Κωνσταντινούπολη: Ο τρομοκράτης του Reina ομολόγησε την ενοχή του

Κωνσταντινούπολη: Ο τρομοκράτης του Reina ομολόγησε την ενοχή του Facebook Twitter
3


 

Οι τουρκικές αρχές έχουν συλλάβει τον ένοπλο που σκότωσε 39 ανθρώπους σε νυχτερινό κέντρο της Κωνσταντινούπολης το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, έπειτα από ανθρωποκυνηγητό σε όλη την Τουρκία, επιβεβαίωσε σήμερα ο Τούρκος πρωθυπουργός Μπιναλί Γιλντιρίμ.

 

Στο μεταξύ ο κυβερνήτης της Κωνσταντινούπολης ανακοίνωσε ότι το όνομα του δράστη της επίθεσης στο νυχτερινό κέντρο Ρέινα είναι Αμπντουλγκαντίρ Μασαρίποφ, ο οποίος έχει γεννηθεί στο Ουζμπεκιστάν και είχε εισέλθει παρανόμως στην Τουρκία.

 

Ο ίδιος ο Μασαρίποφ παραδέχθηκε ότι είναι ο δράστης του μακελειού.

 

Σύμφωνα με τον κυβερνήτη, ο δράστης εκπαιδεύτηκε στο Αφγανιστάν, ενώ τόνισε πως είναι ξεκάθαρο ότι η επίθεση διαπράχθηκε για λογαριασμό του Ισλαμικού Κράτους.

 

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Χουριέτ ο τρομοκράτης προσπάθησε να κρυφτεί κάτω από το κρεβάτι, όταν οι δυνάμεις της αντιτρομοκρατικής εισέβαλαν στο σπίτι στο οποίο κρυβόταν. Η εφημερίδα αναφέρει ότι οι αρχές έφτασαν στα ίχνη του και από την ανάλυση 100 χιλιάδων ωρών βίντεο από κάμερες σε δρόμους και καταστήματα.

 

Μαζί με τον Μασαρίποφ συνελήφθησαν ένας Ιρακινός και τρεις γυναίκες, ενώ συνολικά 50 άνθρωποι έχουν συλληφθεί στις επιχειρήσεις για τον εντοπισμό του.

Διεθνή
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΡΑΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ

Διεθνή / Νύχτα ταραχών στo Ιράν: Μεγάλες αντικυβερνητικές συγκεντρώσεις - Ζητούν να επιστρέψει ο Ρεζά Παχλαβί

Οι τεράστιες αντικυβερνητικές διαδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στην Τεχεράνη και σε άλλες ιρανικές πόλεις - Οι πληροφορίες για τους νεκρούς από τις κινητοποιήσεις είναι συγκεχυμένες
THE LIFO TEAM
Η NASA εξετάζει την πρόωρη επιστροφή μέλους αποστολής που βρίσκεται στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό - Ο λόγος

Διεθνή / Η NASA εξετάζει την πρόωρη επιστροφή αποστολής που βρίσκεται στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό - Ο λόγος

Οι υπεύθυνοι της αποστολής εξετάζουν πλέον αν η ασφαλέστερη επιλογή είναι να επιστρέψει ολόκληρη η ομάδα, αρκετούς μήνες νωρίτερα από το προγραμματισμένο
THE LIFO TEAM
Τζέφρι Έπσταϊν: Λιγότερο από το 1% των αρχείων έχει δοθεί στη δημοσιότητα, αναφέρει το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης

Διεθνή / Τζέφρι Έπσταϊν: Λιγότερο από το 1% των αρχείων έχει δοθεί στη δημοσιότητα, αναφέρει το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης

Η προθεσμία για τη δημοσιοποίηση των αρχείων έχει λήξει εδώ και περισσότερες από δύο εβδομάδες - Το υπουργείο Δικαιοσύνης έχει αποδώσει την καθυστέρηση εν μέρει στην ανάγκη λήψης μέτρων για την προστασία των θυμάτων
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Nαι ναι κλαψτε και ριξτε αρνητικες για τον δολοφονο, που πηρε ενα πυροβόλο και γαζωσε οποιον του γουσταρε, γιατι ειναι ενας καθυστερημένος φανατικος. Εσεις βεβαια ειστε ανωτεροι ανθρωποι και αν σας πυροβολουσαν, πρωτα θα σκεφτοσασταν τα αιτια, που εφεραν τον δραστη σ αυτην την κατασταση. Μετα μπορει και να τον δικαιολογουσατε. Ο,τι παθει, αν ειναι αυτος, γιατι ομολογιες με μπουνιες και Ερντογαν ειναι περιεργος συνδυασμός, καλα να το παθει.