Ο Θεοδωράκης διέγραψε τον Φωτήλα που είχε ζητήσει συνεργασία με τον Μητσοτάκη

Ο Θεοδωράκης διέγραψε τον Φωτήλα που είχε ζητήσει συνεργασία με τον Μητσοτάκη Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
3

Στη διαγραφή του Ιάσωνα Φωτήλα, ο οποίος με δηλώσεις του είχε ζητήσει συνεργασία του Ποταμιού με τη Ν.Δ., προχώρησε ο Σταύρος Θεοδωράκης. Ο κ. Θεοδωράκης γνωστοποίησε την απόφαση του με επιστολή προς τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Νίκο Βούτση.

 

Διαγραφή του ήταν θέμα χρόνου μετά και τη σημερινή του συνέντευξη στο ραδιόφωνο Παραπολιτικά 90,1 όπου είπε χαρακτηριστικά:

«Το Ποτάμι πλέον δεν μπορεί να συνεχίσει αυτόνομα. Αλλά έχει πολλά να προσφέρει, τόσο σε προτάσεις όσο και στα στελέχη του που είναι πολύ αξιόλογα.»

Ερωτηθείς δε αν τα όσα καταλογίζει τον οδηγούν στην ανεξαρτητοποίησή του, απάντησε μονολεκτικά: «Προφανώς».

Νωρίτερα είχε αναφέρει ότι «ο Σταύρος Θεοδωράκης είπε απλά ότι το Ποτάμι θα ανακάμψει, έτσι με έναν μαγικό τρόπο» ασκώντας έντονη κριτική.


Για τις προτάσεις και τις αποφάσεις του τόνισε:

«Δεν έχω μιλήσει ακόμα με κανένα, η προσπάθεια μου είναι να γίνει συντονισμένα και οργανωμένα από όλο το Ποτάμι. Αν το Ποτάμι συνεχίσει να έχει αυτοκτονικές τάσεις, εγώ δεν έχω σκοπό να αυτοκτονήσω.»





 

Η επιστολή:

 

Προς τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων κ. Βούτση

 

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

Με την παρούσα επιστολή σας ενημερώνω, ότι ο βουλευτής Αχαΐας Ιάσων Φωτήλας, τίθεται από σήμερα εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος.

 

 

Με τιμή,

Σταύρος Θεοδωράκης

 

 

Πρόεδρος της Κ.Ο «Το Ποτάμι»

 
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Το αντίδοτο απέναντι στην ακρίβεια, είναι η αύξηση του διαθέσιμου εισοδήματος»

«Δεν αρκεί μόνο να βρει κάποιος οποιαδήποτε δουλειά, αλλά το πώς, θα παντρέψουμε τις ανάγκες των επιχειρήσεων με τις ανάγκες των εργαζομένων», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΙΤΑΚΗΣ ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Δεν χρειάζονται διαμεσολαβητές στα ελληνοτουρκικά» - Πότε αναμένεται η συνάντηση με τον Ερντογάν

Όσα είπε ο πρωθυπουργός για τις σχέσεις της Ελλάδας με ΗΠΑ, Τουρκία και Ισραήλ, τον στόχο της αυτοδυναμίας, την τροπολογία για τη συνεπιμέλεια, την αναθεώρηση του Συντάγματος
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια