Tα Jumbo και οι δημιουργοί του σποτ απαντούν στο κόψιμο του "Χτύπα σαν άντρας"

Tα Jumbo και οι δημιουργοί του σποτ απαντούν στο κόψιμο του "Χτύπα σαν άντρας" Facebook Twitter
18

Με κοινή ανακοίνωσή τους οι δημιουργοί του σποτ και η εταιρεία απαντούν στην απόφαση του Συμβουλίου Ελέγχου Επικοινωνίας για την απαγόρευση της επίμαχης φράσης "Χτύπα σαν άντρας" στο σποτ με Άντζελα Δημητρίου.

Η ανακοίνωση: 

ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΔΕΝ «ΚΟΒΕΤΑΙ»
Ρομέν Γκαρί: «Το χιούμορ είναι η επιβεβαίωση της αξιοπρέπειας, μια διακήρυξη της υπεροχής του ανθρώπου σε σχέση με όλα αυτά που τον βασανίζουν».


Τα JUMBO, όλα αυτά τα χρόνια, μέσα από τη διαφημιστική τους επικοινωνία, επιδιώκουν παράλληλα να μιλήσουν με χιούμορ για όλα αυτά που μας βασανίζουν.


Να μιλήσουν λυτρωτικά για τα καλά μας και τα στραβά μας.


Το χιούμορ, είναι ένας καθρέφτης αλήθειας που πολλές φορές σε σοκάρει κοιτάζοντας το είδωλό σου.


Αυτό δεν είναι λόγος να τα «βάλεις» με τον καθρέφτη.


Αυτή την διακήρυξη υπεροχής του χιούμορ δεν θα την τσαλακώσουμε.


Με τη σύμφωνη γνώμη του πελάτη μας JUMBO, δεν θα προβούμε σε καμία διόρθωση της ταινίας.
Αντίθετα, θα σταματήσουμε την προβολή της, παραδίδοντας τη σκυτάλη του χιούμορ στον κόσμο.
Καλή Ανάσταση και Καλή Τύχη στα Αβγά σας!


POLLEN
Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΩΝ JUMBO

18

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

14 σχόλια
Mάλλον τον δικό σας καθρέφτη θα εννοείτε και κρίνετε εξ ιδίων, κύριοι της <υψηλής κοινωνίας> καί της χλιδής που θεωρείτε τους υπόλοιπους ως πλέμπα καί τους πετάτε στά μούτρα κάθε λογής διαφημιστική αρλούμπα ως χιούμορ,αλλά δεν φταίτε εσείς ,όσο περισσότερο σας δίνουν τα λεφτά τους τόσο <ανώτεροι> θα νιώθετε.
καλά ε, ιέχουμι ξυφύγιι που έλεγε και η άλλη διαφήμισκείναι δυνατόν να σκαρφίζονται τόσα επιχειρήματα υπέρ και κατά μιάς διαφήμισης, να μιλάνε σοβαρά και να έχει πάρει τέτοια έκταση;μας παλαβώσανε τελείως τα μνημόνια...ή να υποπτευθώ ότι ...τεχνηέντως δημιουργήθηκε όλος αυτός ο θόρυβοςτόση τσάμπα διαφήμιση και δημοσιότητα είναι άθλος να επιτευχθείαυτοί που το σκαρφίστηκαν αξίζουν όλα τα βραβεία...
Πόση υποκρισία περί σεξιστικού χιούμορ!Και γιατί περιμένατε τη διαφήμιση του Τζάμπο, που έτσι κι αλλιώς, όσο κακόγουστη κι αν σας φαίνεται είναι εποχική, και δεν τα βάλατε μέχρι σήμερα με τα άνοστα και (τέρμα) σεξιστικά αστεία που κατακλύζουν τα ΜΜΕ από πρόσωπα εκπομπών? Όπως λ.χ.γνωστού (και κατά τα άλλα σεβαστού) κωμικού ηθοποιού του θεάτρου με, πρόσφατα έντονη καθημερινή τηλεοπτική παρουσία σε εκπομπή και τηλεπαιχνίδι?
Εντάξει, παιδιά, μη βαλουμε και τα μαύρα που δεν θα παίξει το σποτάκι τώρα.. γνωρίζουμε το χιούρορ του Jumbo, χρόνια τώρα τρωμε στη μάπα τη γελοιότητα των στίχων του και την αντιαισθητική του (σε βαθμό που καποιοι από μας προτιμάμε μαγαζια που κάνουν λιγότερο ντόρο για τα ψώνια μας)!
Άντε βρε που θα μας πείτε ότι δεν έχουμε και χιούμορ. Κανονικά συγγνώμη έπρεπε να μας ζητήσετε για όλες τις άθλιες διαφημίσεις που κάνετε και μας ζαλίζετε κάθε τόσο.
Με τόση τζάμπα διαφήμιση που τους έχει γίνει, φυσικά και τους παίρνει να κόψουν το διαφημιστικό για να γλιτώσουν χρήματα σε διαφημιστικό χρόνο και να το παίξουν και ότι κάνουν και αγώνα για την ελευθερία της έκφρασης.
Καλύτερα. Σιγά το χιούμορ! Να ακούς τον 8χρονο ανηψιό σου να λέει: Κατερινούλαααα πετσούυυλα!στα μπούτιααα στα μπούτιααα! από τη διαφήμιση με την Στανίση. Μπλιάχ δηλαδή.
Ο ανιψιός σου λέει αυτό που εσύ το λες κακό χιούμορ αλλά όμως σε αυτό το σποτ βλέπω όλη την Ελλάδα που δεν θέλουμε να πιστεύουμε ότι είναι έτσι. Και αυτό ούτε αλλάζει, ούτε κόβεται.
Με το να την ανακυκλωνουμε ομως αεναα την δικαιολογουμε την Ελλαδα αυτη και της δινουμε πατημα να συνεχισει ετσι.Το επιχειρημα θυμιζει αυτο των κακιστων τηλεοπτικων ή θεατρικων προιοντων που δικαιολογουνται "αυτα θελει ο κοσμος". Says who?
Η διαφήμιση είναι στοχευμένο κοινό.Οπότε απευθύνετε σε συγκεκριμένο κοινό και το μπάτζετ της είναι ανάλογο με το περιθώριο κέρδους της.Βέβαια δεν είμαι οικονομολόγος δεν έχω σπουδάσει μάρκετινγκ όποτε ίσως κάνω λάθος.Τώρα αν θέλεις μία απάντηση σε κάτι που σαφώς γνωρίζω καλύτερα είναι ότι οι άνθρωποι αυτής της χώρας τι πηγαίνουν σε φεστιβάλ μουσικής, κινηματογράφου, θεάτρου, τι στα μπουζούκια και στα πανηγύρια με συνθεσάιζερ και ηλεκτρική κιθάρα στην ενορχήστρωση συμπεριφέρονται σαν κάφροι.Στο φεστιβάλ ντοκιμαντέρ, (το έχω πρόσφατα ) κρατούσαν θέση για αυτόν που θα ερχόταν κάποτε και τιμωρούσαν αυτούς που ήταν στην ώρα τους, αφήνανε τα μπουκάλια τους όταν έφευγαν , και στα εναλλακτικά φεστιβάλ βασιλεύει η εναλλακτική βρόμα.Όποτε χωρίς να δικαιολογώ τίποτα είμαι απλά ρεαλιστής.