Ο Μπραντ Πιτ γοητεύει στην πρώτη του εμφάνιση μετά το διαζύγιο

Ο Μπραντ Πιτ γοητεύει στην πρώτη του εμφάνιση μετά το διαζύγιο Facebook Twitter
Getty Images
18

H πρώτη δημόσια εμφάνιση του Μπραντ Πιτ στο κόκκινο χαλί επισκίασε όπως ήταν αναμενόμενο την πρεμιέρα της ταινίας «Αllied».

Μετά τον χωρισμό του από την Αντζελίνα Τζολί, o Πιτ εμφανίστηκε στο Regency Village όπου χθες έγινε η πρεμιέρα του φιλμ στο οποίο συμπρωταγωνιστεί με την Μαριόν Κοτιγιάρ. Και ενώ όλοι περίμεναν πως ο ηθοποιός θα ήταν ίσως «μουδιασμένος» και απόμακρος, ο Πιτ εμφανίστηκε πολύ ευδιάθετος, χαμογέλασε για τους φωτογράφους και υπέγραψε αυτόγραφα σε πολλούς θαυμαστές.

Tα ταμπλόιντς φυσικά πρόσεξαν πως δεν φορούσε τη βέρα του και μερικά δημοσιεύματα σχολιάζουν πως αν και ήταν ήταν πολύ αδυνατισμένος, παραμένει γοητευτικός και όμορφος άντρας.

Ο Μπραντ Πιτ γοητεύει στην πρώτη του εμφάνιση μετά το διαζύγιο Facebook Twitter
Ο Μπραντ Πιτ γοητεύει στην πρώτη του εμφάνιση μετά το διαζύγιο Facebook Twitter

Ο Πιτ φωτογραφήθηκε και με την Μαριόν Κοτιγιάρ, την ηθοποιό που για λίγες μέρες μετά την είδηση του διαζυγίου βρέθηκε στη δίνη του gossip που την ήθελε να είναι η αιτία χωρισμού. Οι φήμες για ερωτική σχέση με τον ηθοποιό έκαναν το γύρο του κόσμου και η Κοτιγιάρ βρέθηκε να κατηγορείται ως η αιτία του διαζυγίου. Αν και αργότερα όλα διαψεύστηκαν από όλες τις πλευρές, ακόμη και σήμερα υπάρχουν μίντια που μιλούν γι' αυτό.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους, το μόνο σχετικό με το διαζύγιο που είπε ήταν: «Είναι πραγματικά γλυκό. Όλοι υπήρξατε πολύ καλοί μαζί μας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη».

Ο Μπραντ Πιτ γοητεύει στην πρώτη του εμφάνιση μετά το διαζύγιο Facebook Twitter
Ο Μπραντ Πιτ γοητεύει στην πρώτη του εμφάνιση μετά το διαζύγιο Facebook Twitter
H Κοτιγιάρ με τον σκηνοθέτη της ταινίας Ρόμπερτ Ζεμέκις
Ο Μπραντ Πιτ γοητεύει στην πρώτη του εμφάνιση μετά το διαζύγιο Facebook Twitter
Η Μαριόν Κοτιγιάρ

Αυτή η εμφάνιση του Πιτ σηματοδοτεί μάλλον και την επιστροφή του στα φώτα της δημοσιότητας που έγινε λίγες ώρες μετά την απαλλαγή του από ισχυρισμούς για παιδική κακοποίηση και την αίτησή του για την κοινή επιμέλεια των παιδιών με την Αντζελίνα Τζολί.

Νωρίτερα, σύμφωνα με πηγή που ζήτησε να μην κατονομαστεί, ο Πιτ συνεργάστηκε πλήρως σε εκτενή έρευνα των υπηρεσιών της κομητείας του Λος Αντζελες για την προστασία των παιδιών και της οικογένειας, οι οποίες δεν διαπίστωσαν ότι ο ηθοποιός υπέπεσε σε κάποιο παράπτωμα.

Πολιτισμός
18

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Αγαπούσε τα Λουλούδια Περισσότερο»

Πολιτισμός / «Αγαπούσε τα Λουλούδια Περισσότερο»: Η νέα μεγάλου μήκους ταινία του Γιάννη Βεσλεμέ κάνει πρεμιέρα στη Νέα Υόρκη

Στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Tribeca, και συγκεκριμένα στο τμήμα “Escape from Tribeca” που φιλοξενεί τις πιο ιδιαίτερες και αταξινόμητες δουλειές δημιουργών απ’ όλο τον κόσμο, θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της η δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία του Γιάννη Βεσλεμέ.
NEWSROOM
Γιορτή Βιβλίου 2024

Πολιτισμός / Η γιορτή Βιβλίου επιστρέφει στο Μουσείο Μπενάκη

Το bazaar βιβλίου θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 26 Απριλίου μέχρι και την Κυριακή 28 Απριλίου 2024 στο ισόγειο του κτιρίου Πειραιώς 138, μαζί με παρουσιάσεις βιβλίων και δωρεάν ξεναγήσεις στις εκθέσεις. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα.
NEWSROOM
Η Βιτρίνα της Κριεζώτου. Ένας καλλιτέχνης προτείνει.

