Πανηγυρισμοί Τσίπρα για τον διαγωνισμό: Aνακοίνωσε πού θα πάνε τα 246 εκατομμύρια και επιτέθηκε στη ΝΔ

Πανηγυρισμοί Τσίπρα για τον διαγωνισμό: Aνακοίνωσε πού θα πάνε τα 246 εκατομμύρια και επιτέθηκε στη ΝΔ Facebook Twitter
Φωτ.: SOOC
10

Στο αποτέλεσμα της δημοπρασίας των τηλεοπτικών αδειών αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός κατά την ομιλία του στα εγκαίνια τμήματος της Ολυμπίας Οδού, στην Αθηνών-Πατρών.

Ο κ. Τσίπρας είπε με αφορμή το αποτέλεσμα του διαγωνισμού ότι «δίνεται μήνυμα εντός και εκτός της χώρας ότι σε αυτό τον τόπο σταματά η ανομία και η ασυδοσία, ότι όλοι θα είναι ίσοι απέναντι στον νόμο. Έπειτα από 27 χρονιά ανομίας και ασυδοσίας μπαίνουν κανόνες και οι νόμοι ισχύουν για όλους».

Μάλιστα, χαρακτηριστικά ανέφερε: «Αν είσαι και παππάς με την αράδα σου θα πας», σημειώνοντας με χαμόγελο ότι δεν αναφέρεται στον υπουργό Επικρατείας αλλά ότι αυτό που είπε αφορά «όλους όσοι θέλουν να παρεμβαίνουν στη δημόσια ζωή».

Ο πρωθυπουργός, αναφερόμενος στα 246 εκατ. που ήταν το τίμημα των τεσσάρων αδειών, είπε ότι πρόκειται για «απροσδόκητα υψηλό τίμημα που δίνει το σήμα και στους ξένους επενδυτές ότι σε αυτήν τη χώρα θα υπάρχουν κανόνες και αδιάβλητοι διαγωνισμοί, ότι οι κυβερνήσεις δεν θα παίζουν παιχνίδια για να δίνουν έργα σε φίλους και ημέτερους και ότι θα υπερασπιστούμε το δημόσιο συμφέρον».

«Τα 246 εκατ. είναι μεγάλο ποσό που δεν είχαμε προϋπολογίσει» τόνισε ο κ. Τσίπρας και έκανε γνωστό ότι «όλο το ποσό θα κατευθυνθεί σε έκτακτες δράσεις για τη στήριξη ευπαθών ομάδων και της κοινωνίας που το έχει ανάγκη».

Σημείωσε ότι αναλυτικές ανακοινώσεις περί αυτού θα γίνουν στη ΔΕΘ.

Στη συνέχεια επιτέθηκε στην αξιωματική αντιπολίτευση λέγοντας ότι «κράτησε στάση συνεπή με την υπεράσπιση ιδιωτικών συμφερόντων» και ότι «ταυτίστηκε με ιδιωτικά συμφέροντα, δεν πίστεψε ότι θα πάμε κόντρα στο μιντιακό κατεστημένο».

«Τώρα τους καλώ να παραδεχτούν το ατόπημά τους και να αναγνωρίσουν ότι, αν ακολουθούσαμε αυτά που μας λέγανε, τα έσοδα θα ήταν 30 εκατ. και όχι 246» είπε ο κ. Τσίπρας και κάλεσε τη ΝΔ «να συμβάλει στο να μπουν κανόνες με τη συγκρότηση του ΕΣΡ». 

10

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ευτύχης Βαρδουλάκης: «Το rebranding του Τσίπρα άργησε»

Newsroom / «Το rebranding του Τσίπρα άργησε»

Υπάρχει χώρος για επιστροφή του Αλέξη Τσίπρα; Είναι η Ζωή Κωνσταντοπούλου ο αντίπαλος που θέλει η ΝΔ; Γιατί δεν ανακάμπτει το ΠΑΣΟΚ; Και τι σηματοδοτούν οι πρώτες εκατό μέρες του Τραμπ στην εξουσία; O Γιάννης Πανταζόπουλος συζητά με τον σύμβουλο στρατηγικής και επικοινωνίας, Ευτύχη Βαρδουλάκη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Κυρανάκης: Σύστημα γεωεντοπισμού των τρένων και προσλήψεις σε ΡΑΣ κι ΕΟΔΑΣΑΑΜ

Πολιτική / Κυρανάκης: Σύστημα γεωεντοπισμού των τρένων και προσλήψεις σε ΡΑΣ κι ΕΟΔΑΣΑΑΜ

Ο αναπληρωτής υπουργός ανακοίνωσε επίσης την προώθηση σύγχρονης εταιρικής δομής για τον νέο ΟΣΕ, με στόχο την ενίσχυση της αποδοτικότητας και την ταχύτερη εκτέλεση κρίσιμων έργων
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης στο υπουργικό για σιδηρόδρομο: Θα αλλάξουν όσα δεν άλλαξαν εδώ και δεκαετίες

Πολιτική / Μητσοτάκης στο υπουργικό για σιδηρόδρομο: Θα αλλάξουν όσα δεν άλλαξαν εδώ και δεκαετίες

