Ένα μυστικό υπνοδωμάτιο ανακαλύφθηκε στο μετρό του Βερολίνου

Ένα μυστικό υπνοδωμάτιο ανακαλύφθηκε στο μετρό του Βερολίνου Facebook Twitter
4

Ένα από τα πλέον παράδοξα ευρήματα σε όλα τα δίκτυα μετρό παγκοσμίως ανακαλύφθηκε πρόσφατα στο Βερολίνο. Ένα πλήρως εξοπλισμένο δωμάτιο βρέθηκε τυχαία σε ένα τούνελ του βερολινέζικου μετρό, που δεν χρησιμοποιείται. Το δωμάτιο διαθέτει κρεβάτι με σκεπάσματα, καρέκλες, φωτισμό, ταπετσαρία στους τοίχους, φυτά, ακόμα και μια τηλεόραση. 

Το μυστήριο με το δωμάτιο πυκνώνει ακόμα περισσότερο, καθώς κανείς δεν ξέρει από ποιον διέρρευσαν οι φωτογραφίες του στα γερμανικά ΜΜΕ. Αυτό που έχει γίνει γνωστό είναι ότι το δωμάτιο βρίσκεται σε χώρο που δεν χρησιμοποιείται, είτε από το επιβατικό κοινό είτε από το προσωπικό του μετρό, κοντά στη γραμμή U9. Ανακαλύφθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο, έπειτα από έναν συνηθισμένο έλεγχο πυρασφάλειας στα τούνελ του μετρό.

Οι υποθέσεις για τον «ιδιοκτήτη» του χώρου είναι πολλές. Κάποιοι λένε ότι είναι έργο καλλιτεχνών, άλλοι κάνουν λόγο για «σπίτι» φτωχού μαθητή, ενώ μερικοί δείχνουν καλλιτέχνες του γκράφιτι που γνωρίζουν καλά τα κατατόπια του μετρό, όπου και εξασκούν την τέχνη τους. 

Ένα μυστικό υπνοδωμάτιο ανακαλύφθηκε στο μετρό του Βερολίνου Facebook Twitter

Ένα μυστικό υπνοδωμάτιο ανακαλύφθηκε στο μετρό του Βερολίνου Facebook Twitter

Διεθνή
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

4 σχόλια
Εγώ θυμήθηκα εκείνη την ωραία τηλεοπτική σειρά «Beauty and the Beast» - «Η Πεντάμορφη και το Τέρας» (1987-1989), τηλεοπτική μεταφορά του κλασικού παραμυθιού, στην οποία μία ουτοπική κοινότητα περιθωριακών μοιράζονται ένα υπόγειο άσυλο βαθιά στα λαγούμια της Νέας Υόρκης όπου παράλληλα αναπτύσσεται το αισθηματικό ειδύλλιο μεταξύ της όμορφης δικηγόρου Κάθριν (Linda Hamilton) και του ανθρωπόμορφου τέρατος Βίνσεντ (Ron Perlman).https://lebeauleblog.files.wordpress.com/2014/06/hamilton-beauty-and-the-beast.jpg?w=600
Το χωριουδακι στα υπογεια του Μετρο Παρισιου ηταν το φοντο μιας πολυ συμπαθητικης ταινιας το 1985, με πρωταγωνιστες τον Κριστοφ Λαμπεχτ, Ιζαμπελ Ατζανι, Μορο, Γκαλαμπρου, κα., μια απο τις πρωτες συνεργασιες των Μπεσο-Σερρα.Subway en Streaming 1985 HDhttps://www.youtube.com/watch?v=3ppQVUyo400

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