Το κύκνειο άσμα μιας κακόφωνης καρακάξας. Από τον @aNameToCome

Το κύκνειο άσμα μιας κακόφωνης καρακάξας. Από τον @aNameToCome Facebook Twitter
"Ναι Αλέξη, καταλαβαίνω ότι η Δικαιοσύνη είναι εντελώς ανεξάρτητη, παιδιά είμαστε;"
20

Μάλλον τα πράγματα έχουν πλέον ξεφύγει και ζούμε τις τελευταίες κλωτσιές ενός αυτιστικού γαϊδάρου που με κάποιο μαγικό τρόπο κλήθηκε να τρέξει στον ιππόδρομο.

Αρχικά είχαμε την δήλωση του Πρωθυπουργού ότι το Συμβούλιο της Επικρατείας αποκλείεται να κρίνει αντισυνταγματικό το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες με το κύριο σκεπτικό ότι δόθηκαν πολλά λεφτά και έτσι εισήχθη στο πολιτικό λόγο το ακλόνητο επιχείρημα ότι άμα κάτι σου δίνει λεφτά, δεν τρέχει και τίποτα να είναι παράνομο, ένα επιχείρημα ιδιαίτερα δημοφιλές άλλωστε σε διάφορες κοινωνικές ομάδες από τα κορίτσια της οδού Φυλής μέχρι τον Πάμπλο Έσκομπαρ.

Αμέσως μετά είχαμε την καθαίρεση του εισαγγελέα που είχε χειριστεί την δίωξη της Χρυσής Αυγής αλλά ήταν αυτός που κατά τον ίδιο τον κ. Μαρινάκη βρίσκεται πίσω από την πρόταση του υφιστάμενου του εισαγγελέα για προσωρινή προφυλάκιση του. Το παράπτωμα του Ντογιάκου ήταν ότι άσκησε κριτική στην Προεδρο του Αρείου Πάγου, η οποία είναι ΟΚ να ασκεί κριτική μέχρι και στα τραπεζομάντιλα στο Μπάκινχαμ Πάλας. Να θυμίσουμε ότι ο κ. Μαρινάκης είναι ένας των επιτυχόντων του διαγωνισμού που αναφέρθηκε παραπάνω και ο οποίος φαίνεται να είναι το magnum opus της κυβέρνησης.

Σχεδόν ταυτόχρονα, μάθαμε ότι ομάδα του έγκριτου επαναστατικού περιοδικού Unfollow θα συνεργαστεί με την  εφημερίδα Παραπολιτικά. 

Το κύκνειο άσμα μιας κακόφωνης καρακάξας. Από τον @aNameToCome Facebook Twitter
"Ποιο είναι το πρόβλημα με το βοσκοτόπι, έχει εξαιρετικό γρασίδι για βοσκή"

Χθες είχαμε την πιο εντυπωσιακή εξέλιξη στην προσπάθεια εκδημοκρατισμού της χώρας, όταν εισαγγελείς εισέβαλαν στο γραφείο της συζύγου του Διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα λίγο πριν εκείνος απορρίψει την προτεινόμενη από την κυβέρνηση νέα διοίκηση της τράπεζας Αττικής που κατά διαβολική σύμπτωση ήταν η τράπεζα που έδωσε της εγγυητική επιστολή στον κ. Καλογρίτσα ο οποίος κατά διαβολική σύμπτωση είναι ο νέος Κουρής. Ο Πρωθυπουργός φυσικά τηλεφώνησε στον Στουρνάρα για να του τονίσει το αυτονόητο, ότι η Δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη και η κυβέρνηση ουδεμία σχέση έχει με τα τεκταινόμενα, πράγμα που ο Στουρνάρας δέχτηκε αμέσως αλλά υπέστη νευρική κρίση γέλιου και τον τρέχανε στα νοσοκομεία.

Επειδή κανένα δράμα ΣΥΡΙΖΑ δεν στερείται κωμωδίας, μάθαμε ότι το πόθεν έσχες Καλογρίτσα βασίζεται σε ένα βοσκοτόπι στη Ιθάκη που δεν είναι καν δικό του αλλά ενός φίλου του, γιατί αν δε σου σταθεί ο φίλος στην ανάγκη να αγοράσεις ένα τηλεοπτικό σταθμό, ποιος θα σου σταθεί. Πάντως η χρήση του βοσκότοπου κρίνεται σημαντική αφού οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ χρειάζονται επειγόντως εναλλακτική τροφή του σανού από το οποίο έχουν αρχίσει να μπουχτίζουν- ακόμα και αυτοί.

Βέβαια για να μπορέσει ο κ. Καλογρίτσας να συμμετάσχει στον διαγωνισμό, χρειάστηκε κατά διαβολική σύμπτωση να καταργηθεί με νομοσχέδιο το ασυμβίβαστο καναλάρχη-εργολάβου για να τονιστεί ότι η προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι η πάταξη της διαπλοκής. Μάλιστα επειδή κάποιοι λένε ότι το ασυμβίβαστο δε μπορεί να καταργηθεί διότι προκύπτει από το άρθρο 14 του Συντάγματος, αναγκάστηκε ο γενικός γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Λευτέρης Κρέτσος και το δήλωσε ευθέως- και έτσι πλέον μετά το ασυμβίβαστο ξετσίπωτου απατεώνα και αριστερού ιδεολόγου που έχει ήδη καταργηθεί στην πράξη, έχουμε και την κατάργηση του ασυμβίβαστου καναλάρχη – εργολάβου – κατόχου βοσκοτοπίων.

Τι καταλαβαίνει κανείς από όλα αυτά; Ότι ο ολοκληρωτισμός δεν επιβάλλεται πλέον μόνο με τανκς αλλά και με τον αχαλίνωτο λαϊκισμό που έχει και το επιπλέον προνόμιο ότι χαίρει και της συγκατάθεσης του περήφανου λαού του πάντα ευκολόπιστου και πάντα προδομένου που λέει και ο εθνικός ποιητής.

aNameToCome
20

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