Οι ηθοποιοί του «Big Bang Theory» πρότειναν μείωση του μισθού τους και ο λόγος επιβεβαιώνει το ότι είναι η καλύτερη τηλεοπτική παρέα

Οι ηθοποιοί του «Big Bang Theory» πρότειναν μείωση του μισθού τους και ο λόγος επιβεβαιώνει το ότι είναι η καλύτερη τηλεοπτική παρέα Facebook Twitter
Οι Jim Parsons, Kunal Nayyar, Simon Helberg, Johnny Galecki, Kaley Cuoco μαζί με τις «συμπληρωματικές» Mayim Bialik και Melissa Rauch στο Hollywood Walk of Fame, όπου απέκτησαν το δικό τους αστέρι, το 2015.
2

Σε μια ασυνήθιστη πλην γενναιόδωρη και εντυπωσιακή χειρονομία προχώρησαν οι πέντε βασικοί πρωταγωνιστές της γνωστής τηλεοπτικής σειράς «The Big Bang Theory», που αποφάσισαν να μειώσουν τους μισθούς τους προκειμένου να πάρουν αντίστοιχα αύξηση στους δικούς τους οι Mayim Bialik και Melissa Rauch.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Variety, οι «διάσημη πεντάδα» των Jim Parsons, Johnny Galecki, Kaley Cuoco, Kunal Nayyar και Simon Helberg πρότειναν οι ίδιοι στους παραγωγούς της σειράς να κάνουν μείωση στο ποσό που λαμβάνει έκαστος ανά επεισόδιο ώστε δύο συμπρωταγωνίστριές τους να αυξήσουν την αμοιβή τους. 

Αυτή τη στιγμή οι πέντε ηθοποιοί που βρίσκονται από την πρώτη μέρα στη σειρά λέγεται πως πληρώνονται για κάθε επεισόδιο 1.000.000 δολάρια. Οι Bialik και Rauch, που ενσαρκώνουν αντίστοιχα τους ρόλους των Έιμι και Μπερναντέτ, πληρώνονται περίπου 200.000 δολάρια ανά επεισόδιο. Αυτό που πρότειναν, λοιπόν, οι υπόλοιποι είναι να λαμβάνουν περίπου 100.000 δολάρια λιγότερα ανά επεισόδιο για τις δύο επόμενες σεζόν. Πρακτικά αυτό σημαίνει πως θα «περισσεύουν» 500.000 δολάρια, τα οποία οι ίδιοι θέλουν να μοιράζονται οι Rauch και Bialik. Αυτό που απομένει είναι να δούμε αν η πρότασή τους θα γίνει δεκτή από την παραγωγή. 

Οι ηθοποιοί του «Big Bang Theory» πρότειναν μείωση του μισθού τους και ο λόγος επιβεβαιώνει το ότι είναι η καλύτερη τηλεοπτική παρέα Facebook Twitter
Η Melissa Rauch (αριστερά) υποδύεται την Μπερναντέτ και η Mayim Bialik (δεξιά) ενσαρκώνει τον ρόλο της Έιμι Φάρα Φάουλερ.

Η κίνηση αποδεικνύει περίτρανα τις έντονες φήμες που θέλουν το κλίμα ανάμεσα στους πρωταγωνιστές της σειράς να είναι κάτι παραπάνω από επαγγελματικό, και όλους τους να αποτελούν πλέον μια πολύ δεμένη παρέα- μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες. 

Άλλωστε δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως οι δυο γυναίκες, αν και μπήκαν πολύ αργότερα στο καστ, αποτελούν πλέον απαραίτητο κομμάτι της ιστορίας και οι χαρακτήρες τους έχουν αγαπηθεί εξίσου από το κοινό. Η Έιμι Φάρα Φάουλερ, ο χαρακτήρας που υποδύεται η ηθοποιός Mayim Bialik, είναι η κοπέλα του εκκεντρικού και αγαπημένου του κοινού, Σέλντον Κούπερ και η σχέση τους έχει αναμφίβολα δώσει άλλη διάσταση στη σειρά. Από την άλλη, η Μπερναντέτ Ροστενκόφσκι, σύζυγος του Χάουαρντ Γουόλοβιτς - κατά κόσμον Melissa Rauch-, έχει αποδειχθεί άλλο ένα κρυμμένο «διαμάντι» της σειράς. 

Οι ηθοποιοί ανανέωσαν πρόσφατα τα συμβόλαιά τους για δύο ακόμη σεζόν, αγγίζοντας συνολικά τις 12. 

Πολιτισμός
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάχη για τον «Δαβιδ» του Μιχαήλ Άγγελου: Η ελευθερία της έκφρασης ενάντια στην προστασία της αξιοπρέπειας

Πολιτισμός / Ο «Δαβίδ» του Μιχαήλ Άγγελου και η ελευθερία της έκφρασης κόντρα στην προστασία των καλλιτεχνικών θησαυρών

Στη Φλωρεντία, η Galleria dell'Accademia υπερασπίζεται τον Δαβίδ του Μιχαήλ Άγγελου, ένα αριστούργημα του 1504, από απαξιωτικές και μη εξουσιοδοτημένες εμπορικές χρήσεις
NEWSROOM
Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Ο Ρίτσαρντ Σέρα ήταν ένας σύγχρονος μινιμαλιστής καλλιτέχνης γνωστός για τα μνημειώδη ατσάλινα γλυπτά του. Τα συχνά τρομακτικά σε κλίμακα έργα του προκαλούν ζάλη και αποπροσανατολισμό, με τις αρχιτεκτονικές τους καμπύλες να στροβιλίζονται, καθώς οι θεατές περπατούν στα περάσματά τους.
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια