Ο Γκλέτσος απαντά : Όποιος αισθάνεται πολύ άνδρας, να κλειδωθούμε σε ένα δωμάτιο να δούμε πώς θα βγούμε από μέσα

Ο Γκλέτσος απαντά : Όποιος αισθάνεται πολύ άνδρας, να κλειδωθούμε σε ένα δωμάτιο να δούμε πώς θα βγούμε από μέσα Facebook Twitter
33

Στην επίθεση περνά ο Απόστολος Γκλέτσος για όσους τον κατηγορούν για τη φράση του «έχω πάει με άνδρα», σε εμφάνιση του σε εκπομπή του Alpha. Αυτή τη φορά μιλώντας στην εκπομπή "Αποκαλυπτικά", ο ηθοποιός και δήμαρχος Στυλίδας, δήλωσε τα εξής:

«Δεν είναι σοκ, εγώ αυτό το έχω παραδεχτεί εδώ και δέκα χρόνια. Και τέλος πάντων, το 2016 δεν είναι πράγματα αυτά, να λέμε ότι είναι "σοκ" ή κάτι τέτοιο, προς Θεού. Ήταν και πολιτική δήλωση γιατί βλέπω πολλούς ανθρώπους από όλες τις κοινωνικές τάξεις, από όλα τα επαγγέλματα, να τους φωτογραφίζουν ότι ενδεχομένως είναι γκέι ή κάτι τέτοιο κι αυτοί να προσπαθούν να αποδείξουν με αγωνία ότι όχι, λες και είναι κάτι κακό. Και είπα μετά από 10 χρόνια να το ξαναπώ, έτσι, λίγο για να χαλαρώσουμε σαν κοινωνία.

Όλοι αυτοί οι δήθεν και οι "τάχα μου" που τους βγαίνει η τεστοστερόνη από τα αφτιά να χαλαρώσουν, παρακαλώ πολύ. Και τέλος πάντων, όποιος αισθάνεται πάρα πολύ άνδρας και τον ενόχλησε, όποτε θέλει, όπου θέλει, κλειδωνόμαστε σε ένα δωμάτιο και θα δούμε πως θα βγούμε και οι δύο από μέσα.

Δεν θα σας αποκαλύψω τώρα και λεπτομέρειες. Κάθε πράγμα, μια τέτοια δήλωση είναι σοβαρή και είναι και ιερή. Έχει και σκοπό. Κάποιοι θα πουν ότι "σπρώχνεις τα παιδιά προς τα εκεί". Κανένα παιδί δεν σπρώχνεται προς τα εκεί αν δεν το έχει μέσα του. Αντιθέτως, άλλα παιδιά που το έχουν μέσα τους και καταπιέζονται τόσο πολύ και τα κοροϊδεύουν και θέλουν να αυτοκτονήσουν, βοηθούνται».

Ελλάδα
33

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπόθεση Κολωνού: «Ζητώ συγγνώμη που δε μίλησα από την αρχή, φοβόμουν» δηλώνει η 12χρονη

Ελλάδα / Υπόθεση Κολωνού: «Ζητώ συγγνώμη που δε μίλησα από την αρχή, φοβόμουν» δηλώνει η 12χρονη

«Πήγαινα στην πλατεία με το ποδήλατο μου, όπως όλα τα παιδιά της γειτονιάς. Μακάρι να μην είχε εμφανιστεί ποτέ αυτό το τέρας μπροστά μου. Όμως εμφανίστηκε» εξηγεί το παιδί, λίγο πριν την απόφαση της Δικαιοσύνης
NEWSROOM