O Φίλης απαντά στη ΝΔ: Δεν κάνω δώρο την παραίτησή μου στον Μητσοτάκη

O Φίλης απαντά στη ΝΔ: Δεν κάνω δώρο την παραίτησή μου στον Μητσοτάκη Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ
3

Ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης απάντησε στην ανακοίνωση της ΝΔ που ζητά την παραίτησή του για τις δηλώσεις του σχετικά με το κίνημα «Παραιτηθείτε», λέγοντας ότι δεν πρόκειται να κάνει αυτό το δώρο στον κ. Μητσοτάκη.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Δεν είναι η πρώτη φορά που η ΝΔ ζητά την παραίτησή μου. Τώρα, που ο κ. Μητσοτάκης έχει αγκαλιάσει το ακροδεξιάς κατεύθυνσης κίνημα «Παραιτηθείτε» είναι φυσιολογικό να εντάσσει και τη δική μου παραίτηση στο γενικότερο αίτημά του. Ούτε η κυβέρνηση ούτε εγώ προσωπικά σκοπεύουμε να προσφέρουμε αυτό το δώρο στον κ. Μητσοτάκη».

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Ενταξει αγαπητε κ.Φιλη το καταλαβαινω να μην θελετε να κανετε "δωρο"την παραιτηση σας στον κ.Μητσοτακη,μια και ειναι ο βασικος πολιτικος αντιπαλος σας.Σε μας ομως ; Στους απλους και απιστευτα ταλαιπωρημενους πολιτες ; Σε μας που εχουμε χασει το χαμογελο μας δεν αξιζει να κανετε ενα τετοιο δωρακι ;Για σκεφθειτε το ...!
O Billy Connolly kάποτε είχε πεί: "..η επιθυμία του να γίνει κανείς πολιτικός, θα έπρεπε να του απαγορεύει, εφόρου ζωής, να γίνει τέτοιος..https://www.youtube.com/watch?v=58OBTi18bsYΑυτό ταιριάζει θαυμάσια για κάτι αποτυχημένους σαν τον Φίλη.