ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.6.2016 | 02:47

Άντρες ηρεμήστε

Ένα σορτσάκι βαλαμε επειδή κανει καύσωνα και σκαμε, όχι για να σφυριζετε να μας σχολιάζετε κ να μας λέτε κ@υλες από τα αυτοκίνητα. Γιατί σας χαροποιεί να μας αηδιάζετε; Μετά απορείτε που δε σηκώνουμε τα μάτια μας να σας κοιτάξουμε; 9 στους 10 κάφρικη συμπεριφορά τι να πω.... Και το χειρότερο μας δημιουργείται ΦΟΒΟ.Αν κάποιοι απο εδώ μέσα κάνετε έτσι, ξανασκεφτείτε το.
33
 
 
 
 
σχόλια
Αν σας σκανδαλίζουν τα μάτια σας βγάλτε τα, άρρωστοι. Θέλουμε να γυρνάμε σπίτι μας και να μη φοβόμαστε. Κοντό, μακρύ, στενό ή φαρδύ είναι απλά ρούχα όχι κάποιου είδους πρό(σ)κληση!
9 στους 10 καφροι. ο ενας που εχει μεινει δεν τον γουσταρουμε, οποτε εκμεταλευομενες τους καλους τροπους τον εχουμε κανει καληνυχτακια, πιο friend zone πεθαινεις, οποτε γυρναμε παλι στην κατηγορια καφρων. εαν δε ειναι και της εμφανισεως που μας ενδιαφερει, ως δια μαγειας μεταμορφονεται....κατι σαν το ανεκδοτο με τον ραβιννο....γυρω γυρω σαββατο...
Συγγνωμη, εχετε προβληματα κατανοησης μερικες εδω περα? Τοσες φορες εγραψα πως δεν επικροτω αυτη τη συμπεριφορα, πως αυτοι που τα κανουν ειναι καφροι. Επειδη σβιστηκαν πολλα σχολια μου δε μπορω να σε παραπεμψω να τα ξαναδιαβασεις, εσυ και οποια αλλη θελει. Λοιπον, μια φορα τελευταια θα τα συνοψισω αυτα που ειπα, γιατι με κουρασε ολο αυτο.Ειπα οτι το ντυσιμο υποδηλωνει στοιχεια της προσωπικοτητας μας. Οτι αλλο ο καφρος, αλλο ο βιαστης και αλλο ο ανωμαλος που θα στην πεσει στο δρομο η στα μεσα μαζικης μεταφορας.Εσεις βγαζετε τα δικα σας συμπερασματα οπως σας βολευει. Τελος παντων ο tantantan?, τα ειπε μια χαρα, ασχετα αν μερικες δεν τις συμφερει.Κανονικα δε θα πρεπε καν να ασχολουμαι αλλα εκνευριστικα που σβιστηκαν καποια σχολια μου λες και ειπα ξερω γω τι. Τωρα αν σας πειραξε που ανεφερα το υψος μου και οτι θεωρω οτι οι γυναικες ειναι το χειροτερο πλασμα στον πλανητη......
Παρακαλω, δεν κανει τιποτα satine.Οταν το συνειδητοποιησουν καποιοι αντρες που δεν το εχουν νιωσει οτι αυτο ειναι (ποιος κανει κουμαντο δηλαδη) ισως παψουν να απορουν γιατι φρικαρουμε.
Εχω δεχτει χυδαιοτατα σχολια και τις αποπειρες ικανοποιησης απο εφαψιες στα ΜΜΜ ανεξαρτητως ρουχων (ως και με....παλτο!) και προκλητικοτητας. Εχει να κανει με την διαθεση επιδειξης ελεγχου. Ουτε με κ@υλα, ουτε με πλακα.
Αν δεν είναι άδικο να κυκλοφορείς ως άντρας μόνο με το βρακί τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού και ως γυναίκα να πρέπει να το διαπραγματευτείς όταν να βάλεις σορτς και τιραντάκι, ώστε να μη σε παρεξηγήσουν για πορνίδιο, τότε τι είναι;Όλα αυτά οφείλονται στα κόμπλεξ της μικροαστικής ελληνικής κοινωνίας... και θα το ανέλυα περαιτέρω αλλά εκεί που δεν πιάνει τόπο, δε θα πιάσει ποτέ. Η κομπλεξική συμπεριφορά των αντρών δε δικαιολογειται παραπάνω από την αντίστοιχη των γυναικών. Αν το σορτς και το τιραντάκι όταν έχει καύσωνα είναι επιλήψιμα και σε κάνουν π.....α, τότε η μισή Ελλάδα απαρτίζεται απο πόρνες, οι κόρες, οι γυναίκες και οι μάνες πολλών συμπεριλαμβάνονται.(Μεταξύ μας εδώ που τα λέμε, μια πιθανότητα είναι, αν το σορτς σου πάει κιόλας κι είσαι λίγο ομορφούλα, από φθόνο και μόνο να σου προσάψουν ανηθικότητα και προστυχιά, ακόμη κι αν δε δίνεις ουσιαστικό δικαίωμα...)Σας φιλώ - σεμνότυφα...!
Ότι και αν φοράμε,είναι δικαίωμα μας. Δεν ντυνόμαστε για να τραβήξουμε την προσοχή,ντυνόμαστε για εμάς.Δηλαδή τι; Έχει δικαίωμα ο κάθε ακυρος να σε ενοχλει και να σε φωναζει καύλα και όλα αυτα τα πρωτότυπα υποτιμητικά επίθετα;; Δηλαδη φανταστείτε λίγο να κανει το αντίστοιχο μια κοπέλα... Εε όμως δεν το κάνει. Λίγος σεβασμός!
Τα σέβη μου στη Maria von Trapp που μόλις εξήγησε το λόγο που καμιάς ο "κωλαρίκος" δε γουστάρει να τη βιάσουν ή να της φερθούν σαν σε "π...α" - αν δηλαδή η απλή λογική δε σας είχε πείσει... Ας μην παραλογιζόμαστε. Δε βλέπω λόγο να υπερασπιστώ άλλο την άποψη ότι όχι, φίλοι, δεν προκαλούν όλες ούτε αξίζουν τέτοιες συμπεριφορές ακόμη και αν το προκαλούν.Κάποια από τα παραπάνω σχόλια αντιπροσωπεύουν ο,τι πιο σεξιστικό έχω διαβάσει εδώ και καιρό... Οποία απογοήτευσις για το ανθρώπινο γένος.Εν πάση περιπτώσει αν οι γονείς σας έτσι σας έχουν μάθει να φέρεστε, τουλάχιστον μην επιβαρύνετε την κοινωνία. :-)Καλό μεσημέρι.
Το δικαίωμα στην αυτοδιάθεση θα έπρεπε να θεωρείται αυτονόητο στις μέρες μας, αλλά δυστυχώς η κοινωνική πρακτική αποδεικνύει το αντίθετο. Για να τα κάνουμε λιανά, το αν φοράει μια γυναίκα κελεμπία ή καυτό σορτς είναι δική της επιλογή και δεν είναι αυτονόητη έως και δικαιολογημένη η επιθετική αντίδραση εκ μέρους οποιουδήποτε άντρα. Μη, λοιπόν, δικαιώνουμε εκείνον που εκστομίζει ύβρεις ενάντια σε κάθε θηλυκό που επέλεξε την αμφίεσή του βάσει προσωπικής αισθητικής. Η σεξουαλική παρενόχληση -διότι περί αυτής πρόκειται- δεν δεδικαίωται από την εμφάνιση μιας γυναίκας και θα έπρεπε να καταδικάζεται από το σύνολο του κοινωνικού ιστού, ως συμπεριφορά απαράδεκτη, επικίνδυνη, επιθετική και άρα βίαιη.Αν από την άλλη κάνουμε λόγο περί αισθητικής, ναι προσωπικά δε θα επέλεγα ένα καυτό σορτς για να κυκλοφορήσω στην πόλη, απλώς γιατί κάτι τέτοιο αντίκειται στην προσωπική μου αντίληψη περί αισθητικής, αλλά αυτό απέχει παρασάγγας από την εσφαλμένη και βαθιά ριζωμένη πεποίθηση ότι κάθε ανίδεος αρσενικός έχει το κοινωνικά εγγενές δικαίωμα να με εξευτελίσει λεκτικά ή πρακτικά, επειδή επέλεξα ένα συγκεκριμένο συνδυασμό ρούχων. Τέλος, μην ξεχνάμε ότι βία αποτελεί τόσο ο βιασμός, όσο και η λεκτική επίθεση, από τη στιγμή που ο δέκτης αντικειμενικοποιείται και εξευτελίζεται, καθώς εκφοβίζεται, ενώ συγχρόνως προσβάλλεται η προσωπικότητά του.
