Νεκρό το 2χρονο παιδί που άρπαξε ο αλιγάτορας στο πάρκο της Disney

Νεκρό το 2χρονο παιδί που άρπαξε ο αλιγάτορας στο πάρκο της Disney Facebook Twitter
5

Οι αγωνιώδεις προσπάθειες ενός πατέρα να σώσει το παιδί του από ένα αλιγάτορα που του επιτέθηκε σε μια λίμνη στο πάρκο Disney World στο Ορλάντο και η μεγάλη κινητοποίηση των αρχών για την ανεύρεση του παιδιού δεν απέδωσαν καρπούς, καθώς ώρες μετά οι αρχές ανακοίνωσαν τον θάνατο του 2χρονου παιδιού. 

 

Τελικά η αστυνομία, χρησιμοποιώντας βάρκες, δύτες και ένα ελικόπτερο ανέσυρε το πτώμα του 2χρονου παιδιού, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία και αξιωματούχοι.

 

Το ερπετό άρπαξε το αγόρι καθώς έπαιζε με το νερό στις όχθες μιας τεχνητής λίμνης του πάρκου και το τράβηξε προς το βυθό, παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες του πατέρα του να σώσει το παιδί του. Ο αλιγάτορας πιστεύετε ότι είχε μήκος μεταξύ 1,2 και 2 μέτρων.


Οι υπεύθυνοι άγριας ζωής του πάρκου νωρίτερα έπιασαν και σκότωσαν πέντε αλιγάτορες από την λίμνη για να τους εξετάσουν για πιθανά ίχνη του αγοριού, χωρίς όμως να βρουν στοιχεία, ανέφερε ο Νικ Γουάιλι, επικεφαλής της επιτροπής διατήρησης άγριας ζωής.

«Θα επικεντρωθούμε τώρα στην φροντίδα της οικογένειας, η οποία, χωρίς καμία αμφιβολία, έχασε το 2χρονο αγοράκι της» δήλωσε ο σερίφης της κομητείας του Όραντζ, στη Φλόριντα, Τζέρι Ντέμινγκς, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης τύπου που παραχώρησαν οι αρμόδιες αρχές.

«Ο πατέρας έκανε ό,τι καλύτερο, προσπάθησε να σώσει το παιδί. Μάταια» περιέγραψε ο σερίφης. Ο αλιγάτορας είχε μήκος μεταξύ 1 και 2 μέτρων, σύμφωνα με την αμερικανική εφημερίδα Orlando Sentinel.


Είναι η πρώτη φορά εδώ και 45 χρόνια που ένας άνθρωπος χάνεται με αυτόν τον τρόπο στο πάρκο αναψυχής, σύμφωνα με την αστυνομία.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ένιωσα αηδία»: Ευρωβουλεύτρια αποκαλύπτει πώς την «έγδυσαν» με AI

Διεθνή / «Ένιωσα αηδία»: Ευρωβουλεύτρια αποκαλύπτει πώς την «έγδυσαν» με AI

Πενήντα ευρωβουλευτές, οι 46 γυναίκες, βρέθηκαν στο στόχαστρο ιστοτόπων σεξουαλικών deepfakes. Η Λένα Σίλινγκ περιγράφει τη δική της εμπειρία και ζητά αυστηρότερα μέτρα από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
THE LIFO TEAM
ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΜΑΝΟΥΕΛ ΜΑΚΡΟΝ

Διεθνή / Γαλλία: Ο Μακρόν απορρίπτει την παραίτηση του υπουργού Εσωτερικών μετά τις διαδηλώσεις

Ο Γάλλος πρόεδρος ζήτησε από τον υπουργό Εσωτερικών να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της διαφάνειας σχετικά με τις αστοχίες στον σχεδιασμό και τη συλλογή πληροφοριών που οδήγησαν στα επεισόδια
THE LIFO TEAM
ΜΑΡΚΟ ΡΟΥΜΠΙΟ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΣΒΗΣ ΚΙΜΠΕΡΛΙ ΓΚΙΛΦΟΪΛ

Διεθνή / Ρούμπιο: «Η Ελλάδα αξίζει έναν ισχυρό και ικανό πρέσβη που να έχει την εμπιστοσύνη του Τραμπ»

Τη στρατηγική σημασία της Ελλάδας για τις ΗΠΑ υπογράμμισε ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών, ξεκαθαρίζοντας ότι η αλλαγή στην ηγεσία της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα δεν συνιστά υποβάθμιση των διμερών σχέσεων
THE LIFO TEAM
ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΣΡΑΗΛ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΜΠΕΝΙΑΜΙΝ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ

Διεθνή / Αντίδραση Άιζενκοτ για στήριξη Τραμπ σε Νετανιάχου: «Μόνο οι Ισραηλινοί μπορούν να επιλέγουν τον ηγέτη τους»

Η αντίδραση του βασικού αντιπάλου του Νετανιάχου στις εκλογές μετά το μήνυμα του Τραμπ ότι «ο Μπίμπι», όπως τον αποκαλεί, υπήρξε «σπουδαίος πρωθυπουργός-πολεμιστής»
THE LIFO TEAM
ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΜΑΚΡΟΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΓΑΛΛΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Διεθνή / Απογοήτευση με το διάγγελμα Μακρόν: «Κινδυνεύουμε να δούμε άλλες σκηνές σύγκρουσης στη Γαλλία»

Δεν κήρυξε τη χώρα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης - Οι ενώσεις ξενοδόχων και εστίασης τόνισαν ότι, αν δεν ληφθούν άμεσα μέτρα, θα πάρουν οι ίδιοι τον νόμο στα χέρια τους
THE LIFO TEAM

σχόλια

4 σχόλια
Τι δουλειά είχαν οι αλιγάτορες σε πάρκο διασκέδασης; Πήραν νόμιμη άδεια να βάλουν αυτά τα ζώα σε ένα τέτοιο πάρκο; Ανά πάσα στιγμή θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο. Κρίμα για το παιδάκι που από την εγκληματική βλακεία κάποιων βρήκε τραγικό θάνατο.