Δείτε τι γίνεται με το που τελειώνει η διαφήμιση της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ

Δείτε τι γίνεται με το που τελειώνει η διαφήμιση της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ Facebook Twitter
2
Δείτε τι γίνεται με το που τελειώνει η διαφήμιση της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ Facebook Twitter

Η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει τον αγώνα, εκεί που η γερουσία ΣΥΡΙΖΑ έχει συμβιβαστεί με το ρεαλισμό. Είναι καλό, κατά τη γνώμη μου, που υπάρχουν ακόμη άνθρωποι στο ΣΥΡΙΖΑ που μάχονται για τα πιστεύω τους, ειδικά τώρα που έχουν αποδειχθεί ουτοπίες όλα όσα πιστέψαμε.

Το θέμα είναι ότι μόλις τελειώνει, τα σχετικά βίντεο που βγαίνουν μετά σε μένα -όσες φορές κι αν το έκανα refresh- κάνουν το καλύτερο σχόλιο για το περιεχόμενό του...

 

Όλη η σοβαροφάνεια, η μαχητικότητα και η αγωνιστικότητα καταρρέουν όταν ο αλγόριθμος του YouTube θεωρεί πως αν σου άρεσε αυτό, τότε σίγουρα θα σου αρέσουν και τα άλλα παραμυθάκια περί αλλαγής του κόσμου...

Δείτε τι γίνεται με το που τελειώνει η διαφήμιση της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ Facebook Twitter

Το σποτάκι το βρήκα αρχικά καλό: δείχνει με τρόπο ζωντανό και πετυχημένο τα στραβά του κόσμου τα οποία η Αριστερά αγωνίζεται να αλλάξει. (Μοναδικό φάουλ, το απόσπασμα με τη Μέρκελ και την Παλαιστίνια που έκλαψε, ειδικά όταν έκτοτε η Μέρκελ όχι απλά δέχτηκε πρόσφυγες αλλά κινδυνεύει να χάσει και την εξουσία εξαιτίας αυτού που οι εχθροί της αποκαλούν ανεκτικότητα και ανθρωπιά.)

Τα σλόγκαν βέβαια είναι κάπως, και αναρωτιέμαι αν τα σκέφτηκε ο αρχηγός της νεολαίας (εκείνος ο ράπερ με τη Μερσεντές του μπαμπά, τον αγώνα του οποίου μπαμπά ξέχασε να μας περιγράψει στα παραληρήματά του σχετικά με τις προσλήψεις). Κυρίως επειδή δεν είναι πια αντιπολίτευση ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά κυβέρνηση.

Ίσως και γι' αυτό ενώ παλιά τα σποτ έδειχναν ως βασικούς εχθρούς τους «Σαμαροβενιζέλους» (οι οποίοι έκαναν, αναγκαστικά, ό,τι κάνει και ο Τσίπρας σήμερα, και μάλιστα χωρίς capital controls), τώρα οι εχθροί είναι βασικά οι ξένοι.

Στην ανάγκη του να είναι αντιπολίτευση, ο ΣΥΡΙΖΑ αρχίζει πλέον να αντιπολιτεύεται μια «παγκόσμια κυβέρνηση», αφού δεν μπορεί να τα χώσει στην ελληνική...

Το αποτέλεσμα; Το σποτάκι «Έχουμε έναν κόσμο να αλλάξουμε» -με τη διαπίστωση των προβλημάτων του πλανήτη αλλά χωρίς πρακτικές κυβερνητικές λύσεις- είναι τελικά τόσο αξιόπιστο όσο και αυτό:

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