ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.8.2016 | 09:44

Τον αγαπώ αλλά δεν μπορώ να μην τον απατάω...

Τα έχουμε 5 χρόνια και τον έχω απατήσει πολλές φορές. Αυτός με λατρεύει και δεν ξέρει τίποτα. Μάλιστα τώρα υποψιάζομαι πως θα μου κάνει πρόταση γάμου. Τι θα κάνω; Δεν μπορώ να του πω την αλήθεια γιατί ο καημένος θα πονέσει πολύ αλλά ούτε μπορώ να σταματήσω να τον απατώ. Πως θα κάνουμε οικογένεια με αυτές τις συνθήκες;
22
 
 
 
 
σχόλια
Σιγα μωρε ολοι ηθικολογοι λες και ειναι η πρωτη που κερατωνει ή λες και ολοι εσεις που σχολιαζεται δεν εχετε βρεθει ποτε σε πειρασμό να κανετε τα ιδια που σας προκαλει αηδεια η ιστορία της! Οκ προφανως δεν ειναι ενταξει να κερατωνεις για τοσα χρονια τον αλλον σιγουρα μη τον παντρευτεις και βασικα χωρισε τον! Τον αγαπας γιατι ειστε μαζι πολλα χρονια δεν θα σε πειραζε να σε κερατωνει γιατι το κανεις και εσυ οποτε θα σου εδινε ενα ελαφρυντικο στη συνειδηση σου ΑΛΛΑ δεν τον αγαπας τοσο οσο να χαραμισεις την ελευθερια σου! Βλεπεις ταυτοχρονα και τι σκατα κυκλοφορουν εκει εξω οποτε εχεις βολευτει με το κατοικιδιο σου! Δεν εισαι η μονη μην ανησυχεις! Το θεμα σου ειναι οτι ισως πιστευεις οτι δεν θα βρεις αλλον να σε αγαπαει οπως αυτος γιατι δεν εισαι αρκετα καλη. Οταν τα βρεις με τον εαφτο σου θα εισαι σε θεση να κανεις μια σχεση που θα σε γεμιζει τοσο οσο να μην θες να ξενοκοιμασαι!
Ειλικρινά στο lifo περίμενα λιγο πιο προχωρημενες αποψεις απο αυτα που διαβάζω.Η μαρινα ειναι ξεκάθαρη,τον αγαπά,περνάει ομορφα μαζι του και θελει κ να περασει και αλλο χρονο μαζι του.επίσης αν αυτο ς δεν το μαθει ποτέ,η ζωη του θα ειναι υπέροχη και αντιθετα η μαρινα εν μέρη θα βασανιζεται για το μυστικο που κρατα(πιθανως γιαυτο εγραψε κ εδω).Ολοι μπορουμε να καταλάβουμε πως δεν ειναι έρωτας δυνατος γιατι στον ερωτα ο ΄αλλος απασχολεί το μυαλο σου κ ειναι πολυ δυσκολο να κερατωσεις.Πιθανολογο πως ειναι μια μακροχρονια σχεση που ο αντρας λειπει αρκετα και δεν εχει καταφερει να κρατα την κοπελα του ερωτευμενη μαζι του.
Kατ’ αρχάς χαλάρωσε και άσε τις ενοχές.Σκέψου ψύχραιμα : -- Σε τι σε καλύπτει και «τον αγαπάς» -- ΑΝ και ΠΟΣΟ θα λείπει και συ τι θα κάνεις. -- Αν αξίζει τον κόπο να περιμένεις, καρδιοχτυπάς, διχάζεσαι, ή οτιδήποτε άλλο Λύσεις υπάρχουν , και είναι αρκετές Αξιολόγησε την κατάσταση και προχώρα Α, ναι : και καλωσόρισες στον κόσμο των ενηλίκων ( Όσο για τους «αγίους» του «καναπέως», Κάποιο μουσάτο τυπάκι πριν από χρόνια είχε πει «ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω») Π
Αυτή η εξομολόγηση δςν θα έπρεπε να ανεβεί. Αν είναι αληθινή (δεν θα είσαι η πρώτη και ούτε η τελευταία). Σε δικαιολογώ μέχρι εκεί που σε παίρνει. Απλά να επιλέγεις κατάλληλα τους τρίτους. Μην τους παίρνει και αυτούς η μπάλα.Αν πάλι δεν είναι και την έκανες για να προκαλέσεις πανικό ή ακόμα και να ψευτοεκδικηθείς κάποια, απλά δεν θα έπρεπε.
Να αφήσεις τον άνθρωπο ήσυχο και να φύγεις μακριά του αν πραγματικά θέλεις να είναι καλά. Δεν θα πω αν τον αγαπάς γιατί φαίνεται πόσο τον λατρεύεις και τον απατάς. Απορώ πως δεν σε πήρε χαμπάρι να σε πετάξει με τα κλωτσίδια. Θα σου κάνει και πρόταση γάμου ο καημένος? Μη δεχτείς γιατί αν φέρεις και παιδιά στο μέλλον θα πληγωθούν και αυτά. Αν σου αρέσει να έχεις σχέσεις, δεν σου ταιριάζει ακόμα να κάνεις οικογένεια. Όταν ωριμάσεις και βρεθεί κάποιος άλλος να σε αγαπά τότε ξεκίνα. Γιατί πολύ απλά αν ήσουν στη θέση του και σε κεράτωνε εκείνος πόσο θα πικραινόσουν να ήσουν η κυρία κερατού εν αγνοία σου! Σκέψου πόσο θα ήταν τρομερό!
Καλυτερα ασε ελευθερο τον ανθρωπο που τον λυπασε κιολας!!! Τον εαυτο σου να λυπασε γιατο ουτε αυτοσεβασμο εχεις ουτε ιχνος αξιοπρεπειας . Να ελεγες οτι τον κερατωσες αντε ενταξει ως εκει πες λαθος να γουσταρεις ομως να τον κοροιδευεις και να καυχιεσαι οτι το κανεις για να μην πληγωθει (λες και τωρα δεν τον πληγωνεις εν αγνοια του) αυτο ειναι διγμα οτι οχι μονο δεν τον σεβεσαι αλλα "ενταξει μωρε αφου μ αγαπαει δεδομενος ειναι ας πηδ@@ απο εδω και απο εκει και δεν πειραζει θα ψυλωσει κιολας" . οχι τιποτα αλλο αλλα μετα θα εισαι και εσυ απ αυτες που θα λες οτι οι αντρες ειναι μ@@ και δεν μας καταλαβαινουν;;!!!!! Ενοχες δεν εχεις . αν ειχες θα του το ελεγες ουτε τον αγαπας ουτε τιποτα μονο την καλοπεραση σου κοιτας και πως θα ικανοποιητε το ......... Αντε γιατι αν ισχουσαν αυτα που νοιωθεις θα το ειχες πει
κοπελια,διαβασα και την εξομολογηση σου και τα σχολια σου ενα προς ενα.αν νομιζεις οτι σε τιμαει ολο αυτο,με αηδιαζεις σαν ανθρωπος.και με αηδιαζεις ακομη περισσοτερο που πας να δικαιολογηθεις και το παιζεις ηρωας.τα σεβη μου.
Ηξερες οτι θα τα ακουσεις οποτε δεξου τα τωρα! Καλα ρε κοπελια εκτος οτι τον απατας τον αποκαλεις και καημενο τον ανθρωπο? Δεν μπορεις να του το πεις γιατι φοβασαι μην τον πληγωσεις? Αρχικα και μονο που τον απατας πληγωνεις τον εαυτο σου. Οσο για την προταση γαμου πες ΟΧΙ θα πανε χαμενα τα χρονια του γαμου σας και λειπαμε και τα παιδακια που θα ζησουν σε ενα τετοιο περιβαλλον γιατι καποια στιγμη θα σε καταλαβει. Ασχημη η ευχη που θα κανω αλλα ευχομαι να σε απαταει και αυτος να ξεμπερδεψετε μια και καλη απο αυτο το πραγμα που σας ''ενωνει'' .
Καλα οσο για το οτι τον αγαπας αλλα δεν μπορεις να τον απατας εσπασες τα κοντερ. Χαζη δικαιολογια για να καλυψεις τις χαζομαρες που εχεις κανει. Αμα ηταν ετσι η αγαπη καλυτερα να παμε να φουνταρουμε απο καμια γεφυρα.
Τοτε αφου δεν σε πειραζει να πηγαινει με αλλες με σιγουρια σου λεω να μην παντρευτεις γενικα οχι μονο με αυτον. Θες να περνας καλα αλλα να σε αγαπανε κιολας , το δεχομε δικια σου η ζωη Μαρινα απλα μεινε σε μια ελευθερη σχεση καλυτερα. Αμα δεν τον ειχες απατησει ομως παλι δεν θα σε πειραζε να πηγαινε με αλλες αρκει να μην το μαθεις? Εγω νομιζω απο ενοχες αφηνεις αυτο το παραθυρο ανοιχτο.
Σίγουρα μη διανοηθείς να παντρευτείς κάποιον και να κάνεις οικογένεια μαζί του από λύπηση.Δε σε τιμούν ούτε οι πράξεις, αλλά ούτε και η άποψη που έχεις για το σύντροφό σου. Μόνη σου βγάζεις τον εαυτό σου σκάρτο με το να θεωρείς οτι αξίζει να προδίδεις την επιλογή σου.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