Ο Ewan McGregor παίζει σε ελληνική διαφήμιση (και μιλάει ελληνικά!)

Ο Ewan McGregor παίζει σε ελληνική διαφήμιση (και μιλάει ελληνικά!) Facebook Twitter
(Κανονικά γράφεται με ένα N το Ewan)
18

 

Ο Ewan (ή μήπως τελικά Ewann;) προφανώς γύρισε τη διαφήμιση σε διάφορες γλώσσες, και μόλις τώρα κυκλοφόρησε η ελληνική εκδοχή. 

Την βρήκα πολύ χαριτωμένη. 

Η ING γίνεται τώρα ΝΝ. Νέο όνομα. Ίδιο όραμα. #NNHellas #YouMatter #EwaNN

Posted by ING Greece / ING Ελλάδος on Sunday, 5 April 2015

***

Με αφορμή αυτήν τη διαφήμιση, να μερικές ακόμη στις οποίες ξένοι σταρ μίλησαν ελληνικά σε διαφημίσεις που παίχτηκαν στη χώρα μας. 

 

Ο Μάικλ Νάιτ

Ο Ewan McGregor παίζει σε ελληνική διαφήμιση (και μιλάει ελληνικά!) Facebook Twitter

Μαζί με τον Κιτ, το αυτοκίνητό του στην τηλεοπτική σειρά Ο Ιππότης της Ασφάλτου, ο ηθοποιός David Hasselhoff πήρε μέρος στην καμπάνια της Εξπρές Σέρβις φτιάχνοντας αυτήν την αξέχαστη διαφήμιση που παιζόταν στην ΕΡΤ μέσα προς τέλη των '80s.

(Aπό τα σχόλια του βίντεο: «Τότε είχε έλθει και μια ρέπλικα του ΚΙΤ σε φυσικό μέγεθος στο Express Service Ανατολικής Θεσσαλονίκης στην Καλαμαριά. Θυμάμαι είχε γίνει "χάπενινγκ", μας μοιράσανε και κάτι γλυκά, τζερτζελές να γίνεται...»)

Javier Bardem

Ο Ισπανός ηθοποιός απευθύνθηκε στους Έλληνες - και στο τέλος μίλησε άπταιστα ελληνικά, για καλό σκοπό. 

***

Άλλοι;

18

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

13 σχόλια
Η μουσικη στο σποτ του Κιτ δεν ακουγοταν στη σειρα, ετσι δεν ειναι; Υποψιαζομαι οτι για λογους πνευματικων δικαιωματων οι δαιμονιοι δημιουργοι της διαφημισης αυτης εφτιαξαν ενα μουσικο χαλι που μοιαζει μεν, αλλα δεν ειναι το επισημο θεμα της σειρας.
Nα συμπληρώσω ότι έχει φοβερή πλάκα να παρακολουθείς πώς ο Hasselhoff "ρίχνει" 2 κεφάλια όλο το συνεργείο της Express Service. (Eντάξει, είναι και πραγματικά πολύ ψηλός)
Προφανώς, μια και ο συμπαθέστατος Σκώτος Ewan (ή μήπως Ewann) είναι παντρεμένος με...Ελληνίδα (της διασποράς)!Άλλη θρυλική διαφήμιση με ελληνικό λεκτικό από ξεκάθαρα ξενόφωνο πρόσωπο ήταν αυτή στην οποία πρωταγωνιστούσε η πανέμορφη Υβέτ (μία είναι η Υβέτ για τους γεννηθέντες σε ηλικία ώστε να είναι παιδιά ή έφηβοι στην δεκαετία του '80). "Νο...Madison...με πρωτείνες. Όπως Αμερική!"https://youtu.be/qudMGw7OZ6gΜιας και "άγιες μέρες" έρχονται, θυμήθηκα ότι το "Ευκαριστώ Express Service" είχε γίνει ως και εποχικό ανέκδοτο: o Χριστός ανέβαινε στο Γολγοθά μαρτυρικά και ξαφνικά στην μέση του πουθενά (όπως και στην διαφήμιση με τον "Michael Knight") πετάγονται τα ανθρωπάκια της Express Service και τον καρφώνουν στο πι & φι στο σταυρό, με τον Χριστό να αναφωνεί φυσικά μετά την ολοκλήρωση αντί για "τετέλεσται"..."ευκαριστώ Express Service!" :-P
Ο Clayton Norcross, πρώτος Thorn της Τόλμης & Γοητείας και μεγάλη καψούρα στα 6 μου, είχε διαφημίσει φασολάκια Μπαρμπα-Στάθης. Έχω επανειλημμένως προσπαθήσει να εντοπίσω κάπου τη διαφήμιση, αλλά εις μάτην. Έλεγε και κάτι ελληνικά εκεί, κάτι "μπαρ-μπουνο-φάσουλα", κάτι τέτοια. (Και καλά του έκαναν Έλληνες το τραπέζι και του έδιναν να δοκιμάσει τοπικές σπεσιαλιτέ και να τις προφέρει... :Ρ)
Θυμάμαι πόσο εντύπωση μου είχε κάνει το ότι είχε μιλήσει τόσο καλά Ελληνικά o Bardem.. Αυτό που λένε ότι οι μεσογειακοί λαοί έχουν άλλο ηχόχρωμα κ προφορά στην γλώσσα τους ισχύει.