Μουζάλας: Μακάρι να έρθουν οι Τούρκοι παρατηρητές

Μουζάλας: Μακάρι να έρθουν οι Τούρκοι παρατηρητές Facebook Twitter
Nikos Libertas / SOOC
5

"Μακάρι να έρθουν" δήλωσε ο Γιάννης Μουζάλας αναφορικά με την παρουσία Τούρκων παρατηρητών στα ελληνικά νησιά, σημειώνοντας πως έτσι "η Τουρκία δεν θα μπορεί να αρνηθεί την αύξηση των παράτυπων μεταναστών και προσφύγων καθώς ο Τούρκος παρατηρητής θα είναι παρόν στην καταμέτρηση μαζί με τους Έλληνες αλλά και τους εκπροσώπους της Frontex".

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο Υπουργός Μετανάστευσης διευκρίνισε επίσης πως θα υπάρχουν Έλληνες παρατηρητές και στα τουρκικά παράλια. "Όλα θα είναι ισόποσα, είναι μια αμιγώς και μόνο τεχνική λεπτομέρεια η οποία δεν ξέρουμε πόσο θα διαρκέσει και δεν θα συνδέεται με κάτι άλλο" σημείωσε.

Σύμφωνα με τον ίδιο, "όλοι καταλαβαίνουν ότι με αυτήν την πρακτική δεν αμφισβητείται η εθνική μας κυριαρχία εκτός βέβαια από τους αντιπολιτευόμενους και τους κακοπροαίρετους".

Ο Υπουργός Μετανάστευσης είπε τέλος ότι είναι δύσκολο να αδειάσει η Ειδομένη καθώς όλοι θέλουν να φύγουν στο εξωτερικό, ενώ αναφερόμενος στα προβλήματα συντονισμού που έχουν παρατηρηθεί είπε ότι παρατηρείται αυτό που συμβαίνει και στους σεισμούς αλλά στη συνέχεια το χάος μπαίνει σε τάξη.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σπαρτιάτες: Εκλεγμένος με 7.377 ψήφους στη Λάρισα ο βουλευτής Φλώρος που γρονθοκόπησε συνάδελφό του

Πολιτική / Σπαρτιάτες: Εκλεγμένος με 7.377 ψήφους στη Λάρισα ο βουλευτής Φλώρος που γρονθοκόπησε συνάδελφό του

Ο Κωνσταντίνος Φλώρος υπήρξε μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των «Σπαρτιατών» μέχρι τις 4 Φεβρουαρίου 2023, όταν ανεξαρτητοποιήθηκε με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Ποια κόμματα θα συμμετάσχουν στις κάλπες της 9ης Ιουνίου

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: Τα 31 κόμματα που θα συμμετάσχουν στις κάλπες της 9ης Ιουνίου - Μπλόκο στους Σπαρτιάτες

Από τα 46 κόμματα που ζήτησαν να λάβουν μέρος, ο Άρειος Πάγος ενέκρινε τη συμμετοχή για 31 κόμματα και συνασπισμούς κoμμάτων που θα συμμετάσχουν στις ευρωεκλογές του 2024
NEWSROOM
Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Φλώρος- Αντιδράσεις από τα κόμματα για τις γροθιές εντός Βουλήε

Πολιτική / Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Φλώρος- Αντιδράσεις από τα κόμματα για τις γροθιές εντός Βουλής

Οι πρώτες αντιδράσεις Νέας Δημοκρατίας, ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και Βελόπουλου μετά τον ξυλοδαρμό του Βασίλη Γραμμένου από τον Κωνσταντίνο Φλώρο, αλλά και την άμεση σύλληψή του
NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
έτσι "η Τουρκία δεν θα μπορεί να αρνηθεί την αύξηση των παράτυπων μεταναστών και προσφύγων καθώς ο Τούρκος παρατηρητής θα είναι παρόν στην καταμέτρηση μαζί με τους Έλληνες αλλά και τους εκπροσώπους της Frontex". Πηγή: www.lifo.grΜήπως ακόμα καλύτερα να προσαρτήσουν τα νησιά και να αναλάβουν την διοίκησή τους; Έτσι θα έχουν ακόμα πιό άμεση επαφή με το προσφυγικό πρόβλημα στην άλλη όχθη της "Άσπρης Θάλασσας" (μία από τις ονομασίες του Αιγαίου, τουρκιστί).
Μολις ανακαλυψα οτι ειμαι,συμφωνα με τον κ.υπουργο, ειτε "αντιπολιτευομενος",ειτε "κακοπροαιρετος".Δεν αποκλειεται και τα δυο.Διοτι,σε αντιθεση με τον κ,υπουργο,πιστευω οτι η παρουσια τουρκων παρατηρητων-βλεπε αστυνομικων,στην καλυτερη περιπτωσ η στελεχων της ΜΙΤ στην χειροτερη-μονον ενισχυτικο στοιχειο της εθνικης κυριαρχιας μας δεν προκειται να αποτελεσει.Οσο για την αιτιαση την οποια προβαλλει,δηλαδη να μην αμφισβητουν οι τουρκοι τις αφιξεις προσφυγομεταναστων στα νησια,θα επρεπε να προκαλει μεγαλη ανησυχια σε ευρωπαικο επιπεδο.Διοτι την καταγραφη κανει,η εποπτευει,η Frontex.Αρα η Τουρκια ,κατα τον κ.Μουζαλα,δεν θα αποδεχεται τα στοιχεια της Frontex ,ενος επισημου οργανου της Ε.Ε.,εαν δεν θεσει η ιδια "τον δακτυλον επι τον τυπον των ηλων".Και αυτο το αποδεχομεθα "ασμενως"τοσον εμεις,οσο και η Ε.Ε.Καλημερα θλιψη.....
Οι Τούρκοι φημίζονται για τη διπλωματία τους. Θα τους φάνε λάχανο τους δικούς μας, ειδικά με την ανεκδιήγητη και τελείως ανοργάνωτη κυβέρνησή μας. Αυτά είναι επικίνδυνα πράγματα, βάλανε τους Τούρκους μέσα στη χώρα.