ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.10.2016 | 17:24

Εδώ εξομολογούμαστε τις αμαρτίες μας?!

Λοιπόν αν και θα ακούσω τα εξ αμάξης.... εξομολογούμαι οτι μου αρέσει να "παίζω" με τα μυαλά των ανδρών...Όταν θα βγω έξω, θα ανταλλάξω ματιές και χαμογελάκια με όλους όσους μου κάνουν το κλικ.Από εκεί και έπειτα ξεκινά το παιχνίδι...Προσπαθώ να μαντέψω ποιος θα έρθει να με προσεγγίσει πρώτος. Συνήθως πέφτω μέσα. Πιάνω κουβεντούλα με τον πιο "θαρραλέο" χαμογελώντας του συνεχώς και μεταδίδοντας του με ιδιαίτερη δεξιοτεχνία τα μηνύματα που θέλω μέσω της γλώσσας του σώματος. Αφού πούμε τα βασικά και τον αφήσω να μάθει αυτά που θέλω να μάθει για εμένα, αρχίζω να του μιλάω για τη ζωή του χωρίς καν να μου πει εκείνος τίποτα...Πώς γίνεται αυτό?? Ξέρω να ψυχολογώ τους άνδρες, ξέρω γιατί με προσεγγίζει ο καθένας, ξέρω σε τι φάση βρίσκονται, τι ζητάνε...αλλιώς θα μιλήσω π.χ στο 20χρονο αλλιώς στον 30χρονο, θα πω στον καθένα αυτά που θέλει να ακούσει, θα ψαρώσει και θα αρχίσει να μου ανοίγεται, να μου χαμογελά περισσότερο και να επιδιώκει παραπάνω επαφή (μια αγκαλιά, έναν πιο ερωτικό χορό, ένα φιλί κλπ). Όταν τον φέρω σε αυτό το στάδιο, αποφεύγω ναζιάρικα τα υπερβολικά αγγίγματα και οπωσδήποτε ΔΕΝ τον φιλάω. Ωστόσο η δεύτερη οπτική επικοινωνία με τον δεύτερο-τρίτο άντρα ξεκινά!Για να μην μακρυγορώ, αφού καταλάβω πάνω-κάτω τι τύπος είναι ο καθένας επιλέγω τον πιο ενδιαφέροντα εξ αρχής χωρίς όμως να το δείξω σε κανέναν....Τους αφήνω να με διεκδικήσουν, αυτό είναι το καλύτερο σημείο!Νομίζουν οτι έχουν τον έλεγχο ενώ όλα τα έχω προγραμματίσει εγώ! Τους αφήνω να νιώσουν αυτό που θέλουν....Κυνηγοί!Στο τέλος, δεν απορρίπτω με ντιβίστικο υφάκι κανένα! Αντιθέτως, τους ευχαριστώ με το ναζιάρικο ταπεραμέντο μου που έλαβαν μέρος στο παιχνίδι μου και τελικά ο πιο κοντινός στα γούστα μου κερδίζει τον αριθμό μου και γιατί οχι και τα φιλιά μου!!!Τώρα αν θέλω το ίδιο παραπάνω από έναν είναι μια άλλη ιστορία!Πάντως στο τέλος παίρνω αυτό που θέλω!!Είναι τόσο κακό που θέλω να μάθω πως σκέφτονται οι άνδρες?? Πιστεύω δεν είμαι η μόνη γυναίκα που θέλει κάτι τέτοιο και το απολαμβάνει απλά εγώ το εξομολογήθηκα....οουφΓυναίκες...είμαστε παντοδύναμες πάρτε το χαμπάρι!!! (Α! και είμαι ακόμα 18)
13
 
 
 
 
σχόλια
Εμένα η απορία μου είναι η εξής: Πώς ''παίζεις'' σε ένα χώρο που φαντάζομαι είναι κάποιο μπαρ, με τόσους άνδρες και τους προλαβαίνεις όλους για να ''αναλύσεις'' τις σκέψεις τους κτλ; Ο ένας μετά τον άλλον που σε βλέπει να μιλάς με τον παρακάτω δεν καταλαβαίνει ότι απλώς τους ψαρεύεις και τίποτα παραπάνω; Μάλλον και αυτοί δεν σε παίρνουν στα σοβαρά και απλά σε βλέπουν ως μέρος ψυχαγωγίας. Μου θυμίζει την ιστορία της κότας με τους κόκορες. Εσύ κοκορεύεσαι για ανούσια αποτελέσματα και εκείνοι ως πετεινοί κοκορομαχούν για το ποιος θα κερδίσει τις βλακώδεις εντυπώσεις. Να προσέχεις όμως γιατί αυτό το χόμπι δεν είναι καθόλου ασφαλές.
Από τις καλύτερες εξομολόγησης που έχουν μπει κατά τη γνώμη μου, ίσως και η καλύτερη γιατί κρύβει ένα μεγάλο μάθημα. Οι άντρες που κράζετε δεν κερδίζετε κάτι με αυτό, χάνετε την ουσία. Αυτή είναι η πραγματικότητα για το πως σκέφτονται όλες σχεδόν οι γυναίκες είτε μας αρέσει είτε όχι! Δείτε και εσείς το φλερτ ως ένα απλό παιχνίδι χωρίς να είστε προσκολλημένοι στο αποτέλεσμα! Όσο πιο προσκολλημένος είσαι τόσο πιο μη αυθεντικός θα είσαι το οποίο το καταλαβαίνουν και τόσο πιο πολλές απορρίψεις θα φας. Καταλάβετε το όταν παίζουν με το εγώ σας και μην ψαρώνετε, απαντήστε με χιούμορ.
Αν το οτι μπορεις να ψυχολογεις καλα τον απεναντι σου σε κανει παντοδυναμη τοτε δε θα χρειαζοσουν να παιζεις με πεντε εξι για να δεις ποιος ειναι ο καλυτερος... Ωστοσο αντε κ διαλεξες τον καλυτερο.. Συγχαρητηρια. Και; που ειναι η παντοδυναμια ; ως προς τι θεωρειτε επιτυχια αυτο;;Παντα θα υπαρχει καλυτερο στην οψη οποτε το τελειο δε θα το παρεις ποτε. Λυπαμε που σε προσγειωνω στην πικρη πραγματικοτητα, αλλα θα πρεπει να συμβιβαστεις με τα γηινα στανταρς.Και.. Δεδομενου κανεις δεν ειναι τελειος, τουλαχιστον να παιρνεις προφυλαξεις, με την ευχη μου να μη κολησεις τιποτα.
Βασικα την εχεις δει υπερανω και θα την πατησεις καποια στιγμη! Καρχια οταν το λαικο παιδι με το μαυρο απλο πλουζακι και το τζινακι που το αγορασε δινοτας ιδρωτα για μεροκάματο και ασχολειτε μαζι σου για να σου δωσει αγαπη και στοργη του λετε γκοου αγουεη, και διαλεγετε τον φουτηροπεμπε με το μπελφε και τα λεφτα του ντατι και τον ξεκινατε στα πλοουτζοπ και στα αεροπλανικα και του λετε γιες μπεημπι αη λοβε γιου σοου ματς γκιβ μι α ραιντ γουηθ δε πορσε! Καρχιεεεςςς