Ιαπωνία: Mια γυναίκα βρήκε αυτή την τεράστια σφήκα στην ντουλάπα της

Ιαπωνία: Mια γυναίκα βρήκε αυτή την τεράστια σφήκα στην ντουλάπα της Facebook Twitter
14

Τον τρόμο έζησε μια γυναίκα στην Ιαπωνία που ψάχνοντας τη ντουλάπα της για να βρεί κάτι για να φορέσει, είδε ανάμεσα στα ρούχα της αυτή την τεράστια σφήκα. Σύμφωνα με την Telegraph, η γυναίκα από την Ιαπωνία με το όνομα χρήστη @sun_s_k ανέβασε στο Twitter  φωτογραφίες με το «τέρας» και γρήγορα οι φωτογραφίες αυτές μοιράστηκαν σε όλο τον κόσμο.

Η γυναίκα ζήτησε από άλλους χρήστες συμβουλές για το πώς να αντιμετωπίσει αυτή τη σφήκα, γράφοντας «τι πρέπει να κάνω με αυτό;». 

 Σε μια άλλη φωτογραφία φαίνεται να την έχει πιάσει με έναν διαβήτη και σε μια τρίτη να την έχει κλείσει κάτω από ένα ποτήρι.

 


Η ασιατική σφήκα μπορεί κανονικά να φτάσει τα 3 εκ. μήκος και είναι χωροκατακτητικό είδος. Ήδη έχει κάνει την εμφάνιση της και στη Γαλλία, όπου μάλιστα έχουν αναφερθεί έξι θάνατοι από το ισχυρό της δηλητήριο που μπορεί να διαλύσει τον ανθρώπινο ιστό. Στην Κίνα πολλοί άνθρωποι νοσηλεύονται τσιμπημένοι από τη σφήκα αυτή.

Είναι ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό αρπακτικό εντόμων, συμπεριλαμβανομένων και των μελισσών τις οποίες μπορεί να αποδεκατίσει αν επιτεθεί στις κυψέλες τους.

Ιαπωνία: Mια γυναίκα βρήκε αυτή την τεράστια σφήκα στην ντουλάπα της Facebook Twitter
14

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΡΑΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ

Διεθνή / Αυστραλία: Τρεις ακόμη παίκτριες της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου του Ιράν επιστρέφουν στην Τεχεράνη

«Οι Αυστραλοί πρέπει να αισθάνονται περήφανοι που στη χώρα μας αυτές οι γυναίκες βρέθηκαν μπροστά σε πραγματικές επιλογές και ήρθαν σε επαφή με αρχές που προσπάθησαν να τις βοηθήσουν», δήλωσε ο Αυστραλός ΥΠΕΞ
THE LIFO TEAM
ΛΕΥΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΙΡΑΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ CNN

Διεθνή / Πεντάγωνο και Λευκός Οίκος επιτίθενται στο CNN εξαιτίας άρθρου για τον πόλεμο στο Ιράν

Σε ανοιχτή σύγκρουση με το CNN πέρασαν το Πεντάωνο και ο Λευκός Οίκος, έπειτα από δημοσίευμα του δικτύου που αμφισβητεί την ετοιμότητα της επιχείρησης των ΗΠΑ στον πόλεμο με το Ιράν
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΗΝΩΜΕΝΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΜΙΡΑΤΑ

Διεθνή / Το Ιράν ανακοίνωσε τα αντίποινα για το πλήγμα στο Χαργκ: Καλεί τους κατοίκους των ΗΑΕ σε εκκενώσεις

Ο μουσουλμανικός πληθυσμός των ΗΑΕ και των οικιστικών τους κέντρων καλείται να εκκενώσει λιμάνια, αποβάθρες και τις περιοχές όπου βρίσκονται αμερικανικές δυνάμεις
THE LIFO TEAM
Τα κατοικίδια που μένουν πίσω όταν οι άνθρωποι φεύγουν από τη Μέση Ανατολή

Διεθνή / Τα κατοικίδια που μένουν πίσω όταν οι άνθρωποι φεύγουν από τη Μέση Ανατολή

Η Γαλλία διευκολύνει προσωρινά την επιστροφή πολιτών της μαζί με κατοικίδια από τη Μέση Ανατολή, την ώρα που καταφύγια στο Ντουμπάι λένε ότι γεμίζουν από ζώα που μένουν πίσω λόγω του πολέμου με το Ιράν.
THE LIFO TEAM
Ο Μαμντάνι ιδρύει γραφείο ΛΟΑΤΚΙ+ υποθέσεων με τρανς επικεφαλής

Διεθνή / Ο Μαμντάνι ιδρύει γραφείο ΛΟΑΤΚΙ+ υποθέσεων με τρανς επικεφαλής

Η Νέα Υόρκη αποκτά για πρώτη φορά ειδικό γραφείο για θέματα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας, με την Taylor Brown να γίνεται το πρώτο τρανς πρόσωπο που αναλαμβάνει την ηγεσία γραφείου ή υπηρεσίας του δήμου.
THE LIFO TEAM
«Είστε χειρότεροι ο ένας από τον άλλον»: Ιρανοί αντικαθεστωτικοί στρέφονται κατά του Τραμπ

Διεθνή / «Είστε χειρότεροι ο ένας από τον άλλον»: Ιρανοί αντικαθεστωτικοί στρέφονται κατά του Τραμπ

Από την ελπίδα στην απογοήτευση φαίνεται να περνά η στάση πολλών Ιρανών, καθώς ο πόλεμος και οι αεροπορικές επιδρομές εντείνουν την καταστροφή και την αβεβαιότητα στη χώρα τους
THE LIFO TEAM

σχόλια

10 σχόλια
Ένας φίλος μου είχε αγοράσει αποσυναρμολογημένα έπιπλα από γνωστή αλυσίδα και ευτυχώς που άκουσε τον βόμβο που έκαναν μέσα και άνοιξε σιγά-σιγά τα κουτιά και σκότωσε τρεις από αυτές. Μετά διαπίστωσε ότι τα έπιπλα είχαν συσκευαστεί στην Μαλαισία και προφανώς είχαν μπει μέσα στα κουτιά πριν κλειστούν.
Καλα δεν ειναι και τεραστια, αλλα τετοιο ζωο πρεπει να το προσεχουμε...ενα τσιμπηματακι μελισσας προκαλει μερικες φορες αφορητο πονο, φανταστειτε μιας τετοιας σφηκας!μπρρρρρ(φυσικα αν ηταν ζωντανη δν θα την κρατουσα στο χερι μου...εκ Χαλκιδικης η συγκεκριμενη)[URL=http://s430.photobucket.com/user/helenapal/media/100_1386.jpg.html][IMG]http://i430.photobucket.com/albums/qq22/helenapal/100_1386.jpg[/IMG][/URL]
Είμαι στην δυσάρεστη θέση να σας πληροφορήσω ότι έχουν φτάσει και στην χώρα μας (στην Β. Ελλάδα τουλάχιστον). Σκότωσα προσωπικά 3 το καλοκαίρι του '14. Και είναι τόσο... σκληρόφλουδες που οι απλές μυγοσκοτώστρες δεν τις κάνουν σχεδόν τίποτα! Και ναι, είναι αρκετά τρομακτικές!
Αρχικά, όπως είδα την πρώτη φωτο, νόμιζα οτι έχει το μισο μέγεθος της μπλούζας ! Προσωπικά βέβαια, και αυτή τη συγκεκριμένη να αντικρυζα, θα αρκούσε για να καψω όλο το σπίτι. Πιο σιχαμερο πεθαίνεις. Εύχομαι να το διαβάζει κάποιος της φιλοζωικής και να μου απαντήσει ώστε να ξανά απαντήσω διατυπώνοντας ποσο μισώ τα έντομα και αυτους που λένε οτι και αυτά έχουν ψυχή. Σορρυ, αλλά ή δική μου προηγείται. Υ.Γ. :ガールフレンド、どのような糖尿病;ズキズキする痛みが欲しかったです!