Κωνσταντοπούλου: «Την ημέρα που αλλοιώθηκε το στικάκι είχαν ραντεβού Βενιζέλος-Διώτης"


Ζωή Κωνσταντόπουλου για συνάντηση Βενιζέλου -... από agg44
11

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος είχε συνάντηση με τον Ιωάννη Διώτη, στις 8 Ιουλίου 2011, ημέρα δηλαδή που είχε –κατά τους εισαγγελείς-αλλοιωθεί το στικάκι, υποστήριξε η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας το πρωί στον Σκάι, διάβασε δημοσίευμα εκείνης της ημέρας που αναφερόταν σε συνάντηση Βενιζέλου και Διώτη. Κατά τη βουλευτή, με το δημοσίευμα αυτό, καταρρέει ο ισχυρισμός του κ. Βενιζέλου ότι η πρώτη συνάντηση του με τον κ. Διώτη, ήταν στις αρχές Αυγούστου.

11

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Προχωράμε στην πρόωρη εξόφληση του δανείου των 52,9 δισ. ευρώ που είχε λάβει η χώρα το 2010»

«Στόχος μας είναι έως το 2030 η Ελλάδα να μην έχει το υψηλότερο δημόσιο χρέος στην Ευρώπη», αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός στην καθιερωμένη κυριακάτικη ανάρτησή του
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΕΕ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: Η Ευρώπη δεν μπορεί να ανεχθεί νέα προσφυγική κρίση όπως του 2015

Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στις επιπτώσεις από επιθέσεις σε ενεργειακές υποδομές, προειδοποιώντας ότι μπορεί να οδηγήσουν σε σοβαρές συνέπειες για την παγκόσμια οικονομία
THE LIFO TEAM

σχόλια

4 σχόλια
Το κορίτσι δεν είναι μόνο δικηγόρος, είναι και ντεντέκτιβ. Περιμένουμε τη συνέχεια του σήριαλ, που ξεκίνησε από θρίλερ και εξελίχθηκε σε κωμωδία.
leonidasmΓιατί πρώτη φορά με στολίζουν με όχι; Ως γνωστόν η κα Κωνσταντοπούλου έχει φαν κλαμπ. Επί της ουσίας,που λέει και ο ggeorge, αμφιβάλλεις ότι η υπόθεση κοντεύει να γίνει κωμωδία; Βλέπεις καμία σοβαρότητα από ΟΛΕΣ τις πλευρές; Ξεκινώντας από την κακή διαχείριση της λίστας μέχρι την ποινικοποίηση και την πολιτική εκμετάλλευση, όλα είναι λάθος. Τώρα παίζονται μικροκομματικά επικοινωνιακά παιχνιδάκια.Κούλα, εγώ δεν έχω αποφασίσει ποιούς θα ψηφίσω, γιατί αυτή τη στιγμή είμαι απογοητευμένη από όλους. Εσύ, μη μου πεις ότ θα ψηφίσεις ΣΥΡΙΖΑ μετά από όοοοοοοοολες αυτές τις αρλούμπες που αραδιάζουν καθημερινά σε όλους τους τομείς και μετά τις κωλοτούμπες του Τσίπρα, που πάει να συναντήσει τον Σόιμπλε και θυμήθηκε ξαφνικά ότι το κόμμα του έχει "νυκοκυραίους".