Διαζύγιο Καρντάσιαν - Γουέστ επίκειται μέσα στις γιορτές σύμφωνα με το Vanity Fair

Διαζύγιο Καρντάσιαν - Γουέστ επίκειται μέσα στις γιορτές σύμφωνα με το Vanity Fair Facebook Twitter
2

Μπορεί για την ώρα οι φήμες περί διαζυγίου Καρντάσιαν - Γουέστ να διαψεύδονται από πηγές του περιβάλλοντος τους. Αλλά, όπως δηκτικά παρατηρεί σε άρθρο του το Vanity Fair ακόμη και αυτό κάτι σημαίνει: το γεγονός ότι το δημοφιλές ζευγάρι δεν είναι πλέον σε θέση να ελέγχει τις διαρροές που αφορούν τον γάμο του στα media, αποκαλύπτει εύγλωττα ότι ο γάμος των δύο celebrities δεν περνά και την καλύτερη φάση του. Το περιοδικό μπαίνει στη διαδικασία να συγκρίνει αυτές τις φήμες με την ελεγχόμενη προώθηση σεναρίων ότι ο πρίγκιπας Χάρι και η αγαπημένη του Μέγκαν Μάρκλ θα έχουν αρραβωνιαστεί πριν το 2017, ακριβώς για να υπογραμμίσει πόσο ξέφυγε ο έλεγχος των πληροφοριών της. Το παράξενο στην ιστορία είναι ότι οι δυο τους -συνήθως παντοδύναμοι στον έλεγχο ή καλύτερα την πώληση των πληροφοριών που διοχευτεύουν στα social media- δεν μπορούν πλέον να χειριστούν την κατάσταση.  

Το χρονικό αυτού του είδους της κρίσης χρονολογείται από τη βραδιά που λήστεψαν την Καρντάσιαν στο δωμάτιο παρισινού ξενοδοχείου. Ακολούθησε μία περίοδος παρατεταμένης "σιωπής" στο Instagram από την πλευρά της, πράγμα που αποδόθηκε στο σοκ και στην πορεία των αστυνομικών ερευνών μετά τη ληστεία και μετά σποραδικά υπήρξαν κάποιες φωτογραφίες, συνήθως "ανεβασμένες" από φίλους της, που έδιναν το στίγμα της Καρντάσιαν. Η "οικογένεια" επανήλθε 

Ο εγκλεισμός του Γουέστ στο ψυχιατρείο στις 21 Νοεμβρίου, η ανάγκη της συζύγου του να σπεύσει στο πλευρό του, το εξιτήριο και μετά η συνάντηση του με τον Ντόναλντ Τραμπ -ενώ η Κιμ ήταν υποστηρίκτρια της Χίλαρι Κλίντον- συνθέτει ένα χρονικό που εξηγεί, κατά το άρθρο, το αγεφύρωτο ίσως χάσμα που έχει ανοιχτεί ανάμεσα στους δύο συζύγους. Όπως αναφέρει το Vanity Fair, στην περίπτωση διαζυγίου, τα media δεν θα χειριστούν τον Κάνιε και την Κιμ, όπως έπραξαν με το διαζύγιο Μπραντ Πιτ - Αντζελίνα Τζολί.

Και συμπληρώνεται χαρακτηριστικά, ότι αυτοί οι δύο ίσως κάτι έχουν να μάθουν απ' όσα έπαθαν Τζέι Ζι και Μπιγιόνσε, όταν διέρρευσε στον Τύπο η ιστορία με τον καβγά τους (παρουσία της αδελφής της Μπιγιόνσε) στο ασανσέρ, τον Μάιο του 2014. Τότε, το ζευγάρι στη ζωή και στη μουσική βιομηχανία είδε την εικόνα παντοδυναμίας και λάμψης που είχε χτίσει να καταρρέει. Και φυσικά, αυτοί οι δύο βρήκαν τον χρόνο μέσα σε δύο χρόνια να "γυρίσουν" το παιχνίδι υπέρ τους: πρώτα με φωτογραφίες από κοινές διακοπές μαζί με τη μικρή τους Blue Ivy, ύστερα με το αλμπουμ "Lemonade" της Μπιγιόνσε, εξ ολοκλήρου αφιερωμένο στην απιστία και τελικώς κεφαλαιοποιώντας όλη αυτή την περί χωρισμού τους φημολογία. 

