To μοντέλο Δημήτρης Αλεξάνδρου απαντά και αυτός για το εξώφυλλο στο Down Town

To μοντέλο Δημήτρης Αλεξάνδρου απαντά και αυτός για το εξώφυλλο στο Down Town Facebook Twitter
6
To μοντέλο Δημήτρης Αλεξάνδρου απαντά και αυτός για το εξώφυλλο στο Down Town Facebook Twitter

"O καθένας το βλέπει από τη δική του σκοπιά. Από κει και πέρα, όταν μιλάμε για τέτοιου είδους ευαίσθητα θέματα πρέπει να έχουμε πιο ανοιχτούς ορίζοντες, να μην το βλέπουμε μονόπλευρα" ανέφερε το μοντέλο Δημήτρης Αλεξάνδρου στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, κληθείς να σχολιάσει το πολυσυζητημένο εξώφυλλο του 

"Επειδή καταλαβαίνω τον κόσμο, επειδή είναι στα κάγκελα αυτή τη στιγμή, λόγω των περιπτώσεων και των καταστάσεων που βιώνουμε, ίσως δεν μπορούν να το δoύνε διαφορετικά γιατί σου λέει ότι υπάρχουν και Έλληνες που πεινάνε. Σαφώς υπάρχουν και Έλληνες που πεινάνε και σαφώς πρέπει να βοηθάμε και τους Έλληνες. Αλλά στην παρούσα φάση έχουμε ένα κύμα μεταναστών στη χώρα μας που οι περισσότεροι δεν θέλουν να είναι, αλλά εδώ αλλά είναι. Μπορεί ο κάθε άνθρωπος να το μεταφράσει όπως θέλει το 'είμαστε όλοι μετανάστες'. Στο προηγούμενο τεύχος που έλεγε ότι 'έχουμε όλοι AIDS δεν σημαίνει ότι έχουμε και εμείς οι ίδιοι. Μην το πάρουμε έτσι. Απλά είμαστε άνθρωποι και δεν πρέπει να μας τύχει για να νιώσουμε ότι πρέπει να βοηθήσουμε."

Πολιτισμός
6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

14ο ATHENS OPEN AIR FILM FESTIVAL

Πολιτισμός / Athens Open Air Film Festival: Επιστρέφει με εξαιρετικές ταινίες και υπαίθριες προβολές σε όλη την πόλη

Τσάι στη Σαχάρα, Zodiac, 12 Πίθηκοι, The Truman Show, Η Νύχτα του Κυνηγού, Moonstruck, μια ολονυχτία τρόμου, ένα full moon sleepover, αλλά και Ντελόν, Τριφό, Κασσαβέτης, Ντε Πάλμα: Αυτό είναι το πλήρες πρόγραμμα του 14ου Athens Open Air Film Festival powered by ΔΕΗ.
NEWSROOM
«Ξαφνικά φέτος το καλοκαίρι» με 12 κλασικές ταινίες και μια μεγάλη πρεμιέρα

Πολιτισμός / «Ξαφνικά φέτος το καλοκαίρι» με 12 κλασικές ταινίες και μια μεγάλη πρεμιέρα

Η αγαπημένη εβδομάδα θερινών προβολών επιστρέφει και φέτος στη Ριβιέρα των Εξαρχείων με ένα προσεκτικά επιλεγμένο πρόγραμμα που περιλαμβάνει ταινίες που έχουν χρόνια να παιχτούν στη μεγάλη οθόνη.
NEWSROOM
Η Σελίν Ντιόν αποκάλυψε πως έπαιρνε μία σχεδόν θανατηφόρα δόση ηρεμιστικών: «Δεν ήξερα ότι θα μπορούσε να με σκοτώσει»

Πολιτισμός / Η Σελίν Ντιόν αποκάλυψε πως έπαιρνε σχεδόν θανατηφόρα δόση ηρεμιστικών: «Δεν ήξερα ότι θα μπορούσε να με σκοτώσει»

Η αποκάλυψη της Σελίν Ντιόν σχετικά με τη μεγάλη δόση ηρεμιστικών που έπαιρνε ώστε να αντιμετωπίσει τα συμπτώματα της αυτοάνοσης ασθένειας
NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
..δεν είσαστε (όλοι εσείς στο εξώφυλλο) και δεν είμαστε, σε καμία περίπτωση, πρόσφυγες...φυγόπονοι, ναι, είμαστε.....είναι αρκετές οι φορές που καλύτερα είναι να σιωπάς.....και όπως έλεγε ο Σαίξπηρ: «Καλύτερα να είσαι βασιλιάς της σιωπής σου, παρά σκλάβος των λόγων σου...».
Η παράξενη στιγμή που το "μοντέλο" (που στο μυαλό των κουλτουρέ είναι χαζό εξ ορισμού) δίνει μια πιο ολοκληρωμένη και ντόμπρα απάντηση από τους "καλλιτέχνες" (ναι κ την Τσανακλίδου μέσα. Δεν έχω καταλάβει γιατί αρκετοί της δίνουν άλλοθι. Συμφώνησε με το down town να χρησιμοποιηθεί η φωτό της, όχι με τους Νew York times)
Καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς!Ναι ρε φίλε, είναι πως θα το εκλάβει κανείς το "Είμαστε όλοι πρόσφυγες"!Το ίδιο πρόβλημα έχουμε εσύ, το παρεάκι στην φωτογραφία και εγώ, και οι πρόσφυγες. Σε αντίθεση με εμάς, που έχουμε ένα κεραμίδι πάνω απο το κεφάλι μας, ζεστά ρούχα να βάλουμε, ένα στρώμα να κοιμηθούμε, οι πρόσφυγες δεν έχουν τίποτα απο αυτά. Κοιμούνται μέσα στο κρύο και τη λάσπη, πληρώνουν 10 ευρω την τουαλέτα και 5 ευρω το νερό. Δεν πληρώνουν 5 ευρω τον καφε, ούτε πληρώνονται με 500+ ευρώ για να κάνουν μια φωτογράφιση για την οποία μετά βγαίνουν να πουν τα χειρότερα κοροιδεύοντας τον κόσμο, ότι τάχα δεν ξέραμε γιατι φωτογραφιζόμασταν! Λίγη τσίπα πια...
''ούτε πληρώνονται με 500+ ευρώ για να κάνουν μια φωτογράφιση για την οποία μετά βγαίνουν να πουν τα χειρότερα κοροιδεύοντας τον κόσμο, ότι τάχα δεν ξέραμε γιατι φωτογραφιζόμασταν!''Δεν παίζει αυτό που λες, SusieQ, ούτε κατά διάνοια! Στα 500+ ευρώ αναφέρομαι!
Μία πραγματικά εμπεριστατωμένη άποψη από το μοντέλο, που δεν βγαίνει εκτός θέματος, κατάλαβε γιατί τόση φασαρία και με την τοποθέτηση για το προηγούμενο τεύχος "που έλεγε ότι 'έχουμε όλοι AIDS δεν σημαίνει ότι έχουμε και εμείς οι ίδιοι. Μην το πάρουμε έτσι" μας αποτελειώνει.