Σόιμπλε: Οι μετανάστες θα σώσουν τους Ευρωπαίους από την ενδογαμία και τον εκφυλισμό

Σόιμπλε: Οι μετανάστες θα σώσουν τους Ευρωπαίους από την ενδογαμία και τον εκφυλισμό Facebook Twitter
7

Το κλείσιμο των συνόρων στους μετανάστες θα οδηγήσει την Ευρώπη στην «ενδογαμία και τον εκφυλισμό», δήλωσε σε συνέντευξη του στη γερμανική εφημερίδα  Die Zeit ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, υποστηρίζοντας παράλληλα ότι στη Γερμανία οι Μουσουλμάνοι έχουν συμβάλει «στο άνοιγμα και τον εμπλουτισμό».

Ο Γερμανός υπουργός είπε ότι η Ευρώπη θα γίνει πιο σταθερή με τους μετανάστες και τους πρόσφυγες γιατί διαφορετικά οι ευρωπαίοι δεν θα έχουν άλλη επιλογή από το αναπαράγονται ο ένας με τον άλλο.


«Είναι η απομόνωση που θα μας καταστρέψει. Θα μας οδηγήσει στον εκφυλισμό και στην ενδογαμία. Δείτε τι συνέβη με την τρίτη γενιά Τούρκων, ειδικά τις γυναίκες, αποτελούν ένα τεράστιο δυναμικό καινοτομίας» είπε ο κ. Σόιμπλε.
 
Ζήτησε ακόμη μεγαλύτερη αλληλεπίδραση με τις χώρες της Αφρικής, λέγοντας ότι «η Αφρική θα αποτελέσει πρόβλημα μας και θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε αυτή την πρόκληση».

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνήγορος του Πολίτη: Κίνδυνος για το κράτος δικαίου η αναστολή αιτήσεων ασύλου

Πολιτική / Συνήγορος του Πολίτη: Κίνδυνος για το κράτος δικαίου η αναστολή αιτήσεων ασύλου

«Τόσο ο Χάρτης Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της ΕΕ όσο και το παράγωγο ενωσιακό δίκαιο κατοχυρώνουν, εκτός από την κατ’ ουσίαν διεθνή προστασία σε περίπτωση βάσιμων λόγων δίωξης, και το δικαίωμα πρόσβασης στη διαδικασία ασύλου»
LIFO NEWSROOM
Βενιζέλος κατά κυβέρνησης για το μεταναστευτικό: Ζήτημα υψίστης σημασίας για την υπόσταση του κράτους δικαίου

Πολιτική / Βενιζέλος κατά κυβέρνησης για το μεταναστευτικό: Ζήτημα υψίστης σημασίας για την υπόσταση του κράτους δικαίου

Ζητά την ανάκληση της νομικής αιτιολόγησης που στηρίζεται στο άρθρο 15 ΕΣΔΑ, δηλαδή το αντίστοιχο του άρθρου 48 Συντ. για την εφαρμογή του νόμου περί καταστάσεως πολιορκίας, όπως σημειώνει με έκπληξη
LIFO NEWSROOM
Φλωρίδης για Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πάτρας: «Αν δεν κόψεις τα σάπια, θα μολυνθούν και τα υπόλοιπα»

Πολιτική / Φλωρίδης για Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πάτρας: «Αν δεν κόψεις τα σάπια, θα μολυνθούν και τα υπόλοιπα»

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να τεθεί σε αναστολή και ο ιατροδικαστής που υπέγραψε τις τρεις εκθέσεις για τα βρέφη που δολοφόνησε η Ειρήνη Μουρτζούκου, ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης, εξηγώντας τους λόγους που οδήγησαν στην απόφαση για την αναστολή λειτουργίας της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πάτρας
LIFO NEWSROOM
Ακροδεξιό παραλήρημα Πλεύρη: Αντικίνητρα για «λαθρομετανάστες, που έρχονται και τρώνε-πίνουν με τα χρήματα των φορολογούμενων»

Πολιτική / Ακροδεξιό παραλήρημα Πλεύρη: Αντικίνητρα για «λαθρομετανάστες, που έρχονται και τρώνε-πίνουν με τα χρήματα των φορολογούμενων»

Ο νέος υπουργός επιτίθεται στους μετανάστες με χυδαία ρητορική λέγοντας πως στις δομές «τρώνε 3 φορές κρέας και μία ψάρι» και πως «δεν θέλουμε να αντικαταστήσουμε τον πληθυσμό της Ευρώπης»
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης κατά Ανδρουλάκη στη Βουλή: Πολιτική κόντρα για ΟΠΕΚΕΠΕ και «γαλάζια συμμορία»

Πολιτική / Μητσοτάκης κατά Ανδρουλάκη στη Βουλή: Πολιτική κόντρα για ΟΠΕΚΕΠΕ και «γαλάζια συμμορία»

