ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.10.2016 | 07:16

Δεν ξέρω τι συμβαίνει με το αγόρι μου..

Γειά σας, έχω σχέση με ένα αγόρι εδώ και 15 μήνες. Ημαστε εντάξει μεταξύ μας. Εδώ τον τελευταίο καιρό κάτι με τρώει... Τον έχω παρατηρήσει ότι κοιτάει αγόρια, όχι επίμονα αλλά μπορεί να γυρίσει να δει... Σχολιάζει μερικές φορές και με ανυσηχει... Τον έχω ρωτήσει και συνεχώς αντιδράει... Φωνάζει και λέει πως είναι στρέιτ... Κοιτάζει και κοπέλες δεν λέω, ζηλεύω όταν της κοιτάει... Ζηλεύει όταν κοιταω ή με κοιτάζουν αγόρια... Πρόσφατα του ζήτησα να δουμε πορνό μαζί... Το είδα ότι είχε ερεθιστεί, τον έβλεπα ότι παρατηρούσε συνέχεια... Αλλά σχολίαζε διάφορα που μας έκανε και τους δυό να γελαμε, ντρεπόταν να δούμε μαζί πορνό... Να συμπληρώσω ότι απο την αρχή της σχέσης μας μου λέει πως δεν βλέπει πορνό και τα λοιπά γιατί αηδιάζει και τέτοια... Αλλά το πως κάνουν οι Λεσβίες σεξ μια χαρά ξέρει όταν τον ψαρωσα. Δεν ξέρω τι φταίει... Δεν ξέρω τι γίνετε... Αλλά μήπως φταίει πως είναι γεματουλης και νιώθει άσχημα αμα δω κάποιον και τον κοιτάει πρωτος? Εγώ δεν λέω κοιτάζω συχνά κοπέλες στον δρόμο και της σχολιαζω το πόσο όμορφες είναι, το σώμα κ.τ.λ και τον ρωταω αν του αρέσει κι αυτού ή αν είχα κι εγώ τέτοια και μπλα μπλα... Αλλά αφού την σκαναρει καλά καλά από πάνω μέχρι κάτω μπορεί να μου πει ότι μς προτιμάει έτσι όπως είμαι... Δεν ξέρω τι να σκεφτώ... Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει γιατί κουραστικα να έρχομαι σε σύγκρουση μαζί του..
4
 
 
 
 
σχόλια
Καλα εσυ λες οτι κοιτας γυναικες...αυτος γτ να μην κοιταει απλα για να δει ρουχα οπως ειπε ο αλλος. Αν κανετε σεξ μην σε ανησυχει .....δυσκολα κοβω να ειναι γκει...και κατι που δεν ισχιει για ολους αλλα οι ποιο πολυ γκει ειναι αδυνατοι...ναι καλα ακουσες...σημαδι της γυναικειας τους φυσης; ποιος ξερει..
Δεν είστε και τόσο εντάξει όσο λες ή πιστεύεις.Για να καταλάβω,το προβλημά σου είναι ότι φοβάσαι ότι ίσως του αρέσουν ή άντρες,ότι κοιτάζει γυναίκες ή ότι σου λέει ότι δεν βλέπει πορνό αλλά εσύ πιστεύεις ότι ψεύδεται;Ειδικά στο τελευταίο ερώτημα,δεν κατάλαβα,εσύ ήθελες να δείτε πορνό ή το πρότεινες για να κόψεις αντιδράσεις;Και τι σε νοιάζει αν βλέπει πορνό δεν κατάλαβα;Κοίτα γενικά το κοιταγμα δεν σημαίνει κάτι,μάτια έχουμε και κοιτάζουμε-δεν μιλάω για φλερτ βέβαια.Τώρα από κει και πέρα γιατι ψάχνεις τόσο το θέμα με τους άντρες;Έχεις και άλλα δείγματα ή απλά σου κάνει εντύπωση που τους κοιτάει στον δρόμο;Δεν σήμαινει κάτι απαραίτητα αυτό.Πάντως μην περιμένεις αν τρέχει κάτι να στο πει.Εσύ θα το έλεγες;Αν δεν σε καλύπτει και δεν περνάς καλά χώρισέ τον,μην τον πρήζεις για να βγάλεις άκρη χάνεις άδικα τον χρόνο σου.
Φυσικά και ζηλεύει. Όλοι οι άντρες λίγο πολύ θα κοιτάξουμε ,έστω και ασυναίσθητα κάποιον άνδρα.Εγώ για παράδειγμα που είμαι μαυρομάλλης κοιτάω και άλλους μαυρομάλληδες για να δω τι ρούχα τους πηγαίνουν και με αυτό τον τρόπο ξέρω περίπου τι θα πήγαινε σε μένα.