Δεν κάνει βήμα πίσω ο Καμμένος - Επιμένει στην παραίτηση Μουζάλα

Δεν κάνει βήμα πίσω ο Καμμένος - Επιμένει στην παραίτηση Μουζάλα Facebook Twitter
5

Μετά τη δίωρη συνάντηση με τον πρωθυπουργό, ο Πάνος Καμμένος ζήτησε ξανά την παραίτηση του Γιάννη Μουζάλα, προκαλώντας εκ νέου τριγμούς στην κυβέρνηση.

«Εξήγησα στον πρωθυπουργό ότι επιμένω στην παραίτηση του Γιάννη Μουζάλα γιατί για εμάς είναι πάρα πολύ σοβαρό ζήτημα» τόνισε ο Π.Καμμένος εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου.

«Συζητήσαμε για την αυριανή Σύνοδο Κορυφής, συζητήσαμε και το θέμα Μουζάλα.Μπορεί να προέβη σε λεκτικό ατόπημα, αλλά το θέμα παραμένει, και είναι πολύ σοβαρό. Επιμένουμε στην άμεση παραίτησή του. Είναι στις Βρυξέλλες. Ο κ. Τσίπρας είπε ότι σέβεται τις ευαισθησίες μας και ακολουθεί την απόφαση των πολιτικών αρχηγών (για το θέμα της ονομασίας). Θα περιμένει τη λήξη της Συνόδου και θα ληφθούν οι αποφάσεις».

«Θα περιμένουμε τη Σύνοδο και τις αποφάσεις. Η Κυβέρνηση έχει την εμπιστοσύνη των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ο κ.Μουζάλας δεν την έχει», κατέληξε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βορίδης για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Δεν έχω τελέσει καμία αξιόποινη πράξη – Περιμένω τη δικογραφία»

Πολιτική / Βορίδης για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Δεν έχω τελέσει καμία αξιόποινη πράξη – Περιμένω τη δικογραφία»

Η υπόθεση, που αφορά ευρωπαϊκές επιχορηγήσεις και φέρεται να αγγίζει και τον επίσης πρώην υπουργό Λευτέρη Αυγενάκη, έχει ήδη διαβιβαστεί στη Βουλή λόγω της εμπλοκής πολιτικών προσώπων
LIFO NEWSROOM
Τραγωδία στα Τέμπη: Με 154 ψήφους πέρασε η πρόταση για την προανακριτική Καραμανλή

Πολιτική / Τραγωδία στα Τέμπη: Με 154 ψήφους πέρασε η πρόταση για την προανακριτική Καραμανλή

Η πρόταση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ απορρίφθηκε - Επίσης απορρίφθηκε και η πρόταση που συνυπέγραψαν οι ΚΟ της Ελληνικής Λύσης, της «Νίκης», της Πλεύσης Ελευθερίας καθώς και 6 ανεξάρτητοι βουλευτές
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης στη Βουλή για την πρόταση Προανακριτικής: «Αθλιότητα εναντίον εκλεγμένου πρωθυπουργού»

Πολιτική / Μητσοτάκης στη Βουλή για την πρόταση Προανακριτικής: «Αθλιότητα εναντίον εκλεγμένου πρωθυπουργού»

Δεν θα μπορούσα να μην αντιδράσω σε μια χυδαία απόπειρα των τεσσάρων πιο μικρών κομμάτων της αντιπολίτευσης να μετατρέψουν ένα εθνικό δράμα σε απόπειρα πολιτικής σκευωρίας», είπε ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM
Γιατί επιχειρούν να επιστρέψουν στο προσκήνιο Σαμαράς και Τσίπρας

LiFO politics / Γιατί επιχειρούν να επιστρέψουν στο προσκήνιο Σαμαράς και Τσίπρας

Ο πολιτικός αναλυτής και διευθυντής ερευνών της Opinion Poll, Ζαχαρίας Ζούπης, συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για τα σενάρια δημιουργίας νέων κομμάτων από τους δύο πρώην πρωθυπουργούς.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Μητσοτάκης για απόφαση ΣτΕ για τα μη κρατικά ΑΕΙ: Τέλος στα ταμπού και στις ιδεοληψίες

Πολιτική / Μητσοτάκης για απόφαση ΣτΕ για τα μη κρατικά ΑΕΙ: Τέλος στα ταμπού και στις ιδεοληψίες

Την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας να κρίνει συνταγματικό τον νόμο για τη λειτουργία μη κρατικών πανεπιστημίων χαιρέτισε ο πρωθυπουργός, κάνοντας λόγο για "τέλος στις ιδεοληψίες" και "τολμηρό βήμα προς την πρόοδο"
LIFO NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Τον ήθελε ο Αλέξης για... "Αλεξη-κέραυνο" απ' τα δεξιά του τον Καμμένο...Και περίμενε ότι θα κρατήσει ο αφύσικος γάμος τους...Ας πρόσεχε! Υ.Γ. Τα έξοδα του διαζυγίου, όποτε κι αν αυτό συμβεί, εμείς θα τα πληρώσουμε πάντως...
Εθνικοπαραφροσύνη ΑΝΕΛ. Μικροπολιτική καπηλεία ΝΔ. (Και για να μην ξεχνάμε, Η ΝΔ διασπάστηκε για το όνομα της FYROM και ο Μητσοτάκης έλεγε σε 10 χρόνια θα το έχουμε ξεχάσει…)