Κωνσταντινούπολη: Ο τρομοκράτης του Reina ομολόγησε την ενοχή του

Κωνσταντινούπολη: Ο τρομοκράτης του Reina ομολόγησε την ενοχή του Facebook Twitter
3


 

Οι τουρκικές αρχές έχουν συλλάβει τον ένοπλο που σκότωσε 39 ανθρώπους σε νυχτερινό κέντρο της Κωνσταντινούπολης το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, έπειτα από ανθρωποκυνηγητό σε όλη την Τουρκία, επιβεβαίωσε σήμερα ο Τούρκος πρωθυπουργός Μπιναλί Γιλντιρίμ.

 

Στο μεταξύ ο κυβερνήτης της Κωνσταντινούπολης ανακοίνωσε ότι το όνομα του δράστη της επίθεσης στο νυχτερινό κέντρο Ρέινα είναι Αμπντουλγκαντίρ Μασαρίποφ, ο οποίος έχει γεννηθεί στο Ουζμπεκιστάν και είχε εισέλθει παρανόμως στην Τουρκία.

 

Ο ίδιος ο Μασαρίποφ παραδέχθηκε ότι είναι ο δράστης του μακελειού.

 

Σύμφωνα με τον κυβερνήτη, ο δράστης εκπαιδεύτηκε στο Αφγανιστάν, ενώ τόνισε πως είναι ξεκάθαρο ότι η επίθεση διαπράχθηκε για λογαριασμό του Ισλαμικού Κράτους.

 

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Χουριέτ ο τρομοκράτης προσπάθησε να κρυφτεί κάτω από το κρεβάτι, όταν οι δυνάμεις της αντιτρομοκρατικής εισέβαλαν στο σπίτι στο οποίο κρυβόταν. Η εφημερίδα αναφέρει ότι οι αρχές έφτασαν στα ίχνη του και από την ανάλυση 100 χιλιάδων ωρών βίντεο από κάμερες σε δρόμους και καταστήματα.

 

Μαζί με τον Μασαρίποφ συνελήφθησαν ένας Ιρακινός και τρεις γυναίκες, ενώ συνολικά 50 άνθρωποι έχουν συλληφθεί στις επιχειρήσεις για τον εντοπισμό του.

Διεθνή
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Έλον Μασκ εγκατέστησε Starlink στον Λευκό Οίκο και η κυβέρνηση Τραμπ «βλέπει» κίνδυνο εθνικής ασφάλειας

Διεθνή / Ο Έλον Μασκ εγκατέστησε Starlink στον Λευκό Οίκο και η κυβέρνηση Τραμπ «βλέπει» κίνδυνο εθνικής ασφάλειας

Ανώτεροι αξιωματούχοι του Λευκού Οίκου προειδοποίησαν για κινδύνους ασφαλείας μετά την αθόρυβη εγκατάσταση του δορυφορικού ίντερνετ Starlink από την ομάδα του Έλον Μασκ - Πιθανές παραβιάσεις και απώλεια ελέγχου δεδομένων στο επίκεντρο ερευνών
LIFO NEWSROOM
Ιταλία: Μαζική κινητοποίηση της αντιπολίτευσης υπέρ των Παλαιστινίων

Διεθνή / Ιταλία: Μαζική κινητοποίηση της αντιπολίτευσης υπέρ των Παλαιστινίων

Το Δημοκρατικό Κόμμα, τα Πέντε Αστέρια, η Ιταλική Αριστερά με τους οικολόγους, συνδικάτα και οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών ζήτησαν να τερματιστούν άμεσα οι επιχειρήσεις του ισραηλινού στρατού
LIFO NEWSROOM
Ιταλία: «Υπάρχνουν κι άλλες», φέρεται να δήλωσε ο συρροή γυναικοκτόνος

Διεθνή / Ιταλία: «Υπάρχουν κι άλλες», φέρεται να δήλωσε ο συρροή γυναικοκτόνος

«Υπάρχουν κι άλλες», φέρεται να είπε ο Βασίλε Φρουμουζάκε μέσα στη φυλακή - Οι Αρχές επεκτείνουν τώρα την έρευνα σε τηλεφωνικές επικοινωνίες πέντε ετών και σε καταλόγους αγνοουμένων
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΧΡΥΣΑ ΓΡΙΒΑ

σχόλια

1 σχόλια
Nαι ναι κλαψτε και ριξτε αρνητικες για τον δολοφονο, που πηρε ενα πυροβόλο και γαζωσε οποιον του γουσταρε, γιατι ειναι ενας καθυστερημένος φανατικος. Εσεις βεβαια ειστε ανωτεροι ανθρωποι και αν σας πυροβολουσαν, πρωτα θα σκεφτοσασταν τα αιτια, που εφεραν τον δραστη σ αυτην την κατασταση. Μετα μπορει και να τον δικαιολογουσατε. Ο,τι παθει, αν ειναι αυτος, γιατι ομολογιες με μπουνιες και Ερντογαν ειναι περιεργος συνδυασμός, καλα να το παθει.