Υποψήφιο τον Σημίτη «βλέπει» το Spiegel

Υποψήφιο τον Σημίτη «βλέπει» το Spiegel Facebook Twitter
4

Το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel «βλέπει» επιστροφή του Κώστα Σημίτη στα πολιτικά πράγματα της χώρας, και μάλιστα από πρωταγωνιστική θέση.

Συγκεκριμένα το περιοδικό, με αφορμή τη στήριξη του πρώην πρωθυπουργού στην πρωτοβουλία των 58 για ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς αναφέρει πως η κίνηση των 58 «θα μπορούσε να τον χρησιμοποιήσει εάν ο ίδιος, όπως λέγεται, εμφανιστεί ως υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας το 2015».

Μάλιστα το περιοδικό βλέπει εξαιρετικά θετικά πιθανή εμπλοκή του πρώην πρωθυπουργού στα πολιτικά πράγματα και αναφέρει πως ο Κ. Σημίτης ελπίζει πως η πρωτοβουλία «θα μπορούσε να βγάλει την Ελλάδα από το πολιτικό αδιέξοδο».

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και η Γερμανία λέει «ναι» στο να χρησιμοποιήσει η Ουκρανία δικά της όπλα

Διεθνή / Το Βερολίνο επιτρέπει στην Ουκρανία να χρησιμοποιεί γερμανικά όπλα κατά στόχων στη Ρωσία

Ανησυχία για κλιμάκωση - Ο Γερμανός ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι οι Ουκρανοί μπορούν να χρησιμοποιούν όπλα από το Βερολίνο για να πλήξουν στρατιωτικούς στόχους σε ρωσικό έδαφος
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Να'ρθει, να'ρθει και ο Κωστάκης ο Β' να φύγουμε όλοι οι υπόλοιποι.Άκουσα ότι στη Ουρουγουάη επιτρέψανε το χόρτο. Τουλάχιστον μπορεί αυτό να βοηθήσει να κατανοήσουμε την κατάσταση μας.
"Άκουσα ότι στη Ουρουγουάη επιτρέψανε το χόρτο. Τουλάχιστον μπορεί αυτό να βοηθήσει να κατανοήσουμε την κατάσταση μας."ΕΔΩ έχουμε τους ψεκασμούς ... Κι άντε μετά να πείσεις ότι δε μας ψεκάζουν, με αυτά που λέει το spiegel!