Ο Νετανιάχου συνέκρινε το Ιράν με τη ναζιστική Γερμανία

Ο Νετανιάχου συνέκρινε το Ιράν με τη ναζιστική Γερμανία Facebook Twitter
3

Με τη ναζιστική Γερμανία συνέκρινε το Ιράν ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου, χθες, παραμονή της ημέρας μνήμης του Ολοκαυτώματος, λέγοντας ότι «’οπως οι ναζί ήθελαν να κυριαρχήσουν σε όλο τον κόσμο και να εξολοθρεύσουν τον εβραϊκό λαό, το Ιράν επιδιώκει να κυριαρχήσει στην περιοχή και να καταστρέψει το εβραϊκό κράτος».

Για τη συμφωνία που υπογράφτηκε πρόσφατα ανάμεσα στις 6 μεγάλες δυνάμεις και στο Ιράν για το πυρηνικό πρόγραμμα της Τεχεράνης ο Νετανιάχου δήλωσε ότι ο κόσμος μοιάζει να έχει ξεχάσει τα διδάγματα του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου.

«Διδάχθηκε πράγματι ο κόσμος από την εβραϊκή τραγωδία του περασμένου αιώνα;» διερωτήθηκε και σημείωσε: «Η κακή συμφωνία με το Ιράν μας δείχνει ότι δεν εμπέδωσε το μάθημα». «Οι δημοκρατικές κυβερνήσεις διέπραξαν ένα κεφαλαιώδες σφάλμα πριν από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και εμείς, όπως και πολλοί γείτονές μας, είμαστε πεπεισμένοι ότι διαπράττεται και τώρα ένα πικρό σφάλμα».

3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

FIFA ΤΖΙΑΝΙ ΙΝΦΑΝΤΙΝΟ

Διεθνή / Η FIFA πλήρωσε τους φόρους του Ινφαντίνο – Η αθέατη συμφωνία και το πλέγμα των προνομίων

Οι New York Times αποκαλύπτουν φορολογική παροχή με εκτιμώμενο κόστος 4 εκατ. δολαρίων, δαπάνες στέγασης και προνόμια για τον πρόεδρο της ομοσπονδίας και πρόσωπα του περιβάλλοντός του - Τι υποστηρίζει η FIFA
THE LIFO TEAM
Η νέα εποχή του πολέμου: Ένα αμερικανικό ελικόπτερο εννέα τόνων απέναντι σε ένα drone

Διεθνή / Η νέα εποχή του πολέμου: Ένα αμερικανικό ελικόπτερο εννέα τόνων απέναντι σε ένα drone

Ο αμερικανικός στρατός δοκιμάζει στη Γερμανία τα Apache σε αποστολές αναχαίτισης drones - Η δοκιμασία για τα πανίσχυρα ελικόπτερα και τα όριά τους απέναντι σε μικρότερους, φθηνότερους και ολοένα ταχύτερους στόχους
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
εβραιοι.τα θυματα που εγιναν θυτες κ στο ονομα του ολοκαυτοματος κ του χιτλερ εχουν σκοτωσει πολλους περισσοτερους ανθρωπους..... ας εχουν περασει 70 χρονια το κρατουν ζωντανο (το ονομα του χιτλερ)για να καλυπτουν τα δικα τους εγκληματα.