H σοκαριστική στιγμή που ένα μικρό λιοντάρι επιτίθεται σε παιδί σε παρκο στη Ρωσία

H σοκαριστική στιγμή που ένα μικρό λιοντάρι επιτίθεται σε παιδί σε παρκο στη Ρωσία Facebook Twitter
7

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Δευτέρα στη ρωσική πόλη Βλάντιμιρ κοντά στη Μόσχα και οι πληροφορίες του Ruptly αναφέρουν πως το βίντεο κατέγραψε ένας περαστικός.

Αν και το ζώο που πρωταγωνιστεί στο βίντεο φέρεται να ανήκει σε ζωολογικό κήπο, κατά το περιστατικό ήταν σε κάποιο δημόσιο πάρκο, προφανώς για λόγους επίδειξης και προσέλκυσης επισκεπτών.

Το νεαρό λιοντάρι, το οποίο αν και είναι δεμένο με λουρί που κρατά η εκπαιδεύτριά του, ξεφεύγει και καταφέρνει πολύ γρήγορα να πλησιάσει το μικρό παιδί και να του ορμήξει στο κεφάλι. Το ρίχνει κάτω και με το στόμα του το σέρνει για λίγο από το λαιμό.  Η υπάλληλος του ζωολογικού κήπου προσπαθεί να το τραβήξει και η μητέρα του ακούγεται να φωνάζει.

Τελικά το μικρό λιοντάρι αφήνει το μικρό παιδί μετά από τα χτυπήματα της γυναίκας, η οποία βέβαια συνεχίζει να το χτυπά.

Το παιδί επιστρέφει στη μητέρα του σοκαρισμένο, αλλά χωρίς να έχει υποστεί τραυματισμό, όπως αναφέρεται.

Μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο, οι αρχές αποφάσισαν να διεξάγουν έρευνα σχετικά με παραβίαση των κανόνων ασφαλείας που αφορούν άγρια ζώα. Στο Ruptly αναφέρεται πως αυτή δεν ήταν η πρώτη βόλτα του λιονταριού στο πάρκο και πως μάρτυρες είπαν ότι η εκπαιδεύτρια το πήγαινε συχνά εκεί βόλτα.

Οι υπεύθυνοι του ζωολογικού κήπου ισχυρίζονται πως το λιονταράκι ήθελε να παίξει και όχι να βλάψει το παιδί και η μητέρα δεν προχώρησε σε μήνυση.

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας επισκέφθηκε φιλανθρωπική οργάνωση διανομής τροφίμων στο Σάρεϊ - «Καμία ενημέρωση για την κατάσταση της συζύγου του», λέει δημοσιογράφος του BBC
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Αλβανός δημοσιογράφος λέει ότι ο Μπελέρης είναι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές γιατί «είναι αρεστός στη Χρυσή Αυγή»

Διεθνή / Με την υποψηφιότητα Μπελέρη η ΝΔ ψάχνει ψήφους από την άκρα δεξιά, γράφουν αλβανικά Μέσα Ενημέρωσης

Στα Τίρανα ενοχλήθηκαν από τη δήλωση Πύρρου Δήμα «η καταγωγή μου είναι από τη Χειμάρρα, την καρδιά της Βορείου Ηπείρου» - Ποιος ζητά να αφαιρεθεί η αλβανική υπηκοότητα από τον Φρέντη Μπελέρη
NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Αν δειτε ολο το βιντεο το αισχρο ειναι οτι η " εκπαιδευτρια" μετα την "επιθεση" βαραει κ χαστουκιζει το κακομοιρο ζωο...αηδια. Το λεονταρι ειναι εκ φυσεως αγριο ζωο και οχι pet...
Τα λιοντάρια δεν είναι γατούλες, ακόμα κι όταν είναι μικρά. Το συγκεκριμένο μπορεί να άρπαξε το παιδάκι επειδή πιθανόν το είδε σαν τύπου λούτρινο ποντικάκι, όπως αυτά που παίζει η γάτα μου, όχι ντε και σώνει να το σκοτώσει. Όμως αυτό δεν αναιρεί το γεγονός οτι κάλλιστα θα μπορούσε να το είχε σκοτώσει. Λίγη γνώση και υπευθνότητα δεν βλάπτουν.
εχει παρει ενα λιονταρι μακρια απ την φυση του, το εχει κανει κλοουν και το χτυπαει και απο πανω επειδη του βγαινουν τα ενστικτα του... ποσο θα ηθελα να την ειχα μπροστα μου αυτη την στιγμη