ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.9.2016 | 21:34

Ερωτευμενος με "κολλητη "

Τον τελευταιο καιρο είμαι κολλημένος με μια κοπελα, η οποια είναι συμφοιτητρια μου.Πλεον είμαστε στο τεταρτο ετος.Την γνωρισα στο πρωτο,οπως αλλωστε και τους περισσοτερους συμφοιτητες.Μια φορα σε αυτό(το 1ο ετος) , μου ειχε προτεινει εκεινη να βγουμε και βγημαμε.Πηγαμε σε κατι κλαμπ και τελος με πηγε σε κατι γαμιστρωνες(!) με το αμαξι της ως"βολτα".Εγω τοτε δεν εδρασα σεξουλιακα απέναντι της, γιατι ειχα αιφνιδιαστεί αφενος και αφετέρου δεν με ελκυε σημαντικα τοτε .Τεσπα.Μετα απο αυτό, αφου εκανα κατι με μια άλλη κοπελα , εκεινη τα εφτιαξε με τον - τοτε - κολλητο μου με τον οποιο η σχεση τους δεν κρατησε πανω απο 2-3 μηνες.Επειτα με αυτή κρατησαμε σχεση φιλικη (σε επιπεδο αλληλοβοηθειας σε μαθηματα κ.α)Εκεινη παραλληλα τα ειχε με ένα αλητακι(μηχανοβιο και χασικλή ) με τον οποιο χωρισαν φετος μετα απο κερατωμα του προς αυτην, επειτα απο 2 χρονια σχεσης.Εκεινη απο τοτε , εγινε πολύ θερμη μαζι μου και με καλεσε και στο πατρικο της (σε νησι β.αιγαιου)το περασμενο καλοκαιρι.Από τοτε αφου πηγα , κολλησα μαζι της λογω του χαρακτήρα της.Στο νησι της επισης μου την επεσαν 2-3 αλλα δεν μπορουσα να λειτουργησω ή να ανταποκριθω λογω του κολληματος με την κοπελα για την οποια ομιλω σε αυτό το κειμενο.Εκεινη όμως μου εδειξε εμμεσα ότι με βλεπει ως φιλο γενικα , και περισσοτερο με καλεσε εκεινη για να βγαλουμε μια φωτογραφια και να την ανεβασει στο Facebook προκειμενου να ζηλεψει ο πρωην!Με χρησιμοποιησε δλδ στεγνα!Βεβαμου πε οτι ουκ ολιγες φορες ειχε τσακωθεί με τον πρωην της λογω της ζηλιας του πρωτου για το γεγονος ότι εγω ημουν πολύ κοντα της αυτά τα 2 χρονια.Αυτή είναι ακομα κολλημενη μαζι του.Και ναι ξαναπηδηχτηκε μαζι του τωρα πριν λιγες μερες για να χαλασει την σχεση του με την κοπελα που την ειχε κερατωσει!ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!Ολο αυτό το διαστημα μιλαμε καθημερινα μεσω μυνηματων (στο fb)και στελνει πότε αυτή και πότε εγω.Μου εχει στειλει πολλες ημιγυμνες φωτο της , όπως και γω (αλλα σιγα και στην παραλια με ειχε δει) Της εξομολογηθηκα -καπως εμμεσα βεβαια - παρολα αυτά και μου ειπε ότι είμαι απίστευτος ανθρωπος απλα και ότι θελει να με κρατησει στην ζωη της οσο περισσοτερο γινεται!Για να μπαλωσω την χιλοπιτα(τουλάχιστον ετσι την εξελεβα)της ειπα ότι δεν ισχυει το κολλημα μου μαζι πλεον.Το ξερω δεν ημουν πειστικος.Αλλωστε πως γινεται να ξεκολλήσεις απο καποια με την οποια δεν εχεις κανει ποτε τιποτα ερωτικο? Βεβαια προσεξτε!Ποτε δεν της εχω πει να βγουμε μονοι μας - αποφασιστικα ή να ερθει σπιτι μου.Δεν το χω κανει γιατι θεωρω ότι δεν θα θελει να γινει τιποτα παραπανω περαν του να μου πει τιποτα για αλλον.Εγω την σκέφτομαι πρωι βραδυ.Δεν μπορω να λειτουργησω σε τιποτα όπως παλια.Πως το βλέπετε?Πειτε αποψεις , θα χαρω να σας ακουσω και να απαντησω σε ο,τι με ρωτήσετε.