 Όταν απευθύνεστε σε αυτήν την παράταξη δεν θα χρησιμοποιείτε τον όρο «γαλάζια συμμορία», δεν τη δέχομαι από ένα κόμμα, που έχει στιγματίσει την πολιτική ζωή της χώρας, απάντησε σε υψηλούς τόνους στον Νίκο Ανδρουλάκη ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης: «Κλείνει η δίοδος από Λιβύη προς Ελλάδα» – Τρίμηνη αναστολή ασύλου και δύο κλειστά κέντρα στην Κρήτη

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Κλείνει η δίοδος από Λιβύη προς Ελλάδα» – Τρίμηνη αναστολή ασύλου και δύο κλειστά κέντρα στην Κρήτη

Σύλληψη και κράτηση για όσους εισέρχονται παράνομα στη χώρα – Νέα μέτρα υπό τον απόηχο της άρνησης Χάφταρ να δεχθεί την ευρωπαϊκή αποστολή
LIFO NEWSROOM
Γεραπετρίτης για μεταναστευτικό: Αν χρειαστεί, θα υπάρξει αυστηροποίηση των μέτρων

Πολιτική / Γεραπετρίτης για μεταναστευτικό: Αν χρειαστεί, θα υπάρξει αυστηροποίηση των μέτρων

Ο Έλληνας ΥΠΕΞ επισήμανε πως «η Ελλάδα θα μεριμνήσει ώστε να ελεγχθούν οι μεταναστευτικές ροές» και υπογράμμισε ότι η επιτήρηση θα ενταθεί στο πλαίσιο ευρωπαϊκής συνεργασίας
LIFO NEWSROOM
Αυξάνονται οι ροές μεταναστών σε Κρήτη και Γαύδο: Στη Λιβύη Πλεύρης και Ευρωπαίοι για συνομιλίες με Ντμπέιμπα - Χαφτάρ

Πολιτική / Αυξάνονται οι ροές μεταναστών σε Κρήτη και Γαύδο: Στη Λιβύη Πλεύρης και Ευρωπαίοι για συνομιλίες με Ντμπέιμπα - Χαφτάρ

Ευρωπαϊκή αντιπροσωπεία, με τη συμμετοχή των υπουργών Εσωτερικών της Ιταλίας και της Μάλτας, μετέβη στη Λιβύη για διαβουλεύσεις με τις πλευρές των Ντμπέιμπα και Χαφτάρ
LIFO NEWSROOM
Νίκος Χριστοδουλάκης: «Υπάρχει ένα οργανωμένο δίκτυο που αφαιμάζει κοινοτικούς πόρους με πολιτική κάλυψη»

LiFO politics / Νίκος Χριστοδουλάκης: «Ένα οργανωμένο δίκτυο αφαιμάζει κοινοτικούς πόρους με πολιτική κάλυψη»

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών και καθηγητής Νίκος Χριστοδουλάκης μιλά στη Βασιλική Σιούτη για το σκάνδαλο στον ΟΠΕΚΕΠΕ, δίνει τη δική του ερμηνεία και εκτιμά ότι η κρίση «δεν μας έκανε σοφότερους, αλλά χειρότερους».
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ

σχόλια

7 σχόλια
Μα τι λέει ο άνθρωπος!!!Ότι δηλαδή 500 εκ. Άνθρωποι είμαστε λίγοι και αυτό το αποκαλεί ενδογαμια.Ε τότε και τα 7 δισ. Που είμαστε στον πλανήτη μου φαίνονται λίγα. Σας παρακαλούμε πολύ εξωγήινοι, ελάτε στον πλανήτη μας γιατί απειλούμαστε απο ενδογαμια και εκφυλισμό!!!
Οκ νομίζω είναι τραβηγμένο, δεν είμαστε νησιά Shetland. Με 500+ εκατομμύρια πληθυσμό για το gene pool της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν μπορείς να μιλάς για την ενδογαμία σαν πρόβλημα.
Το όποιο παράδειγμα των Τούρκων μεταναστών ή οποιασδήποτε άλλης ομάδας απο συγκεκριμένη χώρα μπορεί να μεταναστεύσει δε μπορεί ούτε για πλάκα να προσομοιωθεί σε ολόκληρη την Ευρώπη. Με γελοία επιχειρήματα, αντί συγκεκριμένων και πολυεπίπεδων πολιτικών πρακτικών, δε λύνεται κανένα μεταναστευτικό.
""Οι μεταναστες θα σωσουν την Ευρωπη απο την ενδογαμια και τον εκφυλισμο....."".Ισως ναι.Ισως και οχι.Αλλα το οτι θα παρασχουν αμεσα φθηνο και προθυμο εργατικο δυναμικο στις βιομηχανιες των βορειων"προοδευμενων"χωρων,βοηθωντας αποτελεσματικα να συμπιεσθουν περαιτερω οι απολαβες,μισθολογικες και κοινωνικες,του αυτοχθονος εργατικου δυναμικου, δεν μπορει να το αμφισβητησει κανεις.