Νεκρό το 2χρονο παιδί που άρπαξε ο αλιγάτορας στο πάρκο της Disney

Νεκρό το 2χρονο παιδί που άρπαξε ο αλιγάτορας στο πάρκο της Disney Facebook Twitter
5

Οι αγωνιώδεις προσπάθειες ενός πατέρα να σώσει το παιδί του από ένα αλιγάτορα που του επιτέθηκε σε μια λίμνη στο πάρκο Disney World στο Ορλάντο και η μεγάλη κινητοποίηση των αρχών για την ανεύρεση του παιδιού δεν απέδωσαν καρπούς, καθώς ώρες μετά οι αρχές ανακοίνωσαν τον θάνατο του 2χρονου παιδιού. 

 

Τελικά η αστυνομία, χρησιμοποιώντας βάρκες, δύτες και ένα ελικόπτερο ανέσυρε το πτώμα του 2χρονου παιδιού, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία και αξιωματούχοι.

 

Το ερπετό άρπαξε το αγόρι καθώς έπαιζε με το νερό στις όχθες μιας τεχνητής λίμνης του πάρκου και το τράβηξε προς το βυθό, παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες του πατέρα του να σώσει το παιδί του. Ο αλιγάτορας πιστεύετε ότι είχε μήκος μεταξύ 1,2 και 2 μέτρων.


Οι υπεύθυνοι άγριας ζωής του πάρκου νωρίτερα έπιασαν και σκότωσαν πέντε αλιγάτορες από την λίμνη για να τους εξετάσουν για πιθανά ίχνη του αγοριού, χωρίς όμως να βρουν στοιχεία, ανέφερε ο Νικ Γουάιλι, επικεφαλής της επιτροπής διατήρησης άγριας ζωής.

«Θα επικεντρωθούμε τώρα στην φροντίδα της οικογένειας, η οποία, χωρίς καμία αμφιβολία, έχασε το 2χρονο αγοράκι της» δήλωσε ο σερίφης της κομητείας του Όραντζ, στη Φλόριντα, Τζέρι Ντέμινγκς, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης τύπου που παραχώρησαν οι αρμόδιες αρχές.

«Ο πατέρας έκανε ό,τι καλύτερο, προσπάθησε να σώσει το παιδί. Μάταια» περιέγραψε ο σερίφης. Ο αλιγάτορας είχε μήκος μεταξύ 1 και 2 μέτρων, σύμφωνα με την αμερικανική εφημερίδα Orlando Sentinel.


Είναι η πρώτη φορά εδώ και 45 χρόνια που ένας άνθρωπος χάνεται με αυτόν τον τρόπο στο πάρκο αναψυχής, σύμφωνα με την αστυνομία.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κύπρος: Πήγε διακοπές για τα γενέθλιά της και βρέθηκε στην εντατική μετά από δάγκωμα οχιάς

Διεθνή / Κύπρος: Πήγε διακοπές για τα γενέθλιά της και βρέθηκε στην εντατική μετά από δάγκωμα φιδιού

Η 40χρονη Βρετανίδα είχε πάει στην Κύπρο για να γιορτάσει τα γενέθλιά της - Ένα φίδι μήκους 1,5 μέτρου τη δάγκωσε στο πόδι την ώρα που ετοιμαζόταν να κάνει διαλογισμό
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
O Ο. Τζ. Σίμπσον πλήρωσε μαφιόζους για να δολοφονήσουν την πρώην σύζυγό του, ισχυρίζεται μάρτυρας «κλειδί»

Διεθνή / O Ο. Τζ. Σίμπσον πλήρωσε μαφιόζους για να δολοφονήσουν την πρώην σύζυγό του, ισχυρίζεται μάρτυρας «κλειδί»

Ο θρύλος του αμερικανικού ποδοσφαίρου έφυγε από τη ζωή στις 10 Απριλίου - Μετά τη διπλή δολοφονία ο μάρτυρας κατέθεσε στην αστυνομία αλλά αρνήθηκε να συνεργαστεί με τις δικαστικές Αρχές, όταν δέχτηκε απειλές για τη ζωή του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Εκλογές στην Κορατία: Ο συνασπισμός υπό τους Σοσιαλδημοκράτες απειλεί την υποστήριξη προς την Ουκρανία

Διεθνή / Εκλογές στην Κροατία: Ο συνασπισμός υπό τους Σοσιαλδημοκράτες απειλεί την υποστήριξη προς την Ουκρανία

Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι η Κροατική Δημοκρατική Ένωση μπορεί να χάσει την πλειοψηφία από τον συνασπισμό υπό την ηγεσία των Σοσιαλδημοκρατών με επικεφαλής τον λαϊκιστή πρόεδρο
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Τι δουλειά είχαν οι αλιγάτορες σε πάρκο διασκέδασης; Πήραν νόμιμη άδεια να βάλουν αυτά τα ζώα σε ένα τέτοιο πάρκο; Ανά πάσα στιγμή θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο. Κρίμα για το παιδάκι που από την εγκληματική βλακεία κάποιων βρήκε τραγικό θάνατο.