10
 
 
 
 
σχόλια
Γειά σου Γιάννη.. συμφωνώ με Διογένη, δηλαδή κάνε την κίνησή σου κι αν δε δεις ανταπόκριση κόψε τελείως και συνέχισε τη ζωή σου μακριά της. Δεν υπάρχει κάτι άλλο.. το να είσαι δίπλα της συνεχώς σαν κομπάρσος δεν είναι κάτι που θα σε βγάλει κάπου.Συμπάθα με, αλλά δεν καταλαβαίνω το κόλλημα που έχεις με το χαρακτήρα της. Εμένα μου φαίνεται οτι είναι ένα αλλοπρόσαλλο και χειριστικό άτομο, δεν πιστεύω οτι θα ευτυχήσεις μαζί της, παρά μόνο θα ταλαιπωρηθείς.Παρεμπιπτόντως, έχε κατά νου, οτι αν αδιαφορήσεις και απομακρυνθείς υπάρχει περίπτωση να τη δεις να τρελαίνεται για σένα.. άμα χάσει το σιγουράκι (σαφώς έχει καταλάβει το ενδιαφέρον σου) δε θα της αρέσει καθόλου..Φυσικά η οικογένειά της σε συμπάθησε, γιατί είδαν διαφορά με τον προηγούμενο που είχε.
Ευχαριστω για το ενδιαφερον φιλε/η.Με βαση οσα σας παρεθεσα , πραγματι , και γω αυτό θα ελεγα.Οτι επρόκειτο - με λιγα λογια - περι μιας κοπελας που δεν αξιζει.Ομως , την μια βδομαδα που εμεινα στο πατρικο της ,την ερωτευτηκα(πλατωνικα).Και επειδή η εξηγηση αυτου του φαινομενου σχετίζετε με την βιοχημεια του σωματος , θα αναφερθώ στο τι με σαγηνευσε από αυτά που αντιληφθηκα.Το γελιο της, ο δυναμισμος της στην αντιμετωπιση οικογενειακών κ.α προβλημάτων ,η δοτικοτητα της στις σχεσεις της(μου ανεφερε τι εκανε για εκεινον τον αλητη που τα χε), το ότι με περιποιηθηκε περαν το δεον οσο εκατσα εκει , το τροπο που χρησιμοποιει τον χρονο της μεσα στη μερα , το οτι είναι ξυπνια με την εννοια ότι ο,τι κανει δεν συμβαινει τυχαια κ.α.Γενικοτερα , εχει περασει πολλα θεματα υγειας(σε πάγκρεας ) και εδειξε τεραστια αποθεματα ψυχης, εχει δουλεψει σε ένα σωρο δουλειες στο νησι της και αλλου , μιας που δεν είναι καλα οικονομικα - αν και είναι μονο 22.Ειναι στοιχεια που τα εκτιμω όλα αυτά.Επισης ο πατερας της ελεγε σε κατι τραπεζια αφουτου εφυγα "ρε συ ασε τον αλλονα που σε κερατωσε το αλητακι και φτιαξ' τα με το παιδι που εφερες.Ειναι συζητήσιμο , συνετο και σοβαρο "Εις ο,τι αφορα την απομακρυνση μου , το σκεφτομουν ( και σκέφτομαι) και γω.Και γιαυτο , για 4 μερες δεν της εστειλα μηνυμα καθολου και μου εστειλε εκεινη.Ακομα για την κανω να ζηλεψει της ειπα ότι εκανα κατι με μια άλλη(αν και δεν ισχυε)και μου ειπε ένα ειρωνικο "μπραβο ,μπραβο"Εν ολιγοις, δεν θελω να με εχει περασει και για καναν ανικανο ή φοβητσιαρη .Διοτι δεν της εχω πει ποτε ξεκάθαρα να βγουμε μονοι ή να ερθει σπιτι μου.Πολλες φορες μου εχει αναφερει στις απειρες ωρες που μιλαμε¨δεν μπορω να προχωρισω ακομα".Και το σεβομαι, αλλα μεσα μου καίγομαι .Βαθια μεσα μου πιστευω ότι και κεινη θελει,ή μαλλον γουσταρει να με κανει να τρελαθώ για κεινη τελειως .Αν μπορουσα θα εβρισκα καμια άλλη να προχωρήσω και να ζηλεψει (μιας που ετσι παιζεται το παιχνιδι) , αλλα δεν μπορω ,αληθεια , μονο αυτή σκέφτομαι εν γενει.Να σημειωσω , κλεινοντας ,ότι μου ειχε προτεινει και αυτή να βγουμε για περπατημα πριν βδομαδες, αλλα μαλλον θα ηθελε να βγει μαζι μου σαν να βγαινει με μια φιλεναδα της.Και λυπάμαι για αυτό.Ομως στο μελλον δεν είμαι υποχρεωμένος να εχει μια συγκεκριμενη συμπεριφορα που δεν μου αρεσει.Και εκει βρισκω δυναμη.Δεν εχω κανει κινηση σε μια δυο φορες προσφατα που ημουν μαζι της γιατι σεβομουν τον πονο του χωρισμου της ,αλλα ισως από την άλλη θα εχει ξενερωσει που δεν εχω προσπαθεια να την φιλησω...