Γενικώς υπάρχει φόβος ανεξαρτήτως ντυσίματος. Προσωπικά τυχαίνει να βγω βόλτα έξω μόνη και συνεχώς προσέχω για πιθανούς κινδύνους. Δεν με τρομάζουν τα λόγια, με τρομάζουν τα βλέμματα. Αυτοί που σε κοιτάζουν λες και σε γδύνουν με τα μάτια. Ακόμα και μουσική αν ακούω φροντίζω να την έχω σε χαμηλή ένταση, ώστε να ακούω τι γίνεται γύρω μου. Ίσως ορισμένοι με πουν υπερβολική αλλά καλύτερα να είμαστε προσεχτικές.
Σε κάποιους που σχολίασαν, (πολύ ευγενικά) θα ρωτήσω: βλέπετε η εξομολόγηση να μιλάει για γόβες ή μοστράρισμα μπουτιών;Αποκλείεται να είναι το απλό κοντό σορτς που φοριέται αυτή την εποχή; Δε λέω για αυτό που φτάνει ως τον κ*λο, όπως λένε μερικοί. Να βάλει και μια μπούρκα αν είναι το κορίτσι, να μην την ξαναδεί κι ο ήλιος.Προσωπικά είμαι απογοητευμένη με την απήχηση και την αντιμετώπιση της εξομολόγησης με κοροϊδία... αυτό είναι ΑΚΡΙΒΩΣ το φαινόμενο που συναντά κανείς έξω. Ακόμη κι αν διαμαρτυρηθείς, θα σου μιλήσουν λες και πηγαίνεις γυρεύοντας.Πλησιάζοντας τα πρώτα -άντα φοράω σορτς και αθλητικά το καλοκαίρι, χωρίς να έχω σκοπό να σκανδαλίσω, αλλά επειδή όπως χθες μπορεί να κάνει 38 βαθμούς... και έχω αντιμετωπίσει ανάλογη συμπεριφορά, νύχτα, περπατώντας μόνη όπως ανέφερε η randomgirl. Εγώ ίσως δε φοβηθώ, αν και πιο παλιά έχει τύχει... ένα μικρότερο κορίτσι όμως μπορώ να φανταστώ πόσο θα τρομάξει.Σε μερικούς ντροπή μόνο. Όσο πιο ευγενικά μπορώ, και χωρίς προσωπικό μένος.
Για πιο λόγο οι άντρες χαλβαδιαζουν κοπέλες sexy ντυμένες στο δρόμο. .για τον ίδιο λόγο που οι σκύλοι κυνηγάνε αμάξια που ποτέ δεν θα φτάσουν! Οπότε αν και μερικοί το κάνουν μην αγχώνεστε τόσο πολύ πια..χαλαρώστε και ψωνιστειτε άφοβα!
Αν μείνουν στα λόγια οκ, αν όμως πάνε να κάνουν κίνηση εκεί αλλάζει λίγο το πράμα. Εγώ πέρσι είχα αποκτήσει stalker (και δεν φορούσα ούτε κοντά ούτε προκλητικά ρούχα). Με ακολούθησε μέχρι το σπίτι και έμεινε κάτω από το μπαλκόνι μου για κάνα μισάωρο. Αυτό συνεχίστηκε για πολλές μέρες, μέχρι που εγώ είχα τρομοκρατηθεί και έβαζα φίλους και γνωστούς να με γυρνάνε σπίτι ακόμα και το απόγευμα από τη δουλειά. Μια μέρα κατεβαίνοντας από την πολυκατοικία τον πέτυχα να κοιτάει τα κουδούνια, περιττό να σου πω πόσο πανικοβλήθηκα! Άρχισα να τρέχω σχεδόν για να ξεφύγω. Ευτυχώς δε με ακολούθησε. Μέχρι και στην αστυνομία πήγα αλλά δεν μπορούσαν λέει να κάνουν κάτι γιατί στην ουσία δεν με είχε απειλήσει. Ούτε στο μπαλκόνι δεν τολμούσα να βγω! Άστα.. Ένα καλοκαίρι μέσα στον πανικό πέρασα.
