O Φίλης απαντά στη ΝΔ: Δεν κάνω δώρο την παραίτησή μου στον Μητσοτάκη

O Φίλης απαντά στη ΝΔ: Δεν κάνω δώρο την παραίτησή μου στον Μητσοτάκη Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ
3

Ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης απάντησε στην ανακοίνωση της ΝΔ που ζητά την παραίτησή του για τις δηλώσεις του σχετικά με το κίνημα «Παραιτηθείτε», λέγοντας ότι δεν πρόκειται να κάνει αυτό το δώρο στον κ. Μητσοτάκη.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Δεν είναι η πρώτη φορά που η ΝΔ ζητά την παραίτησή μου. Τώρα, που ο κ. Μητσοτάκης έχει αγκαλιάσει το ακροδεξιάς κατεύθυνσης κίνημα «Παραιτηθείτε» είναι φυσιολογικό να εντάσσει και τη δική μου παραίτηση στο γενικότερο αίτημά του. Ούτε η κυβέρνηση ούτε εγώ προσωπικά σκοπεύουμε να προσφέρουμε αυτό το δώρο στον κ. Μητσοτάκη».

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Κρις Πάππας θέλει να γίνει ο πρώτος ανοιχτά γκέι άνδρας στη Γερουσία των ΗΠΑ

Πολιτική / Ο Κρις Πάππας θέλει να γίνει ο πρώτος ανοιχτά γκέι άνδρας στη Γερουσία των ΗΠΑ

Ένας Ελληνοαμερικανός, ανοιχτά γκέι και παντρεμένος με άνδρα, διεκδικεί να γράψει ιστορία στη Γερουσία των ΗΠΑ. Ο Κρις Πάππας θέλει να γίνει ο πρώτος ανοιχτά γκέι άνδρας γερουσιαστής, σε μια εκλογή που ακουμπά την ομογένεια, την queer ορατότητα και τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα.
THE LIFO TEAM
ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟΥ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Πολιτική / Καρυστιανού: Κοινή ανακοίνωση 22 πρώην στελεχών του κόμματός της - «Γνωρίζουμε καλά γιατί αποχωρήσαμε»

Αυγερινός, Μουτσάτσου και άλλα 20 πρώην στελέχη του κόμματος «Ελπίδα για τη Δημοκρατία» ξεκαθαρίζουν τους λόγους αποχώρησής τους, έπειτα από δημόσιες δηλώσεις της κ. Καρυστιανού
THE LIFO TEAM
ΦΩΤΙΕΣ ΜΕΤΡΑ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Φωτιές: Τα μέτρα για τους πυρόπληκτους - Τι ισχύει για επιχειρήσεις και εργαζόμενους

Τα μέτρα συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν κατά τη διάρκεια διυπουργικής σύσκεψης - «Μιλάμε για μια μεγάλη περιβαλλοντική ζημιά, θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να υποστηρίξουμε τη φύση» δήλωσε ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
Ενταξει αγαπητε κ.Φιλη το καταλαβαινω να μην θελετε να κανετε "δωρο"την παραιτηση σας στον κ.Μητσοτακη,μια και ειναι ο βασικος πολιτικος αντιπαλος σας.Σε μας ομως ; Στους απλους και απιστευτα ταλαιπωρημενους πολιτες ; Σε μας που εχουμε χασει το χαμογελο μας δεν αξιζει να κανετε ενα τετοιο δωρακι ;Για σκεφθειτε το ...!
O Billy Connolly kάποτε είχε πεί: "..η επιθυμία του να γίνει κανείς πολιτικός, θα έπρεπε να του απαγορεύει, εφόρου ζωής, να γίνει τέτοιος..https://www.youtube.com/watch?v=58OBTi18bsYΑυτό ταιριάζει θαυμάσια για κάτι αποτυχημένους σαν τον Φίλη.