Απέδρασε η Βίκυ Σταμάτη

Απέδρασε η Βίκυ Σταμάτη Facebook Twitter
ΑΠΕ/ΜΠΕ
30

Απέδρασε τα ξημερώματα από το Δρομοκαΐτειο όπου κρατούνταν η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη. Η απόδραση συνέβη μεταξύ 01.00-05.00 τα ξημερώματα και μετά την απόρριψη του αιτήματος για αποφυλάκιση της.

Πιθανότατα η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, που στο αίτημα για αποφυλάκιση επικαλούνταν ψυχολογικά προβλήματα, απέδρασε από το μπαλκόνι, καθώς η μπαλκονόπορτα του δωματίου της βρέθηκε ανοιχτή.

Έκκληση να επιστρέψει στο Δρομοκαίτειο απηύθυνε στην κ. Σταμάτη ο συνήγορος της κ. Ραγκούσης.

Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου υποστήριζε στο αίτημα της  πως πάσχει από μείζονα καταθλιπτική διαταραχή και δεν κοιμάται πάνω από δυο ώρες την ημέρα, ενώ έθετε ξανά το γεγονός ότι το παιδί της μεγαλώνει χωρίς κανέναν από τους δυο γονείς του.

Το δικαστήριο όμως απέρριψε ομόφωνα την πολλοστή αίτηση της με σκεπτικό ότι είναι ύποπτη τέλεσης νέων αδικημάτων.





Υποψίες ότι κάποιος -ή κάποιοι -βοήθησε την Βίκυ Σταμάτη να αποδράσει εξέφρασε ο Ισίδωρος Πρώιος, πρόεδρος του Δρομοκαΐτειου, μιλώντας στο ΜΕΓΚΑ.

 

Όπως είπε, η κ. Σταμάτη είναι πιθανό να είχε βοήθεια για να αποδράσει αφού στην μπαλκονόπορτα από όπου έφυγε υπάρχει λουκέτο το οποίο βρέθηκε σπασμένο.

«Eίναι πιθανό να έγινε πάνω στην αλλαγή της βάρδιας», καθώς τη φρουρούσαν σωφρονιστικοί σε τρεις βάρδιες.

Η μητέρα της Βίκυς Σταμάτη κ. Γιωργία Σταμάτη μιλώντας στο Mega αποκάλυψε ότι μίλησε μαζί της χθες το βράδυ, αλλά δεν της είπε κάτι σχετικά με την απόδρασή της.

«Μίλησα με το παιδάκι χθες το βράδυ. Δεν ξέραμε τίποτα», είπε. Πρόσθεσε ότι «ακουγόταν ταλαιπωρημένη, δεν μπορούσε ούτε να μιλήσει, είπε στο παιδί ότι είναι λίγο άρρωστη».είπε. «Την παρακαλώ να γυρίσει εκεί που ήταν. Μακάρι να είναι καλά, αλλά δεν το νομίζω», σημείωσε.

«Ανησυχώ για τη ζωή της, ήταν απελπισμένη» τόνισε.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το μεγάλο πρόβλημα με την Βίκυ Σταμάτη, με αφορμή την απόδρασή της. Από τον Άρη Δημοκίδη

 

 

Ελλάδα
30

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