ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ! ΑΚΟΥΣΕ ΤΟ!

Αυτό το γνωστό τραγούδι με τον Γ. Κούτρα μπήκε στο στόχαστρο του κυπριακού ΕΣΡ

Αυτό το γνωστό τραγούδι με τον Γ. Κούτρα μπήκε στο στόχαστρο του κυπριακού ΕΣΡ Facebook Twitter
5

Ένα παλιό τραγούδι του Λάκη Παπαδόπουλου έχει βάλει στο μάτι το κυπριακό Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο, καθώς σύμφωνα με την ραδιοτηλεοπτική αρχή, ενδέχεται να βλάπτει τους ανηλίκους.

Συγκεκριμένα πρόκειται για το τραγούδι  «Σβήσε τα φώτα» σε στίχους Άγγελου Σφακιανάκη, που τραγουδά ο Γιάννης Κούτρας και μεταδόθηκε από τον κυπριακό ραδιοσταθμό «Πολίτης»

Σύμφωνα με την Αρχή Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου, ο ραδιοφωνικός σταθμός μεταδίδοντας το συγκεκριμένο τραγούδι, δεν διασφάλισε ότι η εκπομπή του δεν περιελάμβανε πρόγραμμα «το οποίο ενδέχεται να βλάψει τη σωματική, την πνευματική ή την ηθική ανάπτυξη των ανηλίκων...». Αναφέρεται ακόμα ότι με το συγκεκριμένο τραγούδι γίνεται «η προβολή συμμετοχής ανήλικου σε δραστηριότητα που αφορά τη σεξουαλική πράξη».

Ο επίμαχος στίχος του τραγουδιού είναι το σημείο «να διστάζω και να μην τολμώ το ανήλικο χειλάκι να γευτώ».

Η Κυπριακή Αρχή Ραδιοτηλεόρασης ζητάει εξηγήσεις από τον ραδιοφωνικό σταθμό, πριν λάβει απόφαση για επιβολή κυρώσεων.

5

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ! ΑΚΟΥΣΕ ΤΟ!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΘΕΟΥΤΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Διεθνή / Η Γερμανία παρατείνει τους συνοριακούς ελέγχους μετά τα γεγονότα στη Θέουτα

Η προστασία των συνόρων θα διασφαλιστεί «με την επέκταση των δυνατοτήτων της Αστυνομίας, όπως η εισαγωγή τεχνολογίας drone, αναγνώρισης πινακίδων κυκλοφορίας, σύγχρονων περιπολικών οχημάτων και ολοκληρωμένων κινητών και ευέλικτων ελέγχων», σύμφωνα με τη Γερμανική Ένωση Αστυνομικών
THE LIFO TEAM
ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΕΔΡΟ ΣΑΝΤΣΕΘ ΘΕΟΥΤΑ

Διεθνή / Σάντσεθ για Θέουτα: «Πρόκειται για παραβίαση της εδαφικής ακεραιότητας της Ισπανίας»

Παράλληλα, ο πρόεδρος της Θέουτα, Χουάν Χεσούς Βίβας, ανακοίνωσε πως οι μετανάστες που πέρασαν τα σύνορα με το Μαρόκο ήταν περίπου 60.000, εκ των οποίων οι 34 έχασαν τη ζωή τους
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
Την επόμενη εβδομάδα στην τηλεόραση θα μεταδοθεί για πολλοστή φορά το "ο εραστής" της Μαργκερίτ Ντυράς. Να απαγορευτεί πάραυτα! Η πολιτική ορθότητα...το αληθινό πρόσωπο του φασισμού και...της ηλιθιότητας!