Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ΑΝΕΛ: Δεν το πήρα χαμπάρι για τις offshore και ζητάω συγνώμη

Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ΑΝΕΛ: Δεν το πήρα χαμπάρι για τις offshore και ζητάω συγνώμη Facebook Twitter
7

«Δεν το πήρα χαμπάρι το άρθρο με τις offshore» δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος ζητώντας συγγνώμη για την ψήφο του στη διάταξη που αφορά τις offshore εταιρείες.

Μιλώντας στα «Παραπολιτικά fm», ο κ. Παπαχριστόπουλος είπε χαρακτηριστικά: «Θέλω να πιστεύω ότι είμαι ο πρώτος βουλευτής που ζήτησα να αποσυρθεί το άρθρο 178. Έγινε αυτό χθες το πρωί. Κάνω την αυτοκριτική μου αλλά πρέπει να κάνουν την αυτοκριτική τους και οι 300 βουλευτές όχι μόνο εγώ. Δηλαδή το ΚΚΕ που υποτίθεται τα πιάνει όλα, είπε "Όχι" αλλά δεν έκανε καμία νύξη μέσα στη Βουλή. Κιχ δεν ακούστηκε από κανέναν βουλευτή» και συνέχισε: «Έχουνε δίκιο οι βουλευτές σε αυτό που λένε ότι στο μέλλον θα πρέπει να μελετάμε τα νομοσχέδια. Εγώ δεν το πήρα χαμπάρι γιατί είμαι από τους βουλευτές που έκανα αγώνα για το άρθρο 106, που ξέρετε τι σήμαινε, και για το ΕΚΑΣ. Αυτό δεν το πήρα χαμπάρι».

«Για μένα off shore και πολιτικός δεν υπάρχει. Οδηγία, ξε-οδηγία της ΕΕ και του ΔΝΤ εδώ θα έπρεπε πραγματικά η κυβέρνηση να αντιταχθεί από την αρχή. Καταρχήν να το σηκώσει το θέμα, δεν είχε κανένα λόγο να κρυφτεί και να μην το πάρουμε χαμπάρι, εκεί συντάσσομαι με αυτούς που κάνουν την κριτική, να το σηκώσει και να πει «κύριοι μας έρχεται αυτό το πράγμα, ελάτε κάτω να δούμε τι κάνουμε», πρόσθεσε ακόμα ο κ. Παπαχριστόπουλος και συμπλήρωσε:

«Δεν το πήρα χαμπάρι και ζητάω συγνώμη για αυτό. Δεν έχω παρατρεχάμενους, δεν έχω μετακλητούς, δεν έχω επιτελείο. Έχω δύο κοριτσάκια που τα λυπάται η ψυχή μου, δουλεύουν 30 ώρες την ημέρα δηλαδή τι να τους πω!»

7

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Πολιτική / Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Κατηγόρησε την κυβέρνηση για συγκάλυψη, φέρνοντας ως παράδειγμα την καταψήφιση της πρότασης διερεύνησης υπουργικής ευθύνης στην υπόθεση της σύμβασης 717, παρά την αναφορά σχετικής δικογραφίας από την ευρωπαϊκή Δικαιοσύνη
LIFO NEWSROOM
«Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

LiFO politics / «Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

Η νέα εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Αλεξάνδρα Σδούκου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για τα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας και εξηγεί γιατί «οι γυναίκες πολλές φορές χρειάζεται να καταβάλουν παραπάνω προσπάθεια για να αποδείξουν την αξία τους».
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Βασιλική Σιούτη για Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Lifo Videos / Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Από τα αναπάντητα ερωτήματα γύρω από την υπόθεση των Τεμπών, μέχρι τη στασιμότητα του ΠΑΣΟΚ και την παρουσία της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Στέφανου Κασσελάκη στην πολιτική σκηνή – Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με την υπεύθυνη του πολιτικού ρεπορτάζ της LIFO Βασιλική Σιούτη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
«Η Ελλάδα βιώνει πολιτικές συνθήκες που δεν έχει ξαναζήσει»

LiFO politics / Έχουμε τελικά αντιπολίτευση, ή όχι;

Ο δημοσιογράφος Χάρης Ιωάννου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για το αν τελικά έχουμε αντιπολίτευση, για την ιδιαίτερη πολιτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα, καθώς και για τις προκλήσεις του πολιτικού ρεπορτάζ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Ο Μητσοτάκης παρέλαβε βραβείο για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας

Πολιτική / Ο Μητσοτάκης παρέλαβε βραβείο για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η χώρα, υπογραμμίζοντας πως: «Ο ελληνικός λαός υπέμεινε σοβαρές δυσκολίες και έκανε θυσίες, όμως επέδειξε θάρρος, αγκάλιασε την αλλαγή και απέδειξε την ανθεκτικότητά του»
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης για αξιολόγηση: Το δημόσιο πρέπει να υπηρετεί τους πολίτες και όχι τον εαυτό του

Πολιτική / Μητσοτάκης για αξιολόγηση: Το δημόσιο πρέπει να υπηρετεί τους πολίτες και όχι τον εαυτό του

Τι αναφερει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εβδομαδιαία ανασκόπησή του - Εθνική Στρατηγική για την Πρόληψη της Βίας και την Αντιμετώπιση της Παραβατικότητας Ανηλίκων
LIFO NEWSROOM

σχόλια

7 σχόλια
Ή αλλιώς... Ρε σανόπαιδα, από που το ξετρουπώσατε τώρα αυτό το άρθρο? Πωωωωω τώρα πρέπει να βγαίνω στα καναλια και να το παίζω ηθικός, σοκαρισμένος και φτωχοπονιάρης.
Έχουνε δίκιο οι βουλευτές σε αυτό που λένε ότι στο μέλλον θα πρέπει να μελετάμε τα νομοσχέδια Πηγή: www.lifo.gr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Οδηγία, ξε-οδηγία της ΕΕ και του ΔΝΤ Πηγή: www.lifo.grΌτι δηλαδή ζήτησαν η ΕΕ και το ΔΝΤ να μπορείτε να έχετε offshore για να πιάσουμε τους στόχους του πλεονάσματος..Τράτζικ.
Απο αυτά που λέει καταλαβαίνω, λοιπόν, ότι δεν διάβασε το νομοσχέδιο. Και προφανώς δεν είναι ο όνος που δεν το διάβασε. Οταν δήλωσε ο Χρυσοχοδης ότι δεν διάβασε το μνημόνιο, τότε ο ΣΥΡΙΖΑ (ως μέλος της αντιπολίτευσης) είχε βγάλει μια ανακοίνωση η οποία κατέληγε "...αντιλαμβάνεται ο καθένας ποιοι μας κυβερνούν".Τελικά "όλα τριγύρω αλλάζουνε και ολα τα ίδια μένουν" (Μ. Ρασσούλης). Αλλά και "αυτός ο κόσμος δεν θα αλλάξει ποτέ" (Ν.Γκάτσος)