Μόνο που Γουέστ - Καρντάσιαν δεν φαίνεται να έχουν τέτοια χρονικά περιθώρια. Και ακόμη κι αν η φημολογία περί διαζυγίου είναι απολύτως αβάσιμη, σίγουρα ξέφυγε από τον έλεγχο τους. Τώρα, όπως επισημαίνει κάπως αποκαλυπτικά το περιοδικό, ή που θα απέχουν για καιρό από την ενεργό δράση και τα αδιάκριτα βλέμματα προσπαθώντας να σώσουν τον γάμο τους ή "ποιος ξέρει; Μπορεί και να ανακοινώσουν τον χωρισμό τους μέσα στις διακοπές των Χριστουγέννων. Ένα διαζύγιο - έκπληξη ίσως είναι ο τρόπος τους για να διακηρύξουν ότι ποτέ δεν έχασαν τον έλεγχο των media"... 

Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναζητώντας την προφορική και μουσική παράδοση της Κέας

Μουσική / Αναζητώντας την προφορική και μουσική παράδοση της Κέας

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Cycladic Identity», ιστορίες και παραμύθια του νησιού, οι μελωδιές Τζιωτών μουσικών, η προφορική παράδοση και η μυθολογία συγκεντρώθηκαν σε μια σειρά podcast που θα μπορεί κάθε επισκέπτης της Κέας να ακούσει ενώ περιηγείται σε πλατείες, μονοπάτια, παραλίες, στα δρομάκια της Ιουλίδας.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
The Cenci Family: Το ελληνικό θέατρο ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη 

Πολιτισμός / The Cenci Family: Το ελληνικό θέατρο ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη 

Μετά τη μεγάλη επιτυχία και το τριπλό sold out του πρότζεκτ «The Artaud Diptych» την περασμένη άνοιξη στο THE TANK THEATER της Νέας Υόρκης, η διεθνής Ελληνίδα σκηνοθέτις Ιόλη Ανδρεάδη επιστρέφει με νέα παράσταση τον προσεχή Μάιο στο φημισμένο θέατρο του Μανχάταν, σκηνοθετώντας για πέμπτη συνεχή σεζόν στη σημαντικότερη θεατρική πόλη του κόσμου.
NEWSROOM
«Αγαπούσε τα Λουλούδια Περισσότερο»

Πολιτισμός / «Αγαπούσε τα Λουλούδια Περισσότερο»: Η νέα μεγάλου μήκους ταινία του Γιάννη Βεσλεμέ κάνει πρεμιέρα στη Νέα Υόρκη

Στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Tribeca, και συγκεκριμένα στο τμήμα “Escape from Tribeca” που φιλοξενεί τις πιο ιδιαίτερες και αταξινόμητες δουλειές δημιουργών απ’ όλο τον κόσμο, θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της η δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία του Γιάννη Βεσλεμέ.
NEWSROOM
Γιορτή Βιβλίου 2024

Πολιτισμός / Η γιορτή Βιβλίου επιστρέφει στο Μουσείο Μπενάκη

Το bazaar βιβλίου θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 26 Απριλίου μέχρι και την Κυριακή 28 Απριλίου 2024 στο ισόγειο του κτιρίου Πειραιώς 138, μαζί με παρουσιάσεις βιβλίων και δωρεάν ξεναγήσεις στις εκθέσεις. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα.
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Δηλαδή το Vanity Fair εύχεται να πάρει διαζύγιο ένα ζευγάρι με 2 μωρά παιδιά, μια μάνα που πέρασε μετατρευματικό σοκ μετά τη ληστεία και έναν πατέρα που πρόσφατα νοσηλεύετικη σε ψυχιατρική κλινική για να μη διαψευστούν τα media. Μάλιστα.