Η αποκατάσταση των υποδομών στη Θεσσαλία, πλήρης τηλεδιοίκηση και αυτόματη πέδηση, γεωεντοπισμός τρένων σε πραγματικό χρόνο και η νέα πλατφόρμα railway.gov.gr στο υπουργικό
LIFO NEWSROOM
Ένοπλες Δυνάμεις: Στόχος οι 150.000 ενεργοί έφεδροι μέχρι το 2030

Πολιτική / Ένοπλες Δυνάμεις: Στόχος οι 150.000 ενεργοί έφεδροι μέχρι το 2030

Η εκπαίδευση θα βασίζεται στις σύγχρονες τεχνολογίες και τα διδάγματα πρόσφατων συγκρούσεων, περιλαμβάνοντας νέες ειδικότητες και εκπαίδευση σε σύγχρονα οπλικά συστήματα, τακτικές μάχης, χρήση drones και προσομοιωτές μάχης
LIFO NEWSROOM

σχόλια

8 σχόλια
Το ψέμα όμως έχει κοντά ποδάρια, όπως λέει και ο ίδιος ο κύριος Πρωθυπουργός. Θα σπάσουν πάλι τα μούτρα τους με πάταγο σε λίγους μήνες, όπως έγινε με τον Βαρούφα και την "Δισπραγμάτευση". Και όσοι υποστηρικτές τους ξεσπαθώνουν ξανά αυτές τις μέρες, θα γίνουν εντελώς ρεζίλι. Γιατί εφόσον δεν μάθανε από τα προηγούμενα χουνέρια και την ξαναπατάνε με την νέα γελοιότητα αυτής της κυβέρνησης, ή είναι ηλίθιοι, ή είναι εντελώς κομπλεξικοί και χαίρονται με τις συνέχεις καταστροφές που προκαλεί αυτή η κυβέρνηση στον ιδιωτικό τομέα (στο τέλος όμως θα επηρεαστεί και η δική τους η ζωή), ή είναι και τα δύο.
"δίνεται μήνυμα εντός και εκτός της χώρας ότι σε αυτό τον τόπο σταματά η ανομία και η ασυδοσία, ότι όλοι θα είναι ίσοι απέναντι στον νόμο". Πηγή: www.lifo.grTo διαβάζουν αυτό η Γιάννα και ο Μαρινάκης και κλαινε από τα γέλια...
""Οι ίδιοι άνθρωποι που κοροϊδεύουν τον Αρτέμη Σώρρα, πανηγυρίζουν για τα λεφτά των καναλαρχών που θα μοιραστούν στο λαό¨¨, γράφει ο anametocome. Εγώ πάντως είπα στον ξάδερφό μου να περάσει από το γραφείο της Θεσσαλόνίκης και να αφήσει τα χαζά.
αχ alexis έχω γελάσει πολύ νάσαι καλά με τα αστεία που λες poulaki mou. Με όλα αυτά που λες μου έρχεται στο μυαλό η θαυμάσια κατά τα άλλα... σειρά (συγγνώμη που τη μαγαρίζω) ... το τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή..... τι είναι όλα αυτά που λες πουλάκι μου υπόδικους .... στα media ... Μπερδεύεις ευπαθείς ομάδες όταν σήμερα ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΣΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ .... ΑΧ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟΣ ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΓΕΛΑΩ.... ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!! επαναλαμβάνω τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;;;;
Ο Τσίπρας θα διαθέσει 246 εκ € που θα εισπραχθούν σε 1,5 χρόνο, αν μέχρι τότε δεν καταπέσει ο νόμος στο ΣτΕ ή τα Ευρωπαϊκά δικαστήρια. Μέχρι τότε, φάτε σήμερα τη μείωση στις επικουρικές και ετοιμαστείτε για την τρίτη γύρα.Υ.Γ. Περιμένω για να κάνω screenshot τα Συριζοτρόλς με ανυπομονησία. Περιμένω να δω τι βλακείες θα γράψουν για να γελάμε αύριο μεθαύριο όταν καταπέσει ο νόμος. Θα μου πεις ανάγκη έχουν.....εδώ τρώνε μειώσεις συντάξεων, μνημόνια, ΕΝΦΙΑ στη μάπα, τα έσοδα από τις άδειες θα τους πειράξουν; ========
"όλο το ποσό θα κατευθυνθεί σε έκτακτες δράσεις για τη στήριξη ευπαθών ομάδων και της κοινωνίας που το έχει ανάγκη"Κοινως να βολεψουμε οσους κολλητους δεν μπορουσαμε να προσλαβουμε μεχρι τωρα...
Σύμφωνα με τα στοιχεία εκτέλεσης του κρατικού προϋπολογισμού για το πρώτο εξάμηνο του 2016 η χώρα έχει έλλειμμα 832 εκατ. ευρώ. Άρα παίρνουμε από τους ολιγάρχες άμεσα 246εκ € και μας λείπουν άλλα 600 εκατομμυριάκα για να κάνουμε κοινωνική πολιτική. Πάω γκούλαγκ μόνος μου.