ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.5.2016 | 01:50

ειμαι κοπελα και

μου αρεσουν τα πορνο με κοπελες ενω στην καθημερινοτητα δεν εχω καποια ιδιαιτερη κλιση προς το ιδιο φυλο.Ειχα την εντυπωση οτι ειναι φυσιολογικο αλλα ισχυει σιγουρα με ολες?
6
 
 
 
 
σχόλια
Επειδή δεν είναι χώρος εδώ να αναλύσουμε τις αδυναμίες της queer θεωρίας της σεξουαλικότητας (η οποία σήμερα είναι το τρέχον ακαδημαϊκό trend και υπαγορεύει απόλυτα και το περιεχόμενο των απόψεων και τη μεθοδολογία της έρευνας), θα κάνουμε κάτι πολύ πιο απλό:θα δούμε τα λόγια της ίδιας της εξομολογούμενης.Παραθέτω επί λέξει:"δεν εχω καποια ιδιαιτερη κλιση προς το ιδιο φυλο"Με δυο λόγια: "κλίση" προς το ίδιο φύλο υπάρχει μεν, αλλά δεν είναι ιδιαίτερη (δηλ δεν είναι πολύ έντονη, δεν είναι η επικρατούσα).Νομίζω, λοιπόν, ότι τα πράγματα στην προκειμένη περίπτωση είναι μάλλον καθαρά (ανεξάρτητα απ' τη ετοιμότητα της εξομολογούμενης να τα αποδεχτεί).Σε πολύ γενικές γραμμές ισχύει ότι η ύπαρξη φαντασιώσεων δε σημαίνει και δυνατότητα περάσματος στην πράξη, αλλά, απ' την άλλη, οι φαντασιώσεις και η επιλογή ταινιών προς παρακολούθηση (που είναι κι αυτό μια πράξη) δεν είναι και τελείως άσχετες με τις επιθυμίες μας.Ο βαθμός της επιθυμίας και η δυνατότητά μας να μεταπλάσουμε μια εικόνα του μυαλού σε ερωτική πράξη ποικίλει από άνθρωπο σε άνθρωπο και από φαντασίωση σε φαντασίωση.Ωστόσο, κατά τη γνώμη μου, η εξομολογούμενη θέτει (θελημένα ή άθελά της) και ένα άλλο ζήτημα, με γενικότερο ενδιαφέρον.Υποστηρίζει δηλ ότι η ύπαρξη τέτοιου είδους (ομοερωτικών) φαντασιώσεων πιθανώς ισχύει για όλες τις κοπέλες.Σ' αυτό το ζήτημα, ασχέτως γνώσεων, δε θα ήθελα να αναφερθώ, γιατί δεν έχω χρηματίσει ποτέ κοριτσάκι.Ωστόσο, η βασική (ψυχοδυναμική) άποψη επιμένει ότι οι γυναίκες έχουν πιο ρευστό και συγκεχυμένο σεξουαλικό προσανατολισμό απ' ό,τι οι άνδρες (δλδ είναι κάπως πιο ευμετακίνητο το ανεμολόγιο της σεξουαλικότητάς τους και πιθανότερες οι παρεκκλίσεις και οι μετακινήσεις στη διάρκεια της ζωής τους), επειδή έχουν περισσότερες ομοερωτικές καθηλώσεις στο ασυνείδητό τους.Σε απλά ελληνικά, αυτό σημαίνει ότι όλα εμείς τα ανθρωπάκια, άνδρες και γυναίκες αδιακρίτως, είχαμε τουλάχιστον μια ερωτική επαφή με γυναίκα και διατηρούμε ακόμα μέσα μας μια ανάμνηση εκείνης της γλύκας: την (βρεφική) ερωτική σχέση με τη μαμά και το στήθος της.Θηλαστικό ζώο ο άνθρωπος γαρ...