Πολιτισμός / Ένα οργιαστικό ανοιξιάτικο σκηνικό από την Ελένη Κανελλοπούλου στη Βιτρίνα της Κριεζώτου

Tην Πέμπτη 18 Απριλίου στις 19:00, το Πωλητήριο της Πινακοθήκης Γκίκα παρουσιάζει τριαντάφυλλα, παπαρούνες και λεμόνια που μπλέκουν με φυλλώματα πάνω στον πηλό στο πλαίσιο της σειράς παρουσιάσεων «Η Βιτρίνα της Κριεζώτου. Ένας καλλιτέχνης προτείνει».
NEWSROOM
Ο Πρόεδρος, μια ταινία-σκάνδαλο κι ένας εμφύλιος πόλεμος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ο Πρόεδρος, μια ταινία-σκάνδαλο κι ένας εμφύλιος πόλεμος από αύριο στους κινηματογράφους

Το πολυσυζητημένο Civil War του Άλεξ Γκάρλαντ, η νέα πρόκληση της Κατρίν Μπρεγιά και η βαμπιρομπαλαρίνα Abigail ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ολυμπιακοί αγώνες 2024: Ξεκίνησε το ταξίδι της ολυμπιακής φλόγας από την Αρχαία Ολυμπία

Πολιτισμός / Ολυμπιακοί αγώνες 2024: Μετά την αφή ξεκίνησε το ταξίδι της ολυμπιακής φλόγας από την Αρχαία Ολυμπία

Τι έγινε στην τελετή αφής των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 - Η πρωθιέρεια Μαίρη Μηνά παρέδωσε τη φλόγα στον πρώτο λαμπαδηδρόμο -χρυσό Ολυμπιονίκη της κωπηλασίας- Στέφανο Ντούσκο
NEWSROOM
2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής

Πολιτισμός / 2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής: 50 συναυλίες και καλλιτεχνικές δράσεις από την Κυριακή των Βαΐων ως τη Μεγάλη Τρίτη

Το Φεστιβάλ επιστρέφει σε χώρους ξεχωριστούς, ιδιαίτερους και κατανυκτικούς, προσεγγίζοντας πολυάριθμες και απρόσμενες πτυχές της σχέσης θρησκευτικής λατρείας και μουσικής.
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Τον ίδιο τον Μπραντ Πιτ προ δεκαετίας; Σιρίουσλι, δεν την περίμενα τόση ανανέωση (και τον έχω δει κι από κοντά και ήταν τόσο κακογερασμένος που μου είχε στοιχίσει πολύ)! [το ρηχό σχόλιο της ημέρας]
Η αληθεια ειναι τα τελευταια χρονια δε θύμιζε τον παλιό καλο εαυτο του ουτε καν στο κοκκινο χαλι, στο δε By the sea ηταν ψιλό μαυρα χαλια (ρηχό σχολιο της ημερας νο2). Ποτε τον ειχες δει? Εδω φαινεται πολυ ανανεωμένος παντως, θυμιζει Brad Pitt προ δεκαετίας όντως!
Η ομοιότητα με τον Ρεντφορντ ειναι γνωστή, αλλά οχι, καποιον αλλο μου θυμίζει εδω συγκεκριμένα, αλλα δεν το βρισκω... ισως λιγο το Ματ Ντειμον; ίσως τον Κέβιν Κοστνερ; Ευχαριστώ για τη βοηθεια του κοινου παντως! Neverlander, ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΔΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ, να με πεθανεις θέλεις!! :-P Πού τον ειχες δει;
De sou lew ξερεις κατι sad ατομα που ειναι προθυμα να βρεθουν σε ξενη χωρα κ να στηθουν 13-14 ωρες στο κρυο κ στο αγιαζι,ορθιοι,χωρις τουαλετα κλπ,μονο κ μονο για να δουν τους σταρ του Χολιγουντ να περνουν απο μπροστα τους στο κοκκινο χαλι απονομης βραβειων; Ε, ειμαι απ αυτα!
Θυμίζει τον Ethan Ηawke ναι!! Και το υφος του Εντουαρντ Νορτον. Ευχαριστώ ξανά! Α, και ο Benicio del Toro είναι η μελαχρινή έκδοση του Μπραντ, κι εγώ πάντα το έλεγα :) Η ακόμη πιο εκπληκτική ομοιότητα είναι ο Jeffrey Dean Morgan με τον Javier Bardem (άσχετο, μιας και λέμε για ομοιότητες).