταν λοιπον της μιλησα για τη συγκεκριμενη, το ενδιαφερον της όλο εξανεμίστηκε. Απαντούσε αδιάφορα, με ασάφειες και λίγο ψυχρά δλδ το ακριβώς αντίθετο απο τη προηγούμενη συμπεριφορά της. Αφού λοιπον ενδιαφερόταν τοσο πολυ, γιατι αντέδρασε ετσι οταν τη ρωτησα για τη φίλη της; Και μάλιστα είχε παρεξηγηθεί μια φορα παλιότερα όταν δεν της είχα πει αν βγαίνω με κάποια, και καλά ότι ειμαι κλειστός και πρέπει να ανοίγομαι περισσότερο. Εσάς πώς σας φαίνεται αυτή η συμπεριφορά;Κώστας 21Ευχαριστώ όποιον το διάβασεΝα περνάτε καλά :)
4
 
 
 
 
σχόλια
Σε γουσταρει. Αν ειναι με αλλον σε φαντασιωνετε. Αν ειναι μονη και ψαχνει αφορμες να μιλατε... εε τοτε μαλλον σε εχει καψουρευτει και το δειχνει ετσι.