Ο Γκλέτσος απαντά : Όποιος αισθάνεται πολύ άνδρας, να κλειδωθούμε σε ένα δωμάτιο να δούμε πώς θα βγούμε από μέσα

Ο Γκλέτσος απαντά : Όποιος αισθάνεται πολύ άνδρας, να κλειδωθούμε σε ένα δωμάτιο να δούμε πώς θα βγούμε από μέσα Facebook Twitter
33

Στην επίθεση περνά ο Απόστολος Γκλέτσος για όσους τον κατηγορούν για τη φράση του «έχω πάει με άνδρα», σε εμφάνιση του σε εκπομπή του Alpha. Αυτή τη φορά μιλώντας στην εκπομπή "Αποκαλυπτικά", ο ηθοποιός και δήμαρχος Στυλίδας, δήλωσε τα εξής:

«Δεν είναι σοκ, εγώ αυτό το έχω παραδεχτεί εδώ και δέκα χρόνια. Και τέλος πάντων, το 2016 δεν είναι πράγματα αυτά, να λέμε ότι είναι "σοκ" ή κάτι τέτοιο, προς Θεού. Ήταν και πολιτική δήλωση γιατί βλέπω πολλούς ανθρώπους από όλες τις κοινωνικές τάξεις, από όλα τα επαγγέλματα, να τους φωτογραφίζουν ότι ενδεχομένως είναι γκέι ή κάτι τέτοιο κι αυτοί να προσπαθούν να αποδείξουν με αγωνία ότι όχι, λες και είναι κάτι κακό. Και είπα μετά από 10 χρόνια να το ξαναπώ, έτσι, λίγο για να χαλαρώσουμε σαν κοινωνία.

Όλοι αυτοί οι δήθεν και οι "τάχα μου" που τους βγαίνει η τεστοστερόνη από τα αφτιά να χαλαρώσουν, παρακαλώ πολύ. Και τέλος πάντων, όποιος αισθάνεται πάρα πολύ άνδρας και τον ενόχλησε, όποτε θέλει, όπου θέλει, κλειδωνόμαστε σε ένα δωμάτιο και θα δούμε πως θα βγούμε και οι δύο από μέσα.

Δεν θα σας αποκαλύψω τώρα και λεπτομέρειες. Κάθε πράγμα, μια τέτοια δήλωση είναι σοβαρή και είναι και ιερή. Έχει και σκοπό. Κάποιοι θα πουν ότι "σπρώχνεις τα παιδιά προς τα εκεί". Κανένα παιδί δεν σπρώχνεται προς τα εκεί αν δεν το έχει μέσα του. Αντιθέτως, άλλα παιδιά που το έχουν μέσα τους και καταπιέζονται τόσο πολύ και τα κοροϊδεύουν και θέλουν να αυτοκτονήσουν, βοηθούνται».

