Κωνσταντινούπολη: Ο τρομοκράτης του Reina ομολόγησε την ενοχή του

Κωνσταντινούπολη: Ο τρομοκράτης του Reina ομολόγησε την ενοχή του Facebook Twitter
3


 

Οι τουρκικές αρχές έχουν συλλάβει τον ένοπλο που σκότωσε 39 ανθρώπους σε νυχτερινό κέντρο της Κωνσταντινούπολης το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, έπειτα από ανθρωποκυνηγητό σε όλη την Τουρκία, επιβεβαίωσε σήμερα ο Τούρκος πρωθυπουργός Μπιναλί Γιλντιρίμ.

 

Στο μεταξύ ο κυβερνήτης της Κωνσταντινούπολης ανακοίνωσε ότι το όνομα του δράστη της επίθεσης στο νυχτερινό κέντρο Ρέινα είναι Αμπντουλγκαντίρ Μασαρίποφ, ο οποίος έχει γεννηθεί στο Ουζμπεκιστάν και είχε εισέλθει παρανόμως στην Τουρκία.

 

Ο ίδιος ο Μασαρίποφ παραδέχθηκε ότι είναι ο δράστης του μακελειού.

 

Σύμφωνα με τον κυβερνήτη, ο δράστης εκπαιδεύτηκε στο Αφγανιστάν, ενώ τόνισε πως είναι ξεκάθαρο ότι η επίθεση διαπράχθηκε για λογαριασμό του Ισλαμικού Κράτους.

 

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Χουριέτ ο τρομοκράτης προσπάθησε να κρυφτεί κάτω από το κρεβάτι, όταν οι δυνάμεις της αντιτρομοκρατικής εισέβαλαν στο σπίτι στο οποίο κρυβόταν. Η εφημερίδα αναφέρει ότι οι αρχές έφτασαν στα ίχνη του και από την ανάλυση 100 χιλιάδων ωρών βίντεο από κάμερες σε δρόμους και καταστήματα.

 

Μαζί με τον Μασαρίποφ συνελήφθησαν ένας Ιρακινός και τρεις γυναίκες, ενώ συνολικά 50 άνθρωποι έχουν συλληφθεί στις επιχειρήσεις για τον εντοπισμό του.

Διεθνή
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αντιδράσεις πριν από την πρεμιέρα του προκαλεί η τανία της Zendaya και του Robert Pattinson Τhe Dramaa

Διεθνή / Αντιδράσεις πριν από την πρεμιέρα της προκαλεί η τανία της Zendaya και του Robert Pattinson Τhe Drama

Η νέα ταινία του Kristoffer Borgli με τη Zendaya και τον Robert Pattinson προκαλεί ήδη αντιδράσεις στις ΗΠΑ πριν από την πρεμιέρα της, λόγω μιας αποκάλυψης στην πλοκή που άνοιξε δημόσια συζήτηση γύρω από τα όρια του θέματος που επιλέγει να αγγίξει
THE LIFO TEAM
ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΜΕΤΕ ΜΑΡΙΤ ΝΟΡΒΗΓΙΑ

Διεθνή / Μέτε-Μάριτ: Σχεδόν το 50% των Νορβηγών αμφισβητεί το αν πρέπει να γίνει βασίλισσα

Τα πρόσφατα σκάνδαλα της οικογένειας, ενισχύουν τη δυσπιστία των Νορβηγών απέναντί της και καθιστούν αβέβαιο αν θα μπορέσει να κερδίσει την πλήρη στήριξη του λαού ως μελλοντική βασίλισσα
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Nαι ναι κλαψτε και ριξτε αρνητικες για τον δολοφονο, που πηρε ενα πυροβόλο και γαζωσε οποιον του γουσταρε, γιατι ειναι ενας καθυστερημένος φανατικος. Εσεις βεβαια ειστε ανωτεροι ανθρωποι και αν σας πυροβολουσαν, πρωτα θα σκεφτοσασταν τα αιτια, που εφεραν τον δραστη σ αυτην την κατασταση. Μετα μπορει και να τον δικαιολογουσατε. Ο,τι παθει, αν ειναι αυτος, γιατι ομολογιες με μπουνιες και Ερντογαν ειναι περιεργος συνδυασμός, καλα να το παθει.