Γερμανία: Άνδρας οδήγησε όχημα εναντίον πεζών στη Χαϊδελβέργη - Τρεις τραυματίες

Γερμανία: Άνδρας οδήγησε όχημα εναντίον πεζών στη Χαϊδελβέργη - Τρεις τραυματίες Facebook Twitter
7

Ένας άνδρας, αγνώστων λοιπών στοιχείων, οδήγησε το αυτοκίνητό του εναντίον πεζών σε κεντρικό σημείο της Χαϊδελβέργης το απόγευμα του Σαββάτου, τραυματίζοντας τρεις ανθρώπους, τον ένα εκ των οποίων σοβαρά, σύμφωνα με τις αρχές.

Όπως αναφέρει το Reuters, στη συνέχεια ο ύποπτος βγήκε από το αυτοκίνητο κρατώντας ένα μαχαίρι, πριν τραυματιστεί σοβαρά από αστυνομικά πυρά και συλληφθεί.

«Άνδρας ορμά σε ομάδα ανθρώπων, τρεις τραυματίες, ο ύποπτος συνελήφθη και είναι τραυματισμένος από σφαίρα», ανακοίνωσε η αστυνομία της γειτονικής πόλης Μανχάιμ στον λογαριασμό της στο twitter, χωρίς να διευκρινίσει εάν επρόκειτο για σκόπιμη ενέργεια ή ατύχημα.

Tα κίνητρα του δράστη δεν έχουν αποσαφηνιστεί.

Διεθνή
7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ ΙΡΑΝ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / Οι στενότεροι συνεργάτες του Τραμπ εκτιμούν πως ο πόλεμος με το Ιράν θα διαρκέσει έως το 2029

Οι συζητήσεις κεκλεισμένων των θυρών πραγματοποιούνται ενώ ο Τραμπ δηλώνει ότι ο πόλεμος θα τελειώσει «αμέσως» μετά τις ενδιάμεσες εκλογές του Νοεμβρίου, «επειδή δεν μπορούν να αντέξουν άλλο»
THE LIFO TEAM
ANTHROPIC ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΠΛΟ

Διεθνή / Η Anthropic λέει ότι μπλόκαρε πιθανές προσπάθειες ανάπτυξης βιολογικών όπλων με το Claude

Η εταιρεία διέκοψε αρκετές χρήσεις των μοντέλων της από επιστήμονες, καθώς έκρινε ότι η έρευνά τους θα μπορούσε να συμβάλει στην ανάπτυξη επικίνδυνων βιολογικών παραγόντων
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ

Διεθνή / Οι ΗΠΑ ζητούν από χώρες του ΝΑΤΟ να αποχωρήσουν από το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο

Το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο έχει αρμοδιότητα να διώκει πρόσωπα για τα σοβαρότερα διεθνή εγκλήματα, μεταξύ των οποίων η γενοκτονία, τα εγκλήματα πολέμου και τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
Το BBC τιτλοφορεί την είδηση "car attack". Την προηγούμενη φορά, το Δεκέμβη στο Βερολίνο, έγραφε "truck attack". Έχουν τρελαθεί τα τροχοφόρα, δεν εξηγείται...
Είναι "Γερμανός" ο δράστης. Όπως ήταν και οι δράστες των επιθέσεων σε Παρίσι, Λονδίνο, Βρυξέλλες κλπ. κλπ.Εσύ συνέχισε πάντως να θεωρείς τη πραγματικότητα ρατσιστική, κακιά ή οτιδήποτε άλλο.
Το μουσουλμάνος Γερμανός πολίτης έχει τεράστια διαφορά απο το Γερμανός. Κατανοητό?Οπως και σε όλες τις προηγούμενες περιπτώσεις περίμενε μερικές μέρες που θα καταλαγιάσει ο θόρυβος και οι αστυνομικές αρχες αναγκαστικά θα ανακοινώσουν και το θρήσκευμα του δράστη. Η πραγματικότητα δεν επιδέχεται φιλτρα. Είναι μια οσο και να ενοχλεί.Και τους χαρακτηρισμούς χρυσαυγίτης κράτα τες για τους λάτρεις του κάθε είδους ολοκληρωτισμού που σε εκφράζουν ιδεολογικά.