Ελλάδα
33

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

19 σχόλια
το αντρικό δεν εχει να κάνει με το μουστάκι με το μέγεθος με τον τσαμπουκά με ολα τα παρελκόμενα περί αντρός !!ΑΠΛΑ να είναι ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΛΕΊΠΟΝΤΑΙ !!! και δεν αναφέρομαι στην σεξουαλική προτίμηση !!! αυτό είναι προσωπικό του καθενός.....
Οτι θα θαύμαζα τον Γλέτσο δεν το περίμενα! Ας παραδεχτούμε οτι η απήχηση (και το αποτέλεσμα) που έχουν οι δηλώσεις του στην επαρχιώτικη κοινωνία μας, σε οτι αφορά την αποδοχή της σεξουαλικής διαφορετικότητας, είναι πολλαπλάσια από από τους κόπους 10 ακτιβιστών μαζι και του όποιου gay pride.
Σαφέστατα θέλει μαγκιά και καρδιά για να κάνεις μία τέτοια δήλωση. Δεν νομίζω ότι είχε ανάγκη να την κάνει για να αποκτήσει δημοσιότητα.Υπήρχαν πιο 'ακινδυνοι' τρόποι για να ασχοληθούν τα media μαζί του.Προσωπικά για μένα η βαρύτητα της δήλωσης Γκλέτσου ήταν ίσης σημασίας με την δήλωση της Salma Hayek ότι ψάχνει να βρει τον δολοφόνο του σκύλου της.Πολύ απλά δηλαδή: "χέ#&%κε η Φατμέ στο Γενί Τζαμί"...(ελπίζω οι νεαροί αναγνώστες της LIFO να γνωρίζουν την παροιμία)
"Και τέλος πάντων, όποιος αισθάνεται πάρα πολύ άνδρας και τον ενόχλησε, όποτε θέλει, όπου θέλει, κλειδωνόμαστε σε ένα δωμάτιο και θα δούμε πως θα βγούμε και οι δύο από μέσα". ...ελπίζω αυτό να συνδέεται με το "ψάρι που ψήνεται κι από τις δύο μπάντες" κι όχι με το ξύλο.:-)
Ε, είναι θαρρώ παραπάνω από σαφές με τί συνδέεται και καλώς κάνει και συνδέεται έτσι διότι οι άντρες, που η τεστοστερόνη τους τρέχει και από τα αυτιά, κατ' αυτόν τον τρόπο συνδέουν την... έκκριση με την ανάγκη τους(!) για απόδειξή της. Με δεδομένο δε ότι η συγκεκριμένη σύνδεση των "πολύ" straight ανδρών στην πράξη στρέφεται κατά κανόνα εις βάρος γυναικών ή gay ανδρών, η εν λόγω προσθήκη στην τοποθέτηση του Απόστολου Γκλέτσου αποκτάει αξιόλογη σημασία και κουμπώνει με όλα (ακόμα και με την macho βαρβατίλα που ανέκαθεν υιοθετούσε ως προσωπικό στυλ έκφρασης ο - δεν θα κρυφτώ - προς εμέ κατά τα άλλα αντιπαθέστατος Γκλέτσος). Από όποια πλευρά και αν το εξετάσει κανείς, αποτελεί ολόκληρη μια εξαιρετικά γενναία δήλωση-θέση που αξίζει συγχαρητηρίων.
Δεν σε κάνει σπουδαίο άνθρωπο το να είσαι απλά διάσημος. Το να χρησιμοποιείς, όμως, αυτήν την αναγνώριση για να προωθείς την ισότητα και την ελευθερία γκρεμίζοντας κοινωνικά στερεότυπα, αυτό σε κάνει μοναδικό. Εάν όλοι οι διάσημοι Έλληνες έκαναν κάτι αντίστοιχο θα ήμασταν απ'τις πιό προχωρημένες και απελευθερωμένες χώρες. Δεν έχουν όλοι αρχίδια, δυστυχώς.
Τ ενδιαφέρον είναι ότι δεν είναι απλά ένας διάσημος, μια τηλεοπτική γλάστρα που δεν ξέρουμε γιατί ακριβώς γνωρίζουμε το όνομά της, είναι δήμαρχος πόλης, και αυτήν την στιγμή ρισκάρει κατά κάποιον τρόπο τις προσδοκίες των πρώην, νυν και μελλοντικώων ψηφοφόρων του, τα χαρακτηριστικά των οποίων ούτε ίδια είναι(ηλικιακά, ιδεολογικά, σεξουαλικά κτλ) και μάλλλον ούτε ακριβώς ίδια θα μείνουν... Πολύ ενδιαφέρουσα δήλωση, ναι, τω όντι
