ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.9.2016 | 01:06

Τον απατησα

Δεν ειχα σκοπο να του το πω αλλα οι τυψεις με ετρωγαν και δεν μπορουσα να τον κοιταω στα ματια και του το ειπα. Με συγχωρεσε και ολα ειναι οπως πριν,αλλα ρε παιδια νιωθω οτι κατι μου ετοιμαζει ή κατι μου κρυβει.Δεν ειναι δυνατον να μην τον πειραξε. Δε λεω,δεν εχουμε και τιποτα σπουδαιο αλλα ο αντρισμος του δε θηχτικε?Και τωρα?πως το χειριζομαστε το ολο θεμα?Νιωθω οτι ολα εχουν αλλαξει παρα το γεγονος οτι αυτος ισχυριζεται οτι δεν μου κρυβει κατι ουτε εχει σκοπο να με εκδικηθει.
12
 
 
 
 
σχόλια
Δυο σενάρια παίζουν:1. Είτε είναι Αγαθοκλής και σε συγχώρεσε πραγματικά, επειδή πιθανώς να είναι ερωτευμένος κιόλας μαζί σου.2. Είτε σε κεράτωνε κι αυτός όλο αυτό το διάστημα με κανένα καυτό μωρό και αδιαφόρησε εντελώς για το δικό σου κέρατο.Ποντάρω μια χιλιάδα ευρώ στο δεύτερο σενάριο...
Ξερεις τι μου θυμίζεις ετσι οπως σκέφτεσαι; μπορει να ειναι για το ψεμα -ψεύτη αλλα στο κατω κατω στην απιστία ψευτης γίνεσαι απέναντι στον εαυτο σου και στον ανιρωπο σου...Μου θυμιζεις λοιπόν αυτο το ρητό που ειπε ο Μπέρναρντ Σω " Η τιμωρία του ψεύτη δεν είναι ότι δεν τον πιστεύουν, αλλά ότι αυτός δεν μπορεί να πιστέψει κανέναν."Μηπως εχεις πεσει στην παγιδα σου;; Δεν αντοδρουν ολοι το ιδιο σε θεματα απιστίας. Αλλοι το δεχονται σαν να μην εγινε κατι , αλλοι απλα συγχωρουν και πανε παρακατω δίνοντας ευκαιρία και αλλοι απλα δεν την συγχωρουν.Το οτι απατησες δεν σημαινει οτι θα στο κανει και αυτος. Μπορεί να κατανοησε την εξήγηση, μπορει απλα να σου εδωσε μια ευκαιρία. Η βλακεία με αυτους που κανουν απιστια χωρις να ειναι του αθλήματος, και κατακλύζονται απο τυψεις εινι οτι ποστευουν οτι επειδη ενεργησαν ετσι αυτοι οι αλλοι θα τους ανταποδώσουν.
Αν εισαι 15χρονών ισως να δικαιολογείται η συμπεριφορά σου, αλλιώς εχει πρόβλημα η σχέση σου. Εσύ δηλαδή ως προς τη σχέση σου!γιατί τον απάτησες δηλαδή; για να δεις αν θα θιχτεί; και νιώθεις όντως τύψεις ή ηθελες απλά να δεις πόσο σε νοιάζεται; το ενδεχόμενο να μην αντιδρά όπως θέλει να είναι επειδή σε αγαπά κ φοβάται μη σε χάσει το σκέφτηκες; επίσης, αφού τον απάτησες δε καταλαβαινω για ποιο λόγο δεν τον χώρισες λίγο πριν ή λίγο μετά την πράξη.αφού το ειπες οτι δεν ειναι κ κατι σοβαρο.. τι σου έφταιξε ο άνθρωπος κ τον έκανες κερατά; σταμάτα να ζητάς κ μάθε να δίνεις!

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