Να προσθεσω καποια στοιχεια που είναι σημαντικα για να κρινετε καλυτερα.******Λοιπον , πριν παω στο πατρικο της ειχαν γινει 2 σκηνικα στο πανεπιστημιο.1) Μια φορα που είχαμε παει στο φωτοτυπιο του πανεπιστημιου για κατι φωτοτυπιες , της τα πληρωσα εγω επειδή δεν ειχε ψιλα πανω της.Και μου πε μετα "εεει αυτό πρεπει να στο εξαργυρωσω, αλλα μη μου ζητήσεις τιποτα...ξες , ειμαστε αδερφια εμεις , μη παιχτεί αιμομιξια" με σεξουλιαρικο-ναζιαρικο υφος2)Μια άλλη φορα μεσα στην αιθουσα εν ωρα μαθηματος , καθόμασταν διπλα-διπλα και μου πιανει το μπρατσο.Μου γραφει σε αυτό με στυλο"ΠΡΑΞΗ"και επειτα στο δικο της "ΘΕΩΡΙΑ¨.Μετα μου λεει "εγω είμαι η θεωρια και συ η πραξη" και μετα από λιγο"εσεις οι ανδρες δεν παιρνετε πρωτοβουλίεςΠεραν αυτων, αφου πηγα στο πατρικο της επεστρεψα στον τοπο που σπουδαζω και βγηκα με τον αδερφο της, ο οποιος είναι μικροτερος 2-3 χρονια.Αυτος μου ειπε ότι ηρθα στο πατρικο της και στην ουσια με ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΕΣΤ.Αλλα το τρελο ποιο είναι...Ότι από το τεστ τρελαθηκαν μαζι μου οι γονεις της και γενικα οι συγγενείς της αλλα ΟΧΙ Η ΙΔΙΑ.Επισης , μου ειπε ότι η αδερφη του με βλεπει φιλικα και είναι ξεκαθαρισμενο το θεμα...ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ
Η αποψη μου ειναι οτι ειστε τερμα ανωριμοι και οι δυο, οποτε ο,τι και να γινει, στο τελος θα καταληξετε να γινετε κ@λος.(Ειναι αργα κ εκφραζομαστε ελευθερα, χωρις ΕΣΡ).
Στο 1ο κωλυομαι να σου απαντησω γιατι μου εχει τελειωσει το Α4. Στο 2ο ομως, θα σου πω. Κανε ΣΧΕΣΗ. Ψαξε βρες μια αλλη κοπελα ου να σ'αρεσει, εστω κ λιγο, στην αρχη. Χτυπας πορτα που δε λειτουργει το κουδουνι, αν δε το χεις καταλαβει. Με αλλα λογια, εχεις ηδη απορριφθει και δεν το εχεις καταλαβει. Ειτε σε γουσταρει, ειτε οχι, σε προτιμα για 'κολλητο'. (Πηρα κι εγω την εκδικηση μου...yes!)Αντε γιατι σε συμπαθησα, μες την σαχλαμαρα που σε διακρινει.
Αφού δεν τη βλέπεις φιλικά, δε βλέπω λόγο να το παίζεις φίλος για να είσαι κοντά της και να υποφέρεις δίπλα της χωρίς να την έχεις. Φίλη σου ποτέ δε θα τη δεις όπως φαίνεται, οπότε κατ' εμέ η λύση είναι μία: της μιλάς ευθέως και ανοιχτά. Ό,τι και να γίνει είσαι κερδισμένος: είτε θα είστε μαζί, είτε θα κόψετε τελείως, διότι στην τελευταία περίπτωση θα σώσεις την ψυχική σου υγεία και θα συνεχίσεις απερίσπαστος τη ζωή σου όσο και να πονέσεις.
Σε ευχαριστω πολυ ασχολήθηκες και απαντησες.Κοιταξε , θα σου πω.Ειμαι φιλελεύθερος τυπος.Δεν μου αρεσουν οι πιεσεις ή η βια.Αν πραγματικα δεν με θελει και απλα με "παιζει" ως καβατζουλα , εγω καθομαι και το δεχομαι.Μου εχει κανει τετοιο mindfuck που και η καλυτερη(για να το πω ευγενικα)κατά τα γουστα μου να μου εφερνες , θα την απερριπτα.Δεν υπαρχουν άλλες για μενα.Θα μου πεις "αν δεν σε θελει ρε φιλε?".Αν δεν με θελει ,λοιπον, θα το σεβαστω και θα χαρω.Θα χαρω γιατι ισως ξερει τι θελει και σιγουρα θα το βρει.Και αν καποιος την κανει ευτυχισμενη , θα χαρω διπλα.Ευτυχισμενη θελω να ναι με ή χωρις εμενα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