Κωνσταντινούπολη: Ο τρομοκράτης του Reina ομολόγησε την ενοχή του

Κωνσταντινούπολη: Ο τρομοκράτης του Reina ομολόγησε την ενοχή του Facebook Twitter
3


 

Οι τουρκικές αρχές έχουν συλλάβει τον ένοπλο που σκότωσε 39 ανθρώπους σε νυχτερινό κέντρο της Κωνσταντινούπολης το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, έπειτα από ανθρωποκυνηγητό σε όλη την Τουρκία, επιβεβαίωσε σήμερα ο Τούρκος πρωθυπουργός Μπιναλί Γιλντιρίμ.

 

Στο μεταξύ ο κυβερνήτης της Κωνσταντινούπολης ανακοίνωσε ότι το όνομα του δράστη της επίθεσης στο νυχτερινό κέντρο Ρέινα είναι Αμπντουλγκαντίρ Μασαρίποφ, ο οποίος έχει γεννηθεί στο Ουζμπεκιστάν και είχε εισέλθει παρανόμως στην Τουρκία.

 

Ο ίδιος ο Μασαρίποφ παραδέχθηκε ότι είναι ο δράστης του μακελειού.

 

Σύμφωνα με τον κυβερνήτη, ο δράστης εκπαιδεύτηκε στο Αφγανιστάν, ενώ τόνισε πως είναι ξεκάθαρο ότι η επίθεση διαπράχθηκε για λογαριασμό του Ισλαμικού Κράτους.

 

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Χουριέτ ο τρομοκράτης προσπάθησε να κρυφτεί κάτω από το κρεβάτι, όταν οι δυνάμεις της αντιτρομοκρατικής εισέβαλαν στο σπίτι στο οποίο κρυβόταν. Η εφημερίδα αναφέρει ότι οι αρχές έφτασαν στα ίχνη του και από την ανάλυση 100 χιλιάδων ωρών βίντεο από κάμερες σε δρόμους και καταστήματα.

 

Μαζί με τον Μασαρίποφ συνελήφθησαν ένας Ιρακινός και τρεις γυναίκες, ενώ συνολικά 50 άνθρωποι έχουν συλληφθεί στις επιχειρήσεις για τον εντοπισμό του.

Διεθνή
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΑΤΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟΙ

Διεθνή / Επαφές του ΝΑΤΟ με σεναριογράφους και παραγωγούς πυροδοτούν κατηγορίες για «προπαγάνδα»

Η συμμαχία διοργανώνει κλειστές συναντήσεις με επαγγελματίες της τηλεόρασης και του κινηματογράφου σε Ευρώπη και ΗΠΑ, με στόχο την ενημέρωση για ζητήματα ασφάλειας
THE LIFO TEAM
WALL STREET JOURNAL ΙΡΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΗΠΑ

Διεθνή / Wall Street Journal: Ο πόλεμος στο Ιράν δίνει στους αντιπάλους των ΗΠΑ «μια ματιά σε πραγματικό χρόνο» για τον αμερικανικό στρατό

Κίνα, Ρωσία και Βόρεια Κορέα έχουν μια σπάνια ευκαιρία να μάθουν για τις δυνατότητες και τους περιορισμούς του αμερικανικού στρατού
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Nαι ναι κλαψτε και ριξτε αρνητικες για τον δολοφονο, που πηρε ενα πυροβόλο και γαζωσε οποιον του γουσταρε, γιατι ειναι ενας καθυστερημένος φανατικος. Εσεις βεβαια ειστε ανωτεροι ανθρωποι και αν σας πυροβολουσαν, πρωτα θα σκεφτοσασταν τα αιτια, που εφεραν τον δραστη σ αυτην την κατασταση. Μετα μπορει και να τον δικαιολογουσατε. Ο,τι παθει, αν ειναι αυτος, γιατι ομολογιες με μπουνιες και Ερντογαν ειναι περιεργος συνδυασμός, καλα να το παθει.