Ιαπωνία: Mια γυναίκα βρήκε αυτή την τεράστια σφήκα στην ντουλάπα της

Ιαπωνία: Mια γυναίκα βρήκε αυτή την τεράστια σφήκα στην ντουλάπα της Facebook Twitter
14

Τον τρόμο έζησε μια γυναίκα στην Ιαπωνία που ψάχνοντας τη ντουλάπα της για να βρεί κάτι για να φορέσει, είδε ανάμεσα στα ρούχα της αυτή την τεράστια σφήκα. Σύμφωνα με την Telegraph, η γυναίκα από την Ιαπωνία με το όνομα χρήστη @sun_s_k ανέβασε στο Twitter  φωτογραφίες με το «τέρας» και γρήγορα οι φωτογραφίες αυτές μοιράστηκαν σε όλο τον κόσμο.

Η γυναίκα ζήτησε από άλλους χρήστες συμβουλές για το πώς να αντιμετωπίσει αυτή τη σφήκα, γράφοντας «τι πρέπει να κάνω με αυτό;». 

 Σε μια άλλη φωτογραφία φαίνεται να την έχει πιάσει με έναν διαβήτη και σε μια τρίτη να την έχει κλείσει κάτω από ένα ποτήρι.

 


Η ασιατική σφήκα μπορεί κανονικά να φτάσει τα 3 εκ. μήκος και είναι χωροκατακτητικό είδος. Ήδη έχει κάνει την εμφάνιση της και στη Γαλλία, όπου μάλιστα έχουν αναφερθεί έξι θάνατοι από το ισχυρό της δηλητήριο που μπορεί να διαλύσει τον ανθρώπινο ιστό. Στην Κίνα πολλοί άνθρωποι νοσηλεύονται τσιμπημένοι από τη σφήκα αυτή.

Είναι ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό αρπακτικό εντόμων, συμπεριλαμβανομένων και των μελισσών τις οποίες μπορεί να αποδεκατίσει αν επιτεθεί στις κυψέλες τους.

Ιαπωνία: Mια γυναίκα βρήκε αυτή την τεράστια σφήκα στην ντουλάπα της Facebook Twitter
14

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Να πείσει Ισραήλ και Ιράν πως έχουν «κερδίσει» αμφότεροι, επιδιώκει η διεθνής κοινότητα

Διεθνή / Ανάλυση Skynews: Πώς ΗΠΑ και σύμμαχοι φτιάχνουν κόκκινη γραμμή για να μην προκληθεί γενικευμένος πόλεμος Ισραήλ-Ιράν

Η επίθεση της Τεχεράνης με 350 πυραύλους και ρουκέτες σε ισραηλινό έδαφος σε απάντηση του βομβαρδισμού της ιρανικής πρεσβείας στη Δαμασκό - Οι προειδοποιήσεις και το παρασκήνιο
NEWSROOM
Η κληρονόμος Ίβι Γκετί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου- Ο σύζυγός της την αμφισβητεί

Διεθνή / Η κληρονόμος Ίβι Γκετί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου- Ο σύζυγός της την αμφισβητεί

Το αγαπημένο παιδί της μόδας, η Ίβι Γκετί παρευρέθηκε στο Met Gala το 2022 και το 2023, ενώ την ίδια ώρα είναι κεντρικό πρόσωπο στις εβδομάδες μόδας της Νέας Υόρκης, του Λονδίνου και του Παρισιού
NEWSROOM
Συνελήφθησαν δύο ύποπτοι για την επίθεση στον πιο έμπιστο συνεργάτη του Ναβάλνι

Διεθνή / Συνελήφθησαν δύο ύποπτοι για την επίθεση στον πιο έμπιστο συνεργάτη του Ναβάλνι

Ο Λεονίντ Βολκόφ οργάνωνε τις πολιτικές εκστρατείες του Αλεξέι Ναβάλνι, ζώντας αυτοεξόριστος στη Λιθουανία και πρόσφατα δέχτηκε επίθεση εκεί με σφυρί. Τώρα δύο ύποπτοι συνελήφθησαν στην Πολωνία
NEWSROOM

σχόλια

10 σχόλια
Ένας φίλος μου είχε αγοράσει αποσυναρμολογημένα έπιπλα από γνωστή αλυσίδα και ευτυχώς που άκουσε τον βόμβο που έκαναν μέσα και άνοιξε σιγά-σιγά τα κουτιά και σκότωσε τρεις από αυτές. Μετά διαπίστωσε ότι τα έπιπλα είχαν συσκευαστεί στην Μαλαισία και προφανώς είχαν μπει μέσα στα κουτιά πριν κλειστούν.
Καλα δεν ειναι και τεραστια, αλλα τετοιο ζωο πρεπει να το προσεχουμε...ενα τσιμπηματακι μελισσας προκαλει μερικες φορες αφορητο πονο, φανταστειτε μιας τετοιας σφηκας!μπρρρρρ(φυσικα αν ηταν ζωντανη δν θα την κρατουσα στο χερι μου...εκ Χαλκιδικης η συγκεκριμενη)[URL=http://s430.photobucket.com/user/helenapal/media/100_1386.jpg.html][IMG]http://i430.photobucket.com/albums/qq22/helenapal/100_1386.jpg[/IMG][/URL]
Είμαι στην δυσάρεστη θέση να σας πληροφορήσω ότι έχουν φτάσει και στην χώρα μας (στην Β. Ελλάδα τουλάχιστον). Σκότωσα προσωπικά 3 το καλοκαίρι του '14. Και είναι τόσο... σκληρόφλουδες που οι απλές μυγοσκοτώστρες δεν τις κάνουν σχεδόν τίποτα! Και ναι, είναι αρκετά τρομακτικές!
Αρχικά, όπως είδα την πρώτη φωτο, νόμιζα οτι έχει το μισο μέγεθος της μπλούζας ! Προσωπικά βέβαια, και αυτή τη συγκεκριμένη να αντικρυζα, θα αρκούσε για να καψω όλο το σπίτι. Πιο σιχαμερο πεθαίνεις. Εύχομαι να το διαβάζει κάποιος της φιλοζωικής και να μου απαντήσει ώστε να ξανά απαντήσω διατυπώνοντας ποσο μισώ τα έντομα και αυτους που λένε οτι και αυτά έχουν ψυχή. Σορρυ, αλλά ή δική μου προηγείται. Υ.Γ. :ガールフレンド、どのような糖尿病;ズキズキする痛みが欲しかったです!