Το ονοματακι μου ακουσα, ε?Ως βροντοσαυρος σεξολογος απαντω λοιπον.Η δημιουργια σεξουαλικων ερεθισματων και φαντασιωσεων ξεκιναει ηδη απο την παιδικη ηλικια, οπως μας εμαθε ο αγαπητος Σιγιδμουνδος. Στην περιοδο της εφηβειας το πορνο (γενικα η πορνογρσφια, οχι μονο οι ταινιες) μας βοηθουν υποτιθεται να ιχνηλατησουμε σημεια της σεξουαλικοτητας μας που δεν ειναι ακομα εντελως ξεκαθαρισμενα. Για τα αγορια ειναι λιγο πιο αμεσο το εφε γιατι εχουν τον τυφλοσουρτη της στυσης, πραγμα που δεν μπορει κανεις να "αρνηθει". Γισ τα κοριτσια, απουσια γνωσης των σημαδιων ερεθισμου μαλιστα, το πραγμα ειναι λιγο πιο περιπλοκο, γι' αυτο και συνηθως η γυνσικα δοθεισης και της κοινωνικης πιεσης ανακαλυπτει την σεξουαλικοτητα της γυρω στα 30. (Κι αυτος ειναι ο λογος που αλλου ειπα οτι καλο ειναι λοιπον να αρχισει σεξ στα 17-20 για α "προλαβει: να φτασει σε αυτο το επιπεδο).Στο ερωτημα μας.Η σεξουαλικοτητα δεν ειναι κατι το τοσο στεγανοποιημενο οσο μας διδασκεται. Οι περισσοτεροι ανθρωποι εχουν αποχρωσεις που ξεφευγουν ελαφρως απο τα στεγσνα της cis ετεροκανονικοτητας στο φαντασιακο κομματι, εκει οπου υπαρχει δηλαδη μεγαλυτερη ελευθερια.Αυτο δλδ που φαντασιωνομαστε δεν εινσι αναγκαια συνθηκη οτι θα θελαμε να το πραγματοποιησουμε κιολας. Για να το αντιληφθειτε να αμαφερω την πολυ κοινη γυνσικεια φαντασιωση του "βιασμου". Σε εισαγωγικα γιατι δεν προκειται για βιασμο αλλα για ενα απολθτως ελεγχομενο σεναριο βιας στο οποιο εμεις δημιουργουμε τις επιθυμητες παραμετρους. Το ιδιο και με σεναρια παραφιλιας κλπ Τα στατιστικα του πορνο δειχνουν οτι το λρσβιακο πορνο ειναι εξσιρετικα δημοφιλες σε ολο τον κοσμο, με ποσοστωσεις που ξρπερνουν κατα παρα πολυ την γενικα παραδεδεγμενη υπαρξη gay/queer σεξουαλικοτητας στο 10% του πληθυσμου. Δλδ πολυς κοσμος που ειναι ετεροφυλοφιλος στην εκφραση της σεξουαλικοτξτας του στην πραγματικη ζωη φαντασιωνει σκηνες λεσβιακου σεξ. Για τον μεν αντρα λειτουργει ως εκθειασμο της αρρενωπης του ματιας (γι αυτο και τετοια πορνο ξρκινουν με 2 κοπελες να τα βρισκουν κ στο τελος μπσινει ο μπηχτης για να φερει κλιμακωση, ειναι αρα καπως γιαλατζι η φαση). Για την δε γυναικα λειτουργει απελευθερωτικα, με την εννοια οτι γνωριζει καλυτερα το σωμα και νιωθει μικροτερη "απειλη" στο λεσβιακο εξαιτιας των ανατομικων πρακτικων. Στο ιδιο πλαισιο απο την αναποδη λειτουργει το gay πορνο για τις γυναικες. Αν και στις ταινιες δεν ειναι τοσο διαδεδομενη η θεαση του απο γυναικειο ετετοφυλοφιλο κοινο (αν κι η περιεργεια υπαρχει, θυμιζω εγινε κι επεισοδιο στο SATC) εντουτοις η συγγραφη κι αναγνωση slash fanfiction/ yuoi γινρται κατα 80% απο ετετοφυλοφιλες γυναικες. Αυτο πως εξηγειται, ονειρευονται κρυφα οτι ειναι gay αντρες?Το αν θα θελησει καποτε να δοκιμασει δεν εχει να κανει με την θεαση, εχει να κανει με το σμπρωξιμο των οριων που αντεχει/επιθυμει κανεις.
τι είπε η γυναίκα των 45! και είναι και μορνινγκ νορνινγκ και γούρλωσε ο μάτις!!!!!!!Αν κ έβαλες κ τα Links, κ πάλι τέτοια ανάλυση...Μα τι ώρα ξυπνάς?????