Με τα λεγόμενα του μου δείχνει ότι πάντα ηταν τουλάχιστον bi και ότι έχει περάσει δύσκολα ψυχολογικά. Αρε Αποστόλη, μπράβο σου που το είπες γιατί οι πλειοψηφία νομίζει πως ομοφυλοφιλος είναι μόνο ο κουνιστος και λυγιστος ενώ μπορεί να είναι ο φίλος σου, ο αδερφός σου, ο γνωστός σου, ο ξάδερφος ο κρεοπώλης της γειτονιάς σου. Στο κάτω κάτω δεν έχει σημασία αρκεί ο καθένας να μη ζει στον κόσμο του και επειδή οι γκει δεν το λένε δε σημαίνει και πως δεν υπάρχουν!!!
Δεν την περιμενα την συγκεκριμενη δηλωση και ακομα περισσοτερο την πολυ γενναια , ξεκαθαρη επανατοποθετηση του στο θεμα . Μπραβο του ! Γιατι η ζημια που εχουν κανει τοσα χρονια τα στερεοτυπα που εχουν συνδημιοργησει οι παπαδες , συντηριτικοι πολιτικοι παραγοντες ( στελεχη κομματων τυπου ΑΝΕΛ , ΝΔ , ΚΚΕ ) και δημοσιογραφοι + καλλιτεχνες της πλακας ( πχ Σφιακιανακης , Τριανταφυλλοπουλος ) στην ψυχολογια ΛΟΑΤ νεων πρεπει σιγα σιγα να αρχισει να διορθωνεται .
Ειδα τον Γκλέτσο στον Κωστόπουλο και θυμήθηκα εναν γνωστό τηλεπαρουσιαστη που είχε κάνει το πιο μίζερο outing στην εκπομπή του Κωστο! Μόνο συγγνώμη που δεν είχε ζητήσει και ουτε καν είχε πει την λέξη ("γκέι")! Ουτε τωρα την λεει! Ε ρε κατι φοβισμένα ανθρωπάκια... αν είναι να περιμέναμε απο σας... καήκαμε! Ο στρεητ Γκλετσος τους εβαλε τα γυαλια!
Αγαπητέ που κρίνεις τον συμπαθέστατο κ. Σεργουλόπουλο, o οποίος είχε τα κότσια να το πει πρώτος δημόσια, και δέχτηκε μεγάλη κριτική, εσύ δεν έχεις τα κότσια να γράψεις το όνομά σου στα σχόλια της LIFO. Οπότε κοίτα στον καθρέπτη πρώτα πριν αρχίσεις να λες φοβισμένα ανθρωπάκια άλλους.. Όσο για τον κ. Γκλέτσο, δεν είναι πολύ σοβαρή πολιτική προσωπικότητα όταν κάνει δηλώσεις στο "Αποκαλυπτικά", αλλά γενικά καλά κάνει και σπάει ταμπού.
To προφιλ μου στην λάιφο δεν το έχω ουτε ως ομοφυλόφιλος ουτε ως δημοσιο πρόσωπο αγαπητη μου και εννοια σου τα χω κάνει μια χαρα τα κουμάντα μου για το outing σε συγγενεις κ φιλους απ'την πρωτη στιγμη. Δεν θα κατεθεσω αποδεικτικά στην "Μαρια_Παπ" aka αντφακάτο εγχώριων τηλεσελέμπριτυ. Επισης δεν ανέφερα κανενα ονομα, εσυ το ανέφερες! Ειμαι πολυ προσεκτικος σε οτι λεω. Το οτι ειναι συμπαθεστατος -οπως λες- και μπορει να ειναι κ ο καλυτερος ανθρωπος του κοσμου δεν αναιρει την μιζερια με την οποια περιφερει ο ιδιος την προσωπικη του ζωη στα καναλια! Δεν εχει πει καν ΕΙΜΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ, αφηνει απλα να εννοηθει για να μη χασει το κοινο των ομοφοβικών ελληνουληδων που τον παρακολουθει στον τηλεοπτικό trash βούρκο του Βαλκάνιστάν. Η τηλεοραση πρεπει να ειναι παραθυρο στο διαφορετικο και την ανεκτικότητα και οχι ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ (μιας και ανεφερες τον δικο μου καθρεφτη) της στρουθοκάμηλης κοινωνιας που τα κρυβει ολα κατω απ'το χαλί για να μη χαθεί η "σιγουριά" και η αποδοχή των πολλων. Εκτος λοιπον απο το Σταρ Τσάνελε θα σε συμβούλευα να δεις κ λιγο ξενη τιβι για να δεις τι γίνεται στον πολιτισμενο κόσμο. Εγω πάλι απο τηλεσελεμπριτιζ προτιμώ Ελεν ΝτεΤζένερις και την συνεισφορα της στην LGBT κοινοτητα ουσα μειντστριμ παρουσιαστρια εσυ αρκεσου στους παρουσιαστες του Σταρ!
Ξεκόλα μπέργκμαν νάιτμεαρς. Δεν τον κατανόμασες, αλλά ήσουν φωτογραφικός. Κανένας σεργού δεν (μας) χρωστάει τίποτα. Έκανε την όποια δήλωση έκανε, κατεβαινει στα πράιντ, έχει τεκνοθετήσει, όχι δεν ειναι έλεν, τι να κάνουμε τώρα! Και η έλεν είναι "προϊόν" αμερικής. Μήπως να προσγειωνόσουνα λίγο στην ελληνική πραγματικότητα?
Συγγνώμη που ανακατεύομαι στην κουβέντα σας όμως θα πω πως οποιοσδήποτε δηλώνει τη σεξουαλική του ταυτότητα δημόσια καλό είναι να το κάνει μια φορά και να μην το ξανασυζητά διότι μάλλον γραφικός θα καταντήσει.Όσο για το ότι έγινε κάποια δήλωση του Γκλέτσου στα "αποκαλυπτικά" δε σημαίνει πως είναι ανοησία, αν είναι δυνατόν, δεν αλλάζει κάποιος απόψεις με βάση την εκπομπή που βρίσκεται η μάλλον τον βρίσκει.
Επιμένει δίνοντας εξηγήσεις, γιατί δεν είναι κακό να ακούν νέα παιδιά αυτό το θέμα. Εφ όσον τον κατηγόρησαν απάντησε Είστε μάλλον απ αυτούς που δε θελουν να ακούν....ας υπαρχει αλλά να μην ακούν...
Το ότι πήρες τόσες θετικές,δεν πρέπει να σε χαροποιεί.Αντιθέτως πρέπει να σε ανησυχεί.Γιατί δείχνει πως ένα κομμάτι -μικρό ή μεγάλο-θεωρεί πως πρέπει να δημοσιοποιει την προσωπική του ζωή,επειδή είναι αναγνωρίσιμος.Μία φασίζουσα νοοτροπία,έτσι δεν είναι;Ο συγκεκριμένος άνθρωπος,διαφυλάττει γενικά την προσωπική του ζωή-και κατά τη γνώμη μου-καλά πράττει.Όσον αφορά τον τρόπο,που απάντησες στη σχολιάστρια πιο κάτω,θεωρώ πως ήταν επιθετικός και αγενής.Εσύ λοιπόν σαν ανώνυμος σχολιαστής αν θες να προασπιστεις τα δικαιώματα των LGBT,οφείλεις να είσαι περισότερο εγκρατής στους γενικευμένους χαρακτηρισμούς.Ξαναδιαβάζοντας το σχόλιο μου,πριν το ποστάρω,βλέπω πως άθελα μου βγάζω ένα διδάσκαλίστικο πνεύμα.Πίστεψε με,δεν ήταν αυτή η πρόθεση μου.Καλά να είμαστε όλοι,και θα έρθει κάποτε η μέρα που όλες αυτές οι συζητήσεις θα είναι ανύπαρκτες αφού δε θα πρέπει κανείς να "απολογείται" για τον σεξουαλικό του προσανατολισμό.
Πλάκα κάνεις έτσι; Τι είπε; οτι πήγε με άντρα, όχι οτι είναι γκέι. Με μαγκιά-κλανιά ξεθάφτηκε απ' την αφάνεια του τελευταίου χρόνου για να ανεβάσει μετοχές με μια μελετημένη επικοινωνιακά δήλωση. Και φυσικά μετά να τη μαζέψει πίσω με τόνους αντρίλας και μαγκιάς ώστε μη χάσουμε και το πρεστιζ του μάτσο.
Η αντρίλα και η μαγκιά αποδεικνύεται επειδή ακριβώς έκανε αυτή τη δήλωση και όχι επειδή χορεύει ζεϊμπέκικο. Και για ποια αφάνεια του τελευταίου χρόνου μιλάς ακριβώς?