Έκτακτο: 500 τρις ευρώ βρέθηκαν σε κωλότσεπη άπλυτου τζιν του Αρτέμη Σώρρα. Από τον aNameToCome

Έκτακτο: 500 τρις ευρώ βρέθηκαν σε κωλότσεπη άπλυτου τζιν του Αρτέμη Σώρρα. Από τον aNameToCome Facebook Twitter
8

Σάλος έχει ξεσπάσει μετά τη δολοφονία μέλους της οργάνωσης του Αρτέμη Σώρρα από άλλο αρχηγικό μέλος της ο οποίος στην κατάθεσή του δήλωσε ότι το θύμα είχε μεταμορφωθεί σε δράκο την στιγμή της δολοφονίας. Όσο τραγικό κι αν είναι το περιστατικό και ο χαμός της ζωής μιας γυναίκας, το κύριο θέμα παραμένει ότι τα μέλη της οργάνωσης είναι ένα μάτσο βλαμμένοι που πιστεύουν ότι ένας έμπορος από την Πάτρα είναι κάτοχος κάποιων τρισεκατομμυρίων δολαρίων και τα οποία διαθέτει για να ξεχρεώσει όλους τους Έλληνες αλλά μέχρι τότε τους βάζει να πληρώνουν εγγραφές και συνδρομές για την λειτουργία της οργάνωσης. Σε διάφορα βίντεο που έχουν έρθει στην επιφάνεια τις τελευταίες μέρες, ο ίδιος ο Αρτέμης και διάφοροι άλλοι εμφανίζονται να μιλάνε για τους Εβραίους, το Δία, τη συμπαντική αρμονία, την επιθετική πιτυρίδα και άλλα απίστευτα τα οποία δεν έχουν κανένα πρόβλημα να πιστέψουν αν πρόκειται να γλυτώσουν από τα χρέη που δημιούργησαν τρώγοντας τα λεφτά τους με αλλοδαπές σε κωλόμπαρα της επαρχίας.

Θα μου πεις, σου κάνει εντύπωση που ο λαός που πίστεψε το Βαρουφάκη, πιστεύει το Σώρρα; Όχι βέβαια, είμαστε σίγουροι ότι και μια καμένη φριτέζα αν βγει και πει στον Έλληνα ότι είναι αθώο θύμα των περιστάσεων και ότι ένα κομοδίνο του χρωστάει άπειρα λεφτά, θα την πιστέψει χωρίς δισταγμό.

Έκτακτο: 500 τρις ευρώ βρέθηκαν σε κωλότσεπη άπλυτου τζιν του Αρτέμη Σώρρα. Από τον aNameToCome Facebook Twitter
Ο νέος σωτήρας των Ελλήνων

Στη σέντρα ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Χρυσόγονος ο οποίος μιλώντας στο ΣΚΑΙ δήλωσε ότι έχει να δει τον Πρωθυπουργό πάνω από δύο χρόνια και ότι ο Αλέξης ενημερώνεται για τα Ευρωπαϊκά θέματα από τον περιβόητο και πανάξιο σύμβουλο του Νίκο Καρανίκα, ο οποίος όταν δεν βλέπει Μενεγάκη, ξεροσταλιάζει μελετώντας τις εξελίξεις στο Ευρωκοινοβούλιο. Η ειρωνεία του κ. Χρυσόγονου δεν έμεινε αναπάντητη αφού το γνωστό πιστό pet Δημήτρης Παπαδημούλης έσπευσε να τον επικρίνει μέσω twitter ότι οι δηλώσεις του δεν ήταν κομψές γιατί προφανώς εκείνον δεν τον ενδιαφέρει αν οι δηλώσεις είναι αληθινές αλλά κομψές και καλοντυμένες.

Έκτακτο: 500 τρις ευρώ βρέθηκαν σε κωλότσεπη άπλυτου τζιν του Αρτέμη Σώρρα. Από τον aNameToCome Facebook Twitter
Ο φθόνος του για τον Νίκο Καρανίκα εξέθεσε τον Ευρωβουλευτή που προέβη σε άκομψες δηλώσεις

Κάπως χάρηκα με το κοκομπλόκο που προκάλεσε ο Αντετοκούμπο στους διάφορους με την άρνησή του να υπογράψει την σημαία όπως του ζήτησε κάποιος από τους θαυμαστές του: Από τη μία οι εθνικιστές δε μπόρεσαν να χαρούν αφού αυτός ο σεβασμός στο εθνικό σύμβολο προέρχεται από έναν έγχρωμο και από την άλλη οι προοδευτικοί δε μπόρεσαν να χωνέψουν πως ένας έγχρωμος δείχνει τέτοιο σεβασμό σε ένα κομμάτι πανί όπως αυτοί θεωρούν τη σημαία. Ο Γιάννης έκανε το αυτονόητο και απέδειξε ότι δεν χρειάζεται να είσαι ακροδεξιός για να σέβεσαι τη σημαία και δεν χρειάζεται να είσαι ακροαριστερός για να νιώθεις Έλληνας παρότι διαφορετικού χρώματος. Ο πάντα έτοιμος να εκμεταλλευτεί κάθε ευκαιρία Άδωνις Γεωργιάδης μάλιστα επαίνεσε την πράξη του Αντετοκούμπο αλλά δε μας δικαιολόγησε πώς το κόμμα του οποίου είναι αντιπρόεδρος ήταν αντίθετο στην παροχή ιθαγένειας σε παιδιά μεταναστών που γεννιούνται στην Ελλάδα ακριβώς όπως ο Γιάννης που είναι παιδί μεταναστών από τη Νιγηρία.

Έκτακτο: 500 τρις ευρώ βρέθηκαν σε κωλότσεπη άπλυτου τζιν του Αρτέμη Σώρρα. Από τον aNameToCome Facebook Twitter
Το 23χρόνο Greek Freak μετά τα καλάθια του ΝΒΑ, κάρφωσε και όλα τα στερεότυπα

Συνελήφθη και η συντρόφισσα Πόλα Ρούπα από τις δυνάμεις καταστολής αναδεικνύοντας τα αδιέξοδα της κυβερνώσας αριστεράς που πρέπει συχνά να στραφεί ενάντια σε άτομα και θεσμούς με τα οποία νοιώθει μια έστω και μακρινή ιδεολογική συγγένεια. Μεγάλη συζήτηση έχει ξεσπάσει και για το ανήλικο τέκνο της με τον άλλο σύντροφο Νίκο Μαζιώτη, το οποίο, με το γνωστό οίστρο με τον οποίο εκφράζονται οι ένοπλοι επαναστάτες, χαρακτηρίζει «αιχμάλωτο του ταξικού και κοινωνικού πολέμου». Στην γραπτή δήλωσή της που δόθηκε στη δημοσιότητα, η Πόλα φαίνεται ότι έχει πάρει στις πλάτες της την μεγάλη ευθύνη ανατροπής του καπιταλιστικού συστήματος στο οποίο είμαστε όλοι δέσμιοι και από το οποίο μόνο η δική της ένοπλη δράση μπορεί να μας γλυτώσει.

aNameToCome
8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