"Σοβαρά ιατρικά κενά" στη φροντίδα του Μίκαελ Σουμάχερ

"Σοβαρά ιατρικά κενά" στη φροντίδα του Μίκαελ Σουμάχερ Facebook Twitter
2

"Σοβαρά ιατρικά κενά" στη φροντίδα του Μίκαελ Σουμάχερ διαπιστώνει ο επικεφαλής γιατρός της Φόρμουλα 1, Γκάρι Χαρτστέιν.

Σύμφωνα με τον γιατρό της Φόρμουλα 1 από το 2005 έως το 2012, αυτά τα κενά «θα μπορούσαν και σχεδόν σίγουρα το έκαναν, να επιδεινώσουν την κατάσταση της υγείας του Μίκαελ».

"Είναι πιθανό ότι το προσωπικό στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ να αισθάνεται την υποχρέωση να μην ασκεί οποιαδήποτε πίεση στην οικογένειά του για τη μεταφορά του, παρά την τρομερά κακή πρόγνωση... εξαιτίας της σαφέστατης συμβολής του στην εσφαλμένη ιατρική εκτίμηση" γράφει ο Χαρτστέιν στο τελευταίο ιατρικό Blog την ώρα που ο Σουμάχερ διανύει την 87η ημέρα σε κώμα χωρίς σημάδια ανάκαμψης.

Ο Δρ. Χαρτστέιν δηλώνει επίσης πως θεωρεί απολύτως εφικτό και στην πραγματικότητα πιθανό, να έχει χάσει ο Σουμάχερ το 25% του βάρους του από τη στιγμή που μπήκε σε τεχνητό κώμα. Δηλώνει επίσης πως παραμένει αναπάντητο το ερώτημα γιατί δεν έχει μεταφερθεί σε άλλη κλινική ή τουλάχιστον σε ειδικό δωμάτιο στο σπίτι του.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΝΦΑΝΤΙΝΟ FIFA UEFA

Αθλητισμός / Οι επικριτές του Ινφαντίνο ετοιμάζουν τον «νέο χάρτη» του παγκόσμιου ποδοσφαίρου

Αν ο Ινφαντίνο αρνηθεί να καθίσει στο τραπέζι του διαλόγου, το νέο αυτό πλαίσιο αναμένεται να υιοθετηθεί από κάποιον αντίπαλο υποψήφιο στις προεδρικές εκλογές του επόμενου έτους
THE LIFO TEAM
ΤΖΕΦ ΜΠΕΖΟΣ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΕΞΑΓΟΡΑ

Αθλητισμός / Σε τροχιά εισόδου στη Λίβερπουλ ο Τζεφ Μπέζος – Πλησιάζει η συμφωνία για το 30% των μετοχών

Εφόσον οριστικοποιηθεί το deal, τρεις από τους πλουσιότερους ανθρώπους του πλανήτη θα βρεθούν στη συνιδιοκτησία μίας εκ των πλέον επιτυχημένων ομάδων στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
Εάν είναι αλήθεια και δεν είναι μπηχτή για να πάρει κι αυτός λίγη δημοσιότητα απο τον τεράστιο Σουμάχερ, μπορούμε να αντιληφθούμε τι αντιμετώπιση έχουν οι απλοί άνθρωποι. Καλά για την δική μας αντιμετώπιση (κούφια η ώρα) απο το ΠΕΔΥ το ΓεΟργιάδη να μη μιλήσω καλύτερα.