Ο Αρκάς σχολιάζει τη διαπραγμάτευση...

Ο Αρκάς σχολιάζει τη διαπραγμάτευση... Facebook Twitter
3

Με ένα σκίτσο σχολιάζει ο Αρκάς-εμμέσως-την επανειλημμένη αιτιολογία της κυβέρνησης ότι έχουν ληφθεί από τις προηγούμενες κυβερνήσεις  μέτρα ύψους 61 δισεκ. και η αξιωματική αντιπολίτευση διαμαρτύρεται για τα 5,5 δισεκ. της  τωρινής διαπραγμάτευσης.

Το καυστικό σκίτσο του γνωστού σκιτσογράφου δημοσιεύτηκε στην επίσημη σελίδα του στο Facebook.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
Και ως δια μαγειας ο Αρκας "ανακαλυπτει" τον Ελληνα στο χειλος του γκρεμου! Δυο πραγματα μπορει να τον εμποδιζαν ολα τα προηγουμενα χρονια,ή η παχια αγγελαδα ηταν τοσο ευσωμη που δεν μπορουσε να δει απο πισω την ολεθρια πολιτικη,τα λεφτα να αλλαζουν χερια,την διαπλοκη,τις μιζες,τις λιστες,τα σκανδαλα και ολα τα γνωστα ή διαβαζε σαν τον Χριστοδουλο.
Υπηρξα ανεκαθεν μεγαλος θαυμαστης του Αρκα.Θεωρω τις περισσοτερες 'σειρες'του εξοχες,με κορυφαια τους πραγματικα αριστουργηματικους 'σπουργιτες'του.Ομως η προιουσα ηλικια εχει πολλες φορες επιπτωσεις.Με πρωτη το οτι αρχιζει να στερευει η εμπνευση.Περαν του οτι η συγκεκριμενη ιδεα εχει χησιμοποιηθει χιουμοριστικα πλειστακις,η "γεννηση της"αναγεται στην εποχη της χουντας της 21ης Απριλιου.Οποτε και κυκλοφορουσε ευρυτατα οτι ο Στυλιανος Παττακος σε μια ομιλια του ειχε πει το ακολουθο μνημειωδες:""Η επαναστασις της 21ης Απριλιου βρηκε την χωρα εις το χειλος του κρημνου ,οπου την ειχαν φερει οι αναξιοι πολιτικοι.Και την οδηγησε ενα μεγαλο βημα μπροστα !!!""