Δυστυχώς το τρουφάκι είναι μεγάλο χεστρόνι!! :)Όταν τα περιστέρια είναι στα καλώδια ξέρει να το παίζει κυνηγός. Μια φορά όμως που ήρθε ένα πάνω στο μπαλκόνι το είδε η δικιά μου και μαρμάρωσε. Με όπισθεν ξαναμπήκε στο σαλόνι κι έκανε 3 μέρες να ξαναβγεί.. Αν είναι να περιμένω από αυτή... Χαχα
Και εγω το καλοκαιρι μονο σορτσακια φοραω και φορεματα αλλα δεν εχω εισπραξει τετοια συμπεριφορα.Ισως γιατι τα σορτσακια μου ειναι σεμνα?. Εννοω πανω απο το γονατο αλλο οχι μεχρι το γλουτο. Χοντρη δεν ειμαι, ασχημη πολυ, δε νομιζω, κανεις δε μου εχει μιλησει ετσι. Μια φορα μονο, ηταν χειμωνας ,για πλακα.Οποτε κοριτσια δικαιωμα σας ειναι να ντυνεστε σεξυ και να <<προκαλειτε>>,γιατι γουσταρετε να ειστε σεξυ, αλλα μην ασχολειστε με αυτα που λενε οι αντες, Και συμφωνω με το παιδι που ειπε οτι το κανουν πιο πολυ για πλακα. Οσο για το φοβο το βρισκω λιγο ακυρο.
Το βρίσκεις λίγο άκυρο; Δηλαδή είναι απόλυτα λογικό να σε φωνάζουν καυλιάρα,κωλάρα, και να φωνάζουν και να πας μαζί τους, να σου πιάνουν κουβέντα ,να σε ακολουθούν ενώ είσαι μόνη σου μες τη νύχτα;;; Ναι καθόλου φόβο δεν προκαλούν αυτά! Όχι βέβαια,υπερβολές...
Τη νυχτα σιγουρα ειναι επικυνδινα.Τη μερα ομως σε μια πολυσυχναστη λεωφορο τι θα σου κανει ακριβως ο καφρος? Θα αφησει το αυτοκινητο του να ερθει να σε απαυτοσει?
δεν φωνάζουν όλοι απο αυτοκίνητο ξέρεις..μπορεί να είναι μέρα και να σε ακολουθήσει ή να σε κυνηγήσει κιόλας! Μου έχει συμβεί μέρα μεσημέρι αλλά και βράδυ. Επειδή δεν το έχεις ζήσει εσύ μην το θεωρείς απίθανο...
Νόμιζα ότι τα σταματούσαν οι άνδρες αυτά καθώς μεγαλώνουν και πλησιάζουν τα 30, αλλά μάλλον τα κληρονομούν στους νεότερους άνδρες ! Πάντως περισσότερο το κάνουν για πλάκα χαβαλέ παρα για να φλερτάρουν ή γνωρίσουν κάποια γυναίκα.
Η κάθε γυναίκα μπορεί να φοράει ότι θέλει. Αυτό δε δίνει κανένα δικαίωμα στον οποιοδήποτε, να της μιλάει πρόστυχα στο δρόμο και όπως λέει και η εξομολογούμενη,να της δημιουργεί φόβο. Γιατί όντως είναι πολύ τρομακτικό να μη μπορείς να περπατήσεις μόνη σου το βράδυ, να ακούς βήματα πίσω σου και να τρέμει το φυλλοκάρδι σου. Δυστυχώς οι άντρες δεν μπορούν να το καταλάβουν αυτό και συχνά μπορεί να το κάνουν και για πλάκα. Και όπως λέει μια πολύ γνωστή φράση "πρέπει να πάψουμε να λέμε στα κορίτσια πως να ντύνονται και να αρχίσουμε να μαθαίνουμε στα αγόρια πως να φέρονται". Σεβασμός παιδιά. Είναι η αδερφή-κόρη-μάνα κάποιου.
Καλά τα λες αλλά μ’ αυτό το ‘Σεβασμός παιδιά, είναι η αδερφή-κόρη-μάνα κάποιου’ μου το χάλασες λίγο. Τι σύνδεση είναι αυτή? Αυτόνομα πλάσματα είμαστε, σεβασμός απαιτείται ούτως ή άλλως, είτε εισαι μάνα- κόρη-αδερφή έιτε όχι.
Γυναικα ειμαι αλλα ναι το παρακανουν οι γυναικες με τα καυτα σορτσακια και οχι λογω καυσωνα.αντιθετα φαρδια και μακρια και λεπτα ρουχα φοραν στον καυσωνα